Page 7 of 33 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 483

Thread: Τ Ρ Ο Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α

Πολιτικές γνώσεις ζητάς τότε, όχι ταυτότητα. Μπορεί κάποιος να είναι κνίτης επειδή ήταν οι πρώτοι που τον έκαναν παρέα στο πρώτο έτος και μετά να βρήκε γκόμενα οπότε να μη συνέχισε στα ιδιαίτερα μαθήματα, απλά να του έμεινε το κουσούρι!
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

Κι αυτό ταυτότητα είναι, κοίτα πίσω από τις λέξεις!

Quote Originally Posted by carheart View Post
    Είναι επικοινωνιακή τακτική να μην λέγεται τίποτα επί του θέματος σε τέτοιες περιπτώσεις και απλά να αιωρούνται οπαδικά απορίες "και συ τι είσαι;".

Ντράγκον, αν κάποιος είναι κκε, εαακ, αναρχικός, φασίστας ή νεολαία αλέξη τσίπρα, δεν νομίζω πως κινδυνεύω εγώ να χάσω την ανθρωπιά μου ρωτώντας τον τι στο διάολο συμβαίνει εδώ. Δηλαδή face it, δεν είμαι εγώ το θέμα στη συγκεκριμένη!
    Χμ. Προσωπικά σε λίγο καιρό μάλλον θα είμαι μέλος του σύριζα. Όμως θα μπορούσα να είμαι επίσης μέλος του συν, των οπ, της ανταρσύα ή κάποιας ελευθεριακής ομάδας. Όλα αυτά επειδή, ενώ ξέρω σε ένα βαθμό τι πιστεύω και τι επιδιώκω, δεν πιστεύω ότι υπάρχει ένας δρόμος για εκεί. Δεν καταλαβαίνω τι ίνφο παίρνεις από αυτό όμως (που δε θα μπορούσες έστω να το πάρεις με ελάχιστη συζήτηση). Γενικά, κακό πράγμα η εύκολη κατηγοριοποίηση των ανθρώπων.

Senior Member 00i00's Avatar

δρακολορδε με τα ολα σου γενικα εγω σε κοβω για δημοτικο συμβουλο στο συριζα παντως

Στοχεύω ψηλότερα! Αν μπορεί ο Τσίπρας γιατί όχι κι εγώ;!.

Senior Member rage for order's Avatar

με εκείνη την ομάδα στην κόριθνο που θα έμπλεκες τι έγινε; πες μου και ποια είναι γιατί κάτι υποψιάζομαι.

Α, δε θυμάμαι τι είχα πει. Βασικά από όσο ξέρω υπάρχει η αντιεξουσιαστική πρωτοβουλία που είναι γτπ καβάλα και η ελευθεριακή κίνηση (προς ΑΚ μεριά) που με ψήνει, τους έχω πει ότι θέλω να πάω στην επόμενη συνάντηση αλλά μάλλον ξύνονται αυτό τον καιρό.

Senior Member rage for order's Avatar

η πρώτη είναι η ομαδά του κάιν; κάθε λίγο αλλάζει όνομα;

σούστειλα πμ

read between the lines Shadowking's Avatar

Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
    Χμ. Προσωπικά σε λίγο καιρό μάλλον θα είμαι μέλος του σύριζα.
    Kάτσε να υπάρχει σύριζα σε λίγο καιρό.
    A loaded gun won't set you free.
    So you say.

πελοπ/σιακή λέρα attila's Avatar

Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
    , τους έχω πει ότι θέλω να πάω στην επόμενη συνάντηση αλλά μάλλον ξύνονται αυτό τον καιρό.
    η νομιζουν οτι εισαι ΛΙΤΗΣ και σε αποφευγουν

Quote Originally Posted by Shadowking View Post
    Kάτσε να υπάρχει σύριζα σε λίγο καιρό.
    Ω, θα υπάρχει, με τη μία ή την άλλη μορφή. Έχει ενδιαφέρον η κατάσταση και είναι πολύ ρευστή, αλλά οι περισσότεροι έχουν καταλάβει ότι πρέπει να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα. Χειρότερο σενάριο, αν συνεχίσουν να τραβάνε μερικοί το σχοινί θα καταλήξουμε με το μισό συνασπισμό μόνο του και τον άλλο μισό με τον υπόλοιπο σύριζα και πιθανώς και ανταρσύα (ίσως σε δεύτερη φάση). Που ίσως να είναι και το καλύτερο εδώ που φτάσαμε. Πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να πεταχτεί στα σκουπίδια ό,τι καλό έχει γίνει με το σύριζα τα τελευταία χρόνια, στο κάτω κάτω ακόμα και όλος ο συν να γυρίσει την πλάτη παίζει κι ένας Αλαβάνος που περιμένει στη γωνία.

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Τι κερδίζει κάποιος στη ΦΑΣΗ σου (ατάμπελος εννοώ) με το να γίνει μέλος κάποιου κόμματος; Τι παραπάνω θα μπορείς να κάνεις που δε θα μπορούσες σαν απλός_άνθρωπος_που_ασχολείται; Με άλλα λόγια, ποια είναι τα σκοτεινά σου σχέδια;
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

Θα σου πω σε κανα χρόνο (που μπορεί να τα έχω παρατήσει). Κυρίως έρχομαι σε επαφή γιατί, για να κάνεις πράγματα σε τοπικό επίπεδο, είναι δύσκολο να τα κάνεις μόνος σου. Πρώτο παράδειγμα πχ, επειδή έχω έρθει και σε επαφή με τους οπ, πριν λίγο καιρό μού ήρθε μέιλ για δενδροφύτευση αλλά ήμουν Αθήνα. Επίσης στις 6/12 στην εδώ πορεία έπιασαν παιδιά και πήγε αντιπροσωπεία από τον σύριζα να διαπραγματευτεί με τους μπάτσοι να αφήσουν τους περισσότερους και να υπάρχει γενικώς μία πίεση για να μην κάνουν ό,τι θέλουν. Είναι πραγματάκια σημαντικά που μόνος σου δεν μπορείς να τα κάνεις. Σε επίπεδο κόμματος, στο ελάχιστο που μπορώ να επηρεάσω σε επίπεδο πολιτικής προς τα δικά μου πιστεύω επίσης καλό είναι (καλύτερο από το να μην το προσπαθώ καν τέσπα). Αλλά κυρίως τοπικά με ενδιαφέρει να κάνω πράγματα (αν και στη συγκεκριμένη συγκυρία με το μπάχαλο που επικρατεί σε κεντρικό επίπεδο είναι κι εδώ μουδιασμένοι όλοι).

Son of Morrigan deargdoom's Avatar

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post

Το παλικάρι έχει άβαταρ ένοπλο IRA και γράφει σα κομμουνιστής. Του ζητήθηκε να αυτοπροσδιορίσει την πολιτική του ταυτότητα. Πως λέμε ποιό είναι το αγαπημένο σου maiden; Ε, υπάρχει κόσμος που γουστάρει τον dianno, δεν έχει αμφιβολίες γι' αυτό και κυρίως δε φοβάται να το πει. Τι να κάνουμε τώρα.
    Χαχα, ο ΙΡΑ σας εμπέρδεψε; Βασικά αυτό το πόστερ παρ' όλο που δημιουργήθηκε όντως από τον ΙΡΑ, δεν μένει αποκλειστικά σε όλα όσα συνδέονται κυρίως με τον ΙΡΑ, βλέπε ένοπλο αγώνα στην παρανομία, μαζική λαϊκή τρομοκρατία κτλ. Είναι η ιρλανδική σημαία και το σύνθημα "ο καιρός μας θα έρθει", τα οποία μας πάνε πίσω στον 19ο αιώνα, δεν παραπέμπουν δηλαδή μόνο στον ΙΡΑ, για τη δράση και την τακτική του οποίου άλλωστε μετά τον ΒΠΠ θα μπορούσε να γίνει μπόλικη κουβέντα. Για το γεγονός δε ότι ο ίδιος ο ΙΡΑ αποκήρυξε τελικά την ένοπλη πάλη σ' αυτές τις συνθήκες κάποιοι είμαι σίγουρος ότι θα χαρακτηρίζατε αυτή του στάση ως υποχώρηση ή και προδοσία, αλλά εγώ τείνω (προσοχή στο ρήμα) να πιστέψω ότι μάλλον άργησε υπερβολικά να κάνει αυτό που έπρεπε. Ακόμα κι έτσι βέβαια, αφ' ενός οι συνθήκες στη Βόρειο Ιρλανδία και την Ελλάδα είναι τελείως διαφορετικές ώστε να μιλάει κανείς για την "ίδια" τρομοκρατία και άρα να αντιμετωπίζει και τις δύο περιπτώσεις με τον ίδιο τρόπο, αφ' ετέρου η στάση μας απέναντι στην τρομοκρατία δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι αποκηρύσσουμε την ίδια την ένοπλη πάλη - η οποία ήταν και θα είναι ο μοναδικός τρόπος με τον οποίο μπορεί να έρθει σε πέρας ένα πραγματικά επαναστατικό πολιτικό πρόγραμμα στο "δια ταύτα".
    Why is it the world never remembered the name of Johann Gambolputty de von Ausfern-schplenden-schlitter-crasscrenbon-fried-digger-dangle-dungle-burstein-von-knacker-thrasher-apple-banger-horowitz-ticolensic-grander-knotty-spelltinkle-grandlich-grumblemeyer-spelterwasser-kürstlich-himbleeisen-bahnwagen-gutenabend-bitte-eine-nürnburger-bratwustle-gerspurten-mit-zweimache-luber-hundsfut-gumberaber-shönendanker-kalbsfleisch-mittler-raucher von Hautkopft of Ulm?

Tags for this Thread