και το καινούριο twingo!!![]()
και το καινούριο twingo!!![]()
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Benni της υπερθεικής China Motors.
6.700 ευρά 87 αλόγατα έτοιμα να βάλουν φωτιά στις autobahn.
I'll bury you in your god's fucked garden
λέμε.
Σαν να συγκρίνεις το Θεό με πούστη που έλεγε και ένας καθηγητής μου.
καλά ντάξει ωραίο είναι κι αυτό
αλλά δεν είναι twiggy.
Με φαντάζομαι να κυκλοφορώ με twingo και να μου κορνάρουν στο δρόμο και να μου φωνάζουν "Κάνε άκρη μωρή πουστάρα" και τέτοια. Ανατριχιαστικά πράγματα.
Το αυτοκίνητο για έναν ΑΝΤΡΑ οφείλει να είναι προέκταση του πέους του (έστω και αυτόματο).
(Μη πει κανείς "Γι'αυτό ψάχνεις σε μικρές κατηγορίες ε")
ο αληθινός άντρας δε χρειάζεται επιβεβαίωση.
προτείνω twingo σε βυσσινί χρώμα για να αποδείξεις ότι δεν έχεις κόμπλεξ με τον ανδρισμό σου.
σιβιτί κ ξυσταρχιδιας. αν δεν αλλάζει ο οδηγός ταχύτητες τότε ποιος?
τεσπα
μου συγκρίνεις πεντακοσαράκι με αηκιου
όχι. απλά όχι. άλλη κατηγορία. ΚΑΜΙΑ σχέση.
όπως κ όλα αυτά. είναι μια κατηγορία κάτω του κόρσα
το πρόβλημα του αηκιου δεν είναι το αυτόματο κιβώτιο
είναι ότι με το που βγεις από λεκανοπέδιο σάπισες
όπως κ με το σμαρτ
απλά ΔΕΝ πάει εθνική. είναι επικίνδυνο για σένα κ για τους υπόλοιπους οδηγούς.δεν δεν δεν. δεν είναι αυτοκίνητο. ένας κουβάς (ο μόνος ορίτζιναλ) με 4 ρόδες. το μόνο θετικό που σου προσφέρουν αυτά τα αυτοκίνητα είναι ότι είσαι στη μόδα. το παίζεις ΚΙΕ ΚΑΛΑ μουράτος επειδή κιε καλά δεν καις πολύ. βρίσκεις πάρκινγκ κ το αφήνεις με τη μούρη (το μόνο "ενδιαφέρον" που μπορείς να κάνεις με αυτά τα 2) κατατάλλα δεν έχεις χώρους. δεν έχεις αξιοπιστία. πληρώνεις για να τα πάρεις ΠΟΛΛΆ σε σχέση με αυτά που σου προσφέρουν.δεν δεν δεν.
I must have some booze. I demand to have some booze
Last edited by Amnesiac.; 27-01-2010 at 12:34.
χαχαχα
τι να πω?
το προηγούμενο έχω εγώ
το καινούργιο δεν το'χω οδηγήσει έχω μπει μέσα όμως κ αμέσως δίνει εντύπωση καλοφτιαγμένου αυτοκινήτου. όμορφο είναι. η τιμή γιατί είναι τόσο ψηλά? το αυτόματο να φανταστώ εε?
στη χρήση τώρα. το προηγούμενο 1400 το είχα πάρει για τεστ ντράηβ και είχα κάνει άλλη μια βόλτα με ένα μεταχειρισμένο. δεν έδειχνε να ζορίζεται. ειδικά μέσα σε πόλη θα είσαι κομπλέ. κ στα ταξιδάκια σου θα είσαι άνετος. χώροι (μιλάω με βάση το προηγούμενο μοντέλο που έχω) είναι αρκετά ικανοποιητικοί. πέφτουν καθίσματα πίσω κ χωράει πράμα. πορδπαγκάζ ικανοποιητικό και ρυθμιζόμενα πίσω καθίσματα για να μεγαλώνει λίγο.
όσο από αξιοπιστία. τα προβλήματα που μου έχει βγάλει είναι μηδαμινά. μηχανικά δεν έχει πάθει απολύτως τπτ. γίνονται τα σέρβις στην ώρα τους (νταξ πάνω κάτω ρε αδερφέ) και δουλεύει ρολόι. στο καινούργιο θα είναι ακόμα λιγότερα τα έξοδα συντήρησης (λογικά) για επιδόσεις δεν μπορώ να σου πω γιατί έχω το 1,8. δεν είναι πύραυλος του στυλ σαξο ραλύ κ δεξερωγω ούτε σεληνάκατος του στυλ καινούργιο κορσα opc. εξωτερικά είναι σαν το απλό (πολύ καλό αυτό) και το απίστευτο καλό που έχει είναι η ροπή του. μέσα σε πόλη (οπουδήποτε) δεν χρειάζεται να ανεβάζω πάνω από 3000σαλ. κ αυτό κρατάει αρκετά χαμηλά την κατανάλωση. τεσπα αυτά είναι για το δικό μου.
το μόνο πρόβλημα που έχει βγάλει που ακόμα δεν είναι κ πρόβλημα ακριβώς είναι η μίζα. τώρα τελευταία δλδ μου ζορίζεται καμιά φορά για 2-3 δεύτερα να πάρει μπροστά. υποψιάζομαι βέβαια ότι είναι τα καρβουνάκια και απλά θέλουν άλλαγμα. λογικό μετά από 116000κμ. κατάλλα δεν κάνει ούτε τσιχ. κ είχε περάσει κ 2 χρόνια που η χρήση του δεν ήταν κ η καλύτερη δυνατή από μέρους μου.
πολλά έγραψα
τι χρώμα λες?
εντιτ: φοεμπους δλδ το κόρσα και το πόλο είναι στην ίδια κατηγορία με το αηκιού και το 500? που ούτε αυτά τα 2 δεν είναι στην ίδια κατηγορία
Swollen, το χρώμα που σκέφτομαι είναι ακριβώς αυτό που πόσταρα. Τίμιο και πορωτικό.
Το αυτόματο 1.000 € παραπάνω κοστίζει, γενικά όλα τα αυτοκίνητα μου φαίνεται ότι έχουν ακριβύνει σε σχέση με μερικούς μήνες πριν, οικονομική κρίση my ass.
παππούς είσαι ρε? πάρε κάνα πιο φάνκυ
μια χαρά δεν θα λερώνει κ πολύ αυτό