Το καλύτερο επεισόδιο που είδα τελευταία από Heroes! Άσε που τελειώνει με ΕΠΙΚΟΥΡΑ DEMOLITION Τ Bag θεός απλά σώζει την σειρά ξερωγώ..![]()
Το καλύτερο επεισόδιο που είδα τελευταία από Heroes! Άσε που τελειώνει με ΕΠΙΚΟΥΡΑ DEMOLITION Τ Bag θεός απλά σώζει την σειρά ξερωγώ..![]()
4x08...wow...lame
Και υπάρχει κανείς που να μη μιλάει γιαπωνέζικα στην Αμερική;
gia onoma tou 8eou re lingas, htan parapolykalo!!
time travel dillhmata pou 8a zhleue k o mpernis (lol), "ok_to_katalabame_o_T-bag_einai_evil", o Shylar de mporei na allaksei to parel8on tou, o Hiro ta kanei ola skata, yperoxa pragmata.
OK, παραδεχομαι οτι ειμαι θυμα των αμερικανικων σειρων
αλλα υπαρχουν και ορια στην βλακεια
μετα απο αυτο το επεισοδιο, σταματαω αυτο το τερατουργημα οριστικα
Μούφα το επεισόδιο αν και για πρώτα φορά αφήνει την αίσθηση οτι φτιάχνει.
Αλλά υπάρχουν πολλά χειρότερα επεισόδια για να ξενερώσει κάποιος και να το παρατήσει.
I don't do drugs. I am drugs.
συμφωνοι, αλλα λογω μαζοχισμου αντιστεκομουν
οχι πια! στα τσακιδια
Το χειρότερο επεισόδιο Heroes EVER! E V E R !!! Έλεος με τον φλωρό-Χίρο! Θέλουμε τον σαμουράι Χίρο της πρώτης (ή δεύτερης;;σεζόν με την κατάνα στην πλάτη! Όχι είναι μυξο-βλαμμένο που κάνει ΓΟΥΑΤΑ(!) μόνο σε ηλίθιο χαρούμενο μπεμπεκίστικο παιδιαρίστικο ύφος (ενώ θα πρέπε όταν σπάει στο ξύλο τους άλλους
). Αυτά.
είμαι το 14ο επεισόδιο της τέταρτης σεζόν και ίσως να είναι η καλύτερη σεζόν , αν και προς το τέλος με έχει κουράσει λίγο . "τι-μπαγκ" και σαηλερ ανεβάζουν πολύ το επίπεδο της σειράς .
ποσα επεισόδια εχει η σεζόν ? θα βγάλουν κιαλλη σεζόν ?
εγω τοκοψα στην 3η
οι θεαματικοτητες εχουν πεσει πολυ οποτε μαλλον για κοψιμο παει
καλα τι καλυτερη σεζον οσους ρωταω αθλιο λενε οτι ειναι
η τρίτη σεζόν είναι πολύ άσχημη σεζόν αν εξαιρέσεις προς το τέλος που φτιάχνει πολύ .
και εγώ το είχα παρατήσει κάπου στην μέση της τρίτης αλλά πριν κάνα μήνα το ξανάπιασα .
![]()
bump, το ξεκίνησα πριν 3 μέρες και ΓΑΜΑΕΙ. δεν έχω τελειώσει την πρώτη σεζόν, μισή ντουζίνα έχουν μείνει, αλλά ως τώρα κυλάει πολύ όμορφα
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
μια χαρα ηταν η σειρα και τελευταισ σιζον ειχαμε και τον θεο. μαλακια που το κοψανε...
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
ειχε ολες τις προυποθεσεις να γινει γαμω τις σειρες αλλα...
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Να δεις κομμενα τυπου carnivale deadwood το καταλαβαινω, αλλα heroes ειναι απλος μαζοχισμος.
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.