k o KOUL santeas
Ενταξει, ειναι το ντερμπυ, αλλα βαλτε το καποιος ρε μαλακες!!!![]()
xaxaxaxa , me prolaves
the game is the game
θα ξεπουλησε σημερα το ντερμπυ
ολοι οι παναθες εκαναν το εξωφυλλο αφισα ...
Πάντως εγώ ανησυχώ λίγο.
Δηλαδή έτσι κα σκάσει η ντάτολο στο οακα τι άλλο θα βγάλει ο Τζιμπρίλαρος?
Blood for all tears shed
And Fire for hate
Death for what shall become
All false ones fate
το ταμπον του![]()
ο τζιμπριλ ειναι απασχολημενος με τον κατσουρανη προς το παρον
ωχ ο αττιλα!!![]()
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται. 2 αιώνιοι αντίπαλοι που συμπληρώνουν ο ένας τον άλλο. Μια όαση ανθρωπιάς και αγάπης μέσα στην έρημο του σκληρού σύγχρονου τρόπου ζωής.
Σε άλλα νέα, τι παίζει με ώρα των σπορ και νέους προέδρους/μετόχους ΑΕΚ και έχει πέσει τόσο ξεκατίνιασμα;
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
διαφορετικές φατρίες.
Γενικά έχασαν καλή μάσα πολύς κόσμος από τους ΑΡΔ και έχει πλάκα.
τσακώνονται.. που να δεις στα αεκομπλογκ που σφάζονται
ενός κακού μύρια έπονται ....
Κάποια στιγμή θα σας πω για έναν συμμαθητή μου λαμόγιο που έχει άποψη για πολλά , που είναι "σοβαρός" δημοσιογράφος , και μόλις απέλυσαν την γυναίκα του από την ΠΑΕ έγινε "σκληρός"...
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Ολο εστιαζετε σε λαθος πραγματα εσεις οι Ολυμπιακοπαναθηναικοι. Το ροζ κουτι ειναι το καλυτερο στο παραπανω εξωφυλλο.
θυμηθηκε τα πρωτα του συμβολαια στον παναθηναικο.. (!)
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Μετά τις αγάπες Θανάση και θειου, ο Βγενόπουλας ενώνει και πρωταθλητη με ντερμπυ.
Neon Dreamers Nevermore Fan Club