Swollen είπα εγώ ποτέ κάτι τέτοιο;
Amnesiac κάνε τα πάντα test drive και άσε το corsa τελευταίο για να έχεις όλα τα υπόλοιπα αυτοκίνητα ως μέτρα σύγκρισης. Παραδέξου όμως πως αν αγοράζεις αμάξι με βάση τα looks τότε απλά ψωνίζεις σα γκόμενα![]()
Swollen είπα εγώ ποτέ κάτι τέτοιο;
Amnesiac κάνε τα πάντα test drive και άσε το corsa τελευταίο για να έχεις όλα τα υπόλοιπα αυτοκίνητα ως μέτρα σύγκρισης. Παραδέξου όμως πως αν αγοράζεις αμάξι με βάση τα looks τότε απλά ψωνίζεις σα γκόμενα![]()
γι'αυτό να πάρει το αηκιου εε?
χαχαχααχχαχα
χαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχα
I must have some booze. I demand to have some booze
αφού είναι έτσι τότε μπράβο τους. (μάλλον) διορθώθηκαν.
αλλά κ πάλι παραμένει η υπόγα. όπως τη βρίσκει κανείς.
Brah, εγώ έχω ένα Mitsubishi Colt, 1300/5θ με 95 άλογα. Είναι ακριβώς στην ίδια κατηγορία με το Corsa. Με βλέπεις να προσπαθώ να πείσω τον άνθρωπο να το πάρει λες και έχω fan club; Εγώ απλά του λέω να ενημερωθεί, να κάνει οπωσδήποτε test drives, και να ζυγίσει τι θέλει και τι υπάρχει στην αγορά που μπορεί να του προσφέρει ό,τι θέλει.
tl;dr του λέω να κάνει έξυπνη αγορά, αν θεωρήσει πως το Corsa είναι αυτό που θέλει, ας το πάρει.
Και απλά ανέφερα το IQ γιατί είναι διατεθειμένος να δώσει 15,5k.
όλοι τα ίδια δίνουν
Πατάκια , συναγερμό , parking radar (ή όπως λέγεται)
Ο ποιο "ευχάριστος" πωλητής που βρήκα ήταν στην Βελμάρ στην Αργυρούπολη. Στους ίδιους το πάω και για σέρβις. Γενικά αν το προσέχεις το αυτοκίνητο και δεν οδηγάς καγκαρίσια δεν θα πάθει τίποτα. Εγώ πήγα στο Κόρσα, από Κόρσα
Είχα αρκετά παλιό μοντέλο , και απλά μετά από 12 χρόνια ήρθε ο καιρός να το αλλάξω. Έψαξα , έψαξα , ξενέρωσα παντελώς με τα Τογιότα* (είχα πρώτη επιλογή ΚΑΙ εγώ το Γιάρις) και ξαναπήρα κόρσα. Μετά από 1 χρόνο στο ξαναλέω είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αγορά.
*Υφάκι και τουπέ στους πωλητές, τρελός χρόνος σε αναμονή, και τελικά πολύ μικρότερο σαλόνι + πορτ μπαγκάζ από το Κόρσα![]()
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Phoebus γενικά δε τόχω με ταυτοκίνητα, και τεστντράιβ να κάνω μια χαρά θα μου φανούν όλα, οπότε μάλλον χαμένο θα πάει.
Το κόρσα όπως είπα το ψιλοξέρω και μου αρέσει περισσότερο από τα άλλα. Αν δεν πάρω κάτι άλλο μεταχειρισμένο, μάλλον εκεί θα καταλήξω.
Βέβαια αυτό το έχω πει για καμιά 10αριά αυτοκίνητα σαυτό το τόπικ, οπότε δεν ορκίζομαι κιόλας.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
γιατί πότε είπα εγώ να πάρει κόρσα με κλειστά μάτια
τεσπα. δεν υπάρχει λόγος
προφανώς κ να το ψάξει. να πάει σε ΟΛΑ της κατηγορίας (πάνω κάτω) να κάνει τεστ ντράηβ σε όποια μπορεί. να πάρει κανα περιοδικό με τεστ αυτών που τον ενδιαφέρουν. να ρωτήσει άλλους που έχουν ίδιο. νανανα. μαζί σου.
απλά όχι αηκιου![]()
Α πείτε τι ξέρετε και για το μίνι κούπερ, μπας και βρω κανα μεταχειρισμένο.
(μη βαράτε)
dn exw parakolouthisei olo to thread...alla to ford to apokleieis?
εε δεν έχει και καμιά φοβερή διαφορά στην τιμή και το κόρσα μαρέσει πιο πολύ.
δεν ξέρω τπτ για το καινούργιο
το συχαίνομαι το καινούργιο αλλά είναι καλό. δεν ξέρω αν το ξέρεις αλλά ουσιαστικά είναι bmw εε. μόνο το σήμα δεν έχει δλδ
όνειρο ζωής η αγορά σάπιου παλιού κ πλήρη ανακατασκευή
κάποια στιγμή