Δέχεται έλεκτρον το paypal. Και από όσο γνωρίζω η έλεκτρον είναι μόνο debit, όχι credit. Τώρα για prepaid και τέτοια δεν ξέρω, οπότε το μόνο που σε νοιάζει είναι ότι παίζεις με paypal.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
αυτο ειναι καλο. φχαριστω για τα ινφο. τωρα λεμπαουσκι δωσε ινφο, που δουλευες, γιατι εφυγες? θελουν αλλο ?![]()
υπομονή
Τιποτα το συνταρακτικο.Εδω και 4 χρονια περιπου δουλευω σε μια εταιρεια και ειμαι παραδειγμα προς μιμιση , υπαλληλος του μηνα και τετοια...
Επειδη ομως ο καλος καλο δεν εχει μου χουνε φορτωσει ενα εκατομμυριο δουλειες και με πανε γαμιωντας.Σημερα το πρωι λοιπον δηλωσα την παραιτηση μου η οποια εσκασε σαν κεραυνος εν αιθρια...
Απο δω και περα λοιπον θα ασχοληθω με το ραδιοφωνο , διαφημισεις και τετοια.Και πολυ γουσταρω ομως.....![]()
Last edited by lebowski; 21-01-2010 at 13:32.
Τι δουλειά έκανες;
Μπιζάριε η electron δουλεύει στα πιο πολλά online stores, απλά φροντίζεις ο τραπεζικός λογαριασμός να έχει σαν διαθέσιμο ποσό το κόστος της αγοράς σου.
Last edited by SpiritCrusher; 21-01-2010 at 14:01.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
απλά κλαίω
το .euchurchbook.gr
ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΑΝΑΣΤΕΛΕΤΑΙ ΕΠ' ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΛΟΓΩ ΕΠΙΘΕΣΗΣ HACKERS.
ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ.
ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
Με ιδιαίτερη χαρά η Ομάδα Πολυμέσων της Ιεράς Μητροπόλεως ανακοινώνει πως η ιστοσελίδα churchbook δεν έπαθε απολύτως τίποτα απο την διαδυκτιακή επίθεση hackers που είχε. Αντίθετα, αυτοί που προσπάθησαν να σιωπήσουν την πρωτοπόρα αυτή 'φωνή' αντιμετώπισαν τα αντιμέτρα που είχαμε λάβει σε αυτές τις περιπτώσεις, για αυτό και η ἐπίθεσή τους' περιορίστικε μονον στόν πρωταρχικό φάκελλο 'index' και δεν προχώρησαν περαιτέρω. Αυτό φυσικά έχει ώς αποτέλεσμα μια μικρή καθυστέρηση ώστε να είμαστε πάλι κοντά σας.
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
θελει κανενας laptop dell? εχει εδω μια προσφορα laptop + TV 700 ευρω. βαζουμε απο μισα, παιρνω την TV παιρνεις το laptop.
μοντελο Dell VOSTRO A860
υπομονή
κρουξ, αγαπών σε πολλά για άβαταρ και σίγκντσουρ.
i need feminime venoms in order to function with the system.
Ανάλογα με την έκδοση. Αν είναι αυτή ή αυτή κωλολέει, αν είναι αυτή από την άλλη δεν αξίζει καθόλου. Κατά 99% είναι η έκδοση με το celeronάκι - καρβουδιστήρι βέβαια. Ειδικά αν αναλογιστείς ότι είναι περίοδος εκπτώσεων και παίζουν προσφορές σαν αυτή.
- Ο σπασαρχίδας/χαλαωμπίζνεςς
ΥΓ: Από περιέργεια πες και τι τηλεόραση είναι της προσφοράς. Μην σε πιάσουν και σένα κορόιδο μπιζάριε, γιατί όπως είπα, είναι περίοδος εκπτώσεων - ξεστοκαρίσματος.
EDIT: Είδα πως είναι από Κολομβούνη τελικά το πακέτο, και όντως είναι το celeronάκι. Και η 37LH2000 πάντως δεν πολυαξίζει για τα 400 χοντρικά που έχει, αν αναλογιστείς ότι είναι περσινό μοντέλο(προπέρσινο πλέον), και δεν είναι full HD(στις 37 ίντσες ίσως να το χρειάζεσαι, πάει με το μάτι).
Last edited by Ruthless; 21-01-2010 at 17:00.
Behold the Urkraft - behold the sacred force!
We strike with the wrath of the rightful
We wield the invincible puritan blade
Behold the Fire - behold the Force!
We command the iron batallions
In the dawn of this new iron age
churchbook λέει. Τελειότητα ακούγεται.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.