Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 55 of 55

Thread: Pain Of Salvation, Lake Of Tears, Agua De Annique, Disillusion, Scar Of The Sun

Quote Originally Posted by Krux View Post
    Είμαστε κατακριτέοι, γραφικοί και οπισθοδρομικοί.
    Μη μου βάζεις λόγια. Κι εγώ θα ήθελα ο καινούριος δίσκος των Ραηχ πχ να έχει ατσάλινες κιθάρες και τσιρίδες αλα-Take hold. Κι εγώ ξενερώνω όταν βλέπω τη στροφή τους. Θεμιτό είναι ο καθένας να επιζητά αυτό που επιθυμεί. Πόσο μάλλον από τις αγαπημένες του μπάντες. Το θέμα είναι όμως οτι η εμφάνιση των PoS στο λαηβ ήταν τουλάχιστον καλή έως πάρα πολύ καλή. Διαλέχτε ό,τι θέλετε ενδιάμεσα, αλλά το να τους κράζεις για το συγκεκριμένο λαηβ, είναι κάπως γραφικό γιατί μάτια έχουμε και βλέπουμε.
    I just posted on ER... Take that, society!

The Patient H.'s Avatar

Άλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας όμως (χωρίς να αντιστοιχίζω κάποιον με κάτι). Μάτια είχαμε και είδαμε και σε άλλα live τους.

Το θέμα δεν είναι τόσο το τι θέλει ο ένας να ακούσει, αλλά η πλειοψηφία. Ωραία τα περάσματα και τα "happenings" όταν όμως γίνεται εις βάρος της ίδιας της μουσικής τους τότε αποκτούν το δικαίωμα να κράξουν και όσοι σέβονται τα 38 ευρώ τους. Καλά το είπε ο Krux, έπρεπε να τους κάνουμε και καμιά παραγγελιά.
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary

Senior Peligro dopefiend's Avatar

αν σέβονταν τα 38 ευρώ τους, πριν πάνε θα είχαν ενημερωθεί για τι δίσκους έχουν βγάλει τελευταία οι pos, τι line up έχουν και τι περίπου παίζουν στα λαιβ τους. και κρίνοντας μόνο από το σέτλιστ, χωρίς να ξέρω πως ήταν στη σκηνή, αν ήμουν η πλειοψηφία θα ήμουν ικανοποιημένη.

We work in the dark. We do what we can to battle the evil that would otherwise destroy us. But if a man's character is his fate, this fight is not a choice but a calling. Yet sometimes the weight of this burden causes us to falter, breaching the fragile fortress of our mind, allowing the monsters without to turn within. We are left alone staring into the abyss, into the laughing face of madness.

The Patient H.'s Avatar

Μπράβο ρε dopefiend, μέσα έπεσες, δεν ήξερα ούτε το lineup τους και guess what? Δεν έπαιζαν night in white satin και δεν κάναν reggae γυρίσματα στα τραγούδια τους.

Γιατί συνεχίζω και μιλάω με άτομα που αποθεώνουν linoleum ξερω γω?

μπράβο βλάκα Η.. καταρχήν αναφερόμουν στον krux κυρίως, αλλά και σε σένα που συνεχίζεις να μιλάς για 2-3 τραγούδια θάβοντας το nightmist και τα υπόλοιπα που ανέφερε ο fandango. εκτός και αν τα έκαναν ρεγκε διασκευές οπότε πάσο κερδίζεις!

και τώρα μπορείς να μου βρεις που και πότε αποθέωσα το linoleum. α ρε Η..

We work in the dark. We do what we can to battle the evil that would otherwise destroy us. But if a man's character is his fate, this fight is not a choice but a calling. Yet sometimes the weight of this burden causes us to falter, breaching the fragile fortress of our mind, allowing the monsters without to turn within. We are left alone staring into the abyss, into the laughing face of madness.

The Patient H.'s Avatar

Δεν μίλησα εγώ για το nightmist? Μήπως κοιτάμε ότι γουστάρουμε απ' ότι ποστάρει ο καθένας εδώ μέσα?

Επίσης δεν αναφέρθηκα σε εσένα για το linoleum huhuhu. Μπράβο βλάκα Γκουλ. Γύρνα στους guinea pig τώρα κι άσε μας ήσυχους.

Λωλ. Είχες δει το σέτλιστ, είχες συμβιβαστεί με αυτό, αλλά το ρέγκε πέρασμα των 10 δευτερολέπτων και η Moody Blues διασκευή χάλασαν το value for money της συναυλίας~!

Που στο κάτω-κάτω γαμώ τις διασκευές ήταν

Υ.Γ.: Ξέρω ξέρω, άλλα γράφεις και άλλα καταλαβαίνουμε οι χαζούληδες
    I just posted on ER... Take that, society!

Quote Originally Posted by H. View Post
    Δεν μίλησα εγώ για το nightmist? Μήπως κοιτάμε ότι γουστάρουμε απ' ότι ποστάρει ο καθένας εδώ μέσα?

Επίσης δεν αναφέρθηκα σε εσένα για το linoleum huhuhu. Μπράβο βλάκα Γκουλ. Γύρνα στους guinea pig τώρα κι άσε μας ήσυχους.
    νυχτερινές ομίχλες και στάχτες. λολ, άλλη φορά θα μελετάω καλύτερα τα ποστ σου, κρύβουν διαμάντια! δεν πειράζει που δεν απάντησες, έτσι κι αλλιώς δεν περίμενα να βγει κάτι ουσιαστικό. πριν επιστρέψω στους guinea pig, ως αποτέλεσμα των αφοπλιστικών επιχειρημάτων σου, το μόνο που μπορώ πλέον να κάνω είναι να αναρωτηθώ.

γιατί συνεχίζω και μιλάω με άτομα τα οποία είναι καθυστερημένα ξερω γω?

δεν αναφέρομαι σε σένα ε huhuhuhu.

Mazikeen Krux's Avatar

Quote Originally Posted by dopefiend View Post
    αν σέβονταν τα 38 ευρώ τους, πριν πάνε θα είχαν ενημερωθεί για τι δίσκους έχουν βγάλει τελευταία οι pos, τι line up έχουν και τι περίπου παίζουν στα λαιβ τους. και κρίνοντας μόνο από το σέτλιστ, χωρίς να ξέρω πως ήταν στη σκηνή, αν ήμουν η πλειοψηφία θα ήμουν ικανοποιημένη.
    Αυτός είναι και ο λόγος που το live της Θεσ/νίκης είχε μετα βίας 400 άτομα και της Αθήνας 600.
    Το οτι ο κόσμος αγόρασε το Scarsick, άκουσε το Linoleum, γέλασε με τις εξαγγελίες περι Eurovision και ψήφισε άκυρο.
    Και το ξαναλέω, δεν είναι κρίμα μια μπάντα που θεωρούταν η πιο ελπιδοφόρα του prog να φτάνει σε αυτό το σημείο ?
    Απο τα 1000 άτομα περίπου που παρακολούθησαν συνολικά και τα 2 lives τουλάχιστον το 70-80% είναι metal fans.
    Ο καλλιτέχνης σαφώς είναι ελεύθερος, όπως και κάθε άλλος άνθρωπος, να κάνει ότι του καπνίσει στην ζωή του και συγκεκριμένα εδώ στην μουσική του.
    Καλό είναι όμως ποτέ να μην ξεχνάμε απο που ήρθαμε, ποιοί είμαστε και που οφείλουμε την ύπαρξη μας.
    Last edited by Krux; 27-01-2010 at 11:21.
    I'll bury you in your god's fucked garden

Senior Member

Καλά όλα αυτά, αλλά με το συγκεκριμένο live τί σχέση έχουνε;
    Δεν ήταν αρκούντως μέταλ;
    Ομολογώ πως δεν καταλαβαίνω.
    Είναι αλήθεια πως έχουν καταφέρει να ξενερώσουν πολύ κόσμο αλλά εκ των πραγμάτων όποιος αποφάσισε να έρθει στο live πήρε πάνω κάτω ό,τι θα έπαιρνε και το 2007. Νομίζω αυτός είναι και ο λόγος που ενιστάμεθα με αυτά που λέτε, το μόνο που θύμησε γιουροβίζιον στο live είναι ο τυπάς που φώναξε γιουροβίζιον πριν το Linoleum. Linoleum & Scarsick πήραν όσο χώρο είχε το Scarsick στο προηγούμενο setlist. Αν το ζήτημα δευτερολέπτων ρέγκε πέρασμα είναι ξενερωτικό, τότε τί ήταν η χαζοχαρούμενη μορφή του Ashes που παίζανε κάποια χρόνια πριν;
    Και όλα αυτά τη στιγμή που η απόδοση της μπάντας ήταν τουλάχιστον υποδειγματική.