Page 489 of 609 FirstFirst ... 389439479487488489490491499539589 ... LastLast
Results 7,321 to 7,335 of 9121

Thread: ATHLETICS GENERAL DISCUSSION

Senior Member Daffy's Avatar

Συνέντευξη στην κυριακάτικη εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» έδωσε ο Ερέζ Λαντάνι. Ο Ισραηλινός επιχειρηματίας που φέρεται να ενδιαφέρεται για την αγορά μετοχών της ΠΑΕ υποστηρίζει πως εξαγόρασε τον Ηρακλή.

Ο Έρεζ Λαντάνι αρχικά τοποθετείται για τις επενδύσεις που σκοπεύει να κάνει στην Ελλάδα και τις συμφωνίες του με εταιρίες. «Το αρχικό πλάνο επενδύσεών μου στην Ελλάδα περιλάμβανε δαπάνη ύψους 750 εκατομμυρίων δολαρίων. Μέχρι στιγμής σε άμεσες συμφωνίες, προσύμφωνα και διαπραγματεύσεις έχω δεσμεύσει περί τα 500 εκατ. δολάρια.

Πρόκειται για σύνολο συμμετοχών σε 25 επιχειρήσεις από τη χώρα σας κυρίως στους τομείς που με ενδιαφέρουν. Ενδεικτικά αναφέρω τις εξαγορές που έχω ήδη ολοκληρώσει στον τομέα της ναυτιλίας σε μία επένδυση 150 εκατ. δολαρίων. Έχω ήδη συμφωνήσει για την αγορά 9 έως 11 cargo πλοίων έως το 2011. Φυσικά τα 750 εκατ. δολάρια δεν είναι η οροφή μου.

Είμαι ανοικτός σε προτάσεις από μεγάλους ομίλους και οικογένειες της Ελλάδας για συνεργασία και κοινές επενδύσεις. Παράλληλα έχω προχωρήσει σε συμφωνία συμμετοχής σε γνωστό ελληνικό όμιλο αυτοκινήτων πολυτελείας, σε εταιρεία τσιμέντων, σε συγκρότημα εξοχικών κατοικιών, σε δύο επιχειρήσεις του χώρου της μόδας, εκ των οποίων η μία ανήκει στις τρεις μεγαλύτερες της χώρας. Επένδυσα στις συσκευασίες κρέατος, σε μια γνωστή βιομηχανία παραγωγής παγωτού, ενώ διαπραγματεύομαι κι ένα πολύ σημαντικό αθλητικό-κατασκευαστικό project.

Παράλληλα, προωθώ τη συμμετοχή μου με ποσοστό 50% σε ασφαλιστική εταιρεία στον χώρο της ναυτιλίας, έχω υπογράψει προσύμφωνο με τράπεζα και είμαι στη φάση του due diligence, ενώ έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία για το 32% μεγάλου ιατρικού ομίλου της χώρας. Εδώ είμαστε και για το μέλλον. Θα πρέπει να σας πω ότι ήδη αγόρασα σπίτι στην Αθήνα. Ετοιμάζω τα γραφεία μου και θέλω οι επενδύσεις μου αυτές να είναι μακροπρόθεσμες – με ορίζοντας 12ετίας τουλάχιστον. Δεν ήρθα να καταστρέψω όπως κατανοείτε. Να δημιουργήσω ήρθα».

Ο Λαντάνι λέει ακόμη: «Δραστηριοποιούμαι σε μια σειρά από επιχειρηματικούς κλάδους. Γεννήθηκα στο Ισραήλ και η βάση των δραστηριοτήτων μου βρίσκεται στο Βέλγιο. Διαθέτω παρουσία στη Ιταλία, στη Ρουμανία, στην Τσεχία, στη Σερβία, στη Βοσνία, στην Κροατία, στη Ρωσία και στην Αλβανία καθώς και στις ΗΠΑ και στην Αφρική. Δεν είμαι άνθρωπος που αρέσκεται στην προσωπική προβολή. Για τον λόγο αυτό δεν βγήκα να μιλήσω εκτενώς για την ομάδα του Ηρακλή».

Για την συνεργασία του με τον Ηρακλή είπε: «Τρεις ήταν οι λόγοι που με οδήγησαν στην εξαγορά του Ηρακλή. Με μεγάλη ευκολία θα μπορούσα να τοποθετηθώ σε μια άλλη, πιο μεγάλη ομάδα. Η Θεσσαλονίκη όμως είναι σημαντική πόλη. Θέλησα λοιπόν με την κίνησή μου αυτή να δώσω χαρά στους κατοίκους της πόλης. Ο δεύτερος λόγος έχει να κάνει με την προσωπική αγάπη που έχω για τα σπορ».

Για τον πρόεδρο της ΠΑΕ Αντώνη Ρέμο σχολίασε Λέει για τον Ρέμο: «Ο Αντώνης είναι πολύ καλός άνθρωπος. Είναι κάτι σαν τον Χούλιο Ιγκλέσιας της Ελλάδας. Τον συμπαθώ πολύ και αυτό που εκτίμησα στον ίδιο είναι πως ό,τι λέει το εννοεί».

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του, λέει: «Εγώ είμαι μαχητής. Ηρθα για να μείνω και θα κερδίσω αυτόν τον αγώνα. Είμαι winner». Στο άρθρο που το υπογράφει ο Δημήτρης Μαρκόπουλος, γίνεται επίσης μια σκιαγράφηση (χωρίς και πάλι να αναφέρονται ονόματα εταιρειών) του επιχειρηματικού προφίλ, ως εξής: Είναι ιδιοκτήτης δύο επενδυτικών τραπεζών, ασφαλιστικών επιχειρήσεων στο Μιλάνο και την Ανδόρα, διαθέτει ιδιόκτητα εργοστάσια στον τομέα των πλαστικών, της κλωστοϋφαντουργίας, των καλλυντικών, των εξαρτημάτων ελικοπτέρων, ενώ έχει στην κατοχή του κατασκευαστικές επιχειρήσεις, μονάδες επεξεργασίας τροφίμων, κυρίως ψαριών και πουλερικών, ξενοδοχεία με επικέντρωση στην παροχή υπηρεσιών υγείας και στα συνέδρια και συνολικά απασχολεί 7.000 εργαζομένους

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

Έχασε πάλι παιχνίδι στα χαρτιά η Καλαμαριά!

http://www.sport24.gr/html/ent/755/ent.339755.asp
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΟ SLUDGE GG*'s Avatar

μαλακια...
    δεν θα της δωσουν οι ανοιχτοχερηδες φραγκα τωρα να παει στο κας?
    ΚΟΚΚΑΛΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ

http://www.youtube.com/watch?v=NxsVERUpM6I

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Quote Originally Posted by GG* View Post
    μαλακια...
    δεν θα της δωσουν οι ανοιχτοχερηδες φραγκα τωρα να παει στο κας?
    χα χα χα φοβερός όπως πάντα
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

ανοιχτοχερηδες ειπα,οχι ζητουλες
    μην τσιτωνεις
    ΚΟΚΚΑΛΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ

Quote Originally Posted by GG* View Post
    ανοιχτοχερηδες ειπα,οχι ζητουλες
    μην τσιτωνεις
    δεν τσιτώνω , σε καμαρώνω βρε

χαιρομαι

λεφτερια στους σκληρα εργαζομενους των weekends
    ΚΟΚΚΑΛΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ

απο in.gr:

Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 8-7 τον Παναθηναϊκό στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης και έμεινε αήττητος για έβδομη συνεχόμενη αγωνιστική. Από το ματς δεν έλειψε και η ένταση, με τους Γιάννη Παπαγιαννάκη (ΠΑΟΚ) και Ανδρέα Φλώρο (ΠΑΟ) να ανταλλάσσουν γροθιές στα τελευταία δευτερόλεπτα και να αποβάλονται και οι δύο χωρίς αντικατάσταση.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Φάνης Κουντουδιός υπέγραψε το φύλλο αγώνα με επιφύλαξη, ενώ μετά το τέλος της αναμέτρησης το «τριφύλλι» έκανε ένσταση υποστηρίζοντας ότι οι διαιτητές Ανδρέας Μοίραλης και Νίκος Μπουδραμής προέβησαν σε καταστρατήγηση των κανονισμών και δεν ήταν προετοιμασμένοι ψυχολογικά για έναν τέτοιο αγώνα. Επίσης ανέφερε ότι η αστυνομική δύναμη ήταν ελλιπής.
    ΚΟΚΚΑΛΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ

Senior Member Daffy's Avatar

Πλέι οφ με μπάτζετ... Δ’ Εθνικής!
    Μπορεί η Καβάλα να είναι αήττητη την τρέχουσα σεζόν κόντρα στους «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου (Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Αρη) και να απέχει μόλις δύο βαθμούς από την 5η θέση, η οποία οδηγεί στα πλέι οφ, αλλά -όσο κι αν φαίνεται παράδοξο- το μπάτζετ της παραπέμπει σε ομάδα Δ’ Εθνικής!

Αυτό το συμπέρασμα τουλάχιστον προκύπτει ύστερα από μία ανάγνωση των συμβολαίων που έχει καταθέσει η συγκεκριμένη ΠΑΕ στη Super League. Σκεφτείτε απλώς ότι ο περιλάλητος Γουίλσον Ορούμα αμείβεται μόνο με μισθό 826 ευρώ! Κι επειδή η προσφορά των «Αργοναυτών» ήταν τόσο δελεαστική, ο Νιγηριανός κεντρικός μέσος αποδέχτηκε κλειστό διετές συμβόλαιο με ρήτρα αποδέσμευσης 1 εκατ. ευρώ. Και βέβαια δεν είναι ο μοναδικός ο οποίος παίζει μπάλα για την ψυχή της μάνας του, αν πιστέψουμε τα επίσημα στοιχεία της λίγκας.

Παίκτες πρώτης γραμμής όπως οι Πιερ Ντικρόκ, Στέφανος Σιόντης, Μανώλης Ψωμάς, Φρεντερίκ Μεντί και Ντιόγκο Ρινκόν ανήκουν επίσης στη γενιά των 800 ευρώ. Από κει και πέρα ο άλλοτε τερματοφύλακας της Μίλαν Ζέλικο Κάλατς ήταν λογικό να χρυσοπληρωθεί με 2.000 ευρώ το χρόνο, πέρα από τους μισθούς του. Στην ίδια κλίμακα βρίσκεται και ο αρχηγός Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς, ενώ ο killer της άμυνας ο Βραζιλιάνος Ντουγκλάο δεν μπορούσε να αρνηθεί τις 5.000 το χρόνο που του πρόσφερε η Καβάλα.

Επειδή, βέβαια, η υλοποίηση των υψηλών στόχων προϋποθέτει και οικονομική υπέρβαση, οι «Αργοναύτες» απέκτησαν με 20.000 ετησίως τον Ηλία Ιωάννου και προφανώς «ματώνουν» και με τα συμβόλαια των Μπένζαμιν Ονουάτσι και Βαγγέλη Οικονόμου (10.000 ετησίως έκαστος).

Την ώρα βέβαια που η Super League εγκρίνει τα «λευκά» και «συμβολικά» (με μικρά ποσά δηλαδή) συμβόλαια και η ΕΠΟ σφυρίζει αδιάφορα, παρότι χάνει έσοδα (σ.σ. εισπράττει ποσοστό επί των αποδοχών των ποδοσφαιριστών), η πιάτσα βοά ότι η οικογένεια Ψωμιάδη έχει αποκτήσει δικαίως την ταμπέλα του «καλοπληρωτή» στρώνοντας ευρώ στα πόδια των ποδοσφαιριστών της Γιατί, όμως, αυτό δεν αποτυπώνεται και στις επίσημες συμφωνίες;

eisai megalos.

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

ελληνική μπάλα αθάνατη

Κρι Κρι jack the ripper's Avatar

pswmiadis re file

Οργισμένος Βαλκάνιος Pinatero's Avatar

..Γω νόμιζα πως ήσασταν ο Σπουδαίος Θεός, ο Μεγαλοδύναμος
    αλλά σεις δεν είστε παρά ένα ειδωλάκι, ένας κόπανος με γραβάτα
    Σκύβω ήδη να πιάσω το κέρατο
    που χω κρυμμένο στα σταράκια μου...

http://justaburn.blogspot.gr/
    http://www.facebook.com/pages/Nights...70783152963345
    http://www.downtunedmag.com/p/downtuned-radio.html
    https://www.facebook.com/1000modsFanClub

raz smash Abruzzi's Avatar

Ο διεθνής Παραγουανός επιθετικός, Σαλβαδόρ Καμπάνιας, πυροβολήθηκε στο κεφάλι, μετά από έξοδό του σε μπαρ στην Πόλη του Μεξικού.

Ο ποδοσφαιριστής της μεξικάνικης Αμέρικα μπλέχτηκε σε καυγά, που κατέληξε σε πιστολίδι στις τουαλέτες του μπαρ.

Ο 29χρονος επιθετικός μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες. Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα κρίσιμη, με τον Παραγουανό, σύμφωνα με πληροφορίες, να παλεύει για να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από το γενικό εισαγγελέα της Πόλης του Μεξικού, Μιγκέλ Άνχελ Μανσέρα, δύο άνθρωποι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό.

πέρα από το κρίμα για τον άνθρωπο , μιλάμε και για πολύ καλό παιχτάκι ...

γκεστάλ nothingman's Avatar

«Πονά η ψυχή μου να βλέπω να λέγονται τέτοια πράγματα για έναν άνθρωπο που έδωσε τα πάντα για τον Ολυμπιακό εδώ και τόσα χρόνια. Παρέλαβε την ομάδα με τόσα χρέη και κατέκτησε τόσα πρωταθλήματα και έρχονται κάποιοι οπαδοί και λένε να σηκωθεί να φύγει. Ποιος να φύγει; Αυτός που κρατά τον Ολυμπιακό ζωντανό εδώ και 20 χρόνια;», τόνισε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Spoiler
    ~
    "Why didn't it kill him?" she said.
    "Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
    ~