Fields of locust, καφεδακι και τρεχουμε για συνεδριο ΚΕΔΚΕ. οχι αλλο πια. ΕΛΕΟΣ
υπομονή
these walls built to stand come-what-may
lie shattered in the ashes.
Tι 44ευ χρέωση αποσκευής στην easyjet ρε μαλάκες?! Πως την είδαν? Κωλόγυφτοι..
Υπαρχει θρεντ για τις αεροπορικες και τις μαλακιες τους. Ποσα κιλα ηταν η αποσκευη σου, γενικα το εξτρα βαρος το πληρωνεις ΠΟΛΛΑ σε ολες τις εταιριες, ευτυχως ποτε δεν ειχα (τωρα εχω παρει λιγο αλλα θελω να το χασω ασδσφσαδα).
Μα δε μιλάμε για έξτρα βάρος.. Μέχρι 20 κιλά σκας τα 44, θες δε θες. Μαλάκες.
Έτσι πάει με τις budget γενικά δυστυχώς. Στο τέλος σου βγαίνει περισσότερο.
Εδιτ: το επιτρεπόμενο βάρος εκεί είναι χαμηλότερο ε.
Feed my fear
Αααα κατσε, κλεινεις ονλαιν και σου βγαζει τη χρεωση οταν σου λεει ποσα πληρωνεις για το καθε τι κτλ? Ε καλα, σου λεει τοσο ειναι, αν θελεις το παιρνεις, στην τελικη ειναι αστειο να βριζεις ιζιτζετ για τιμες, ακομα και με τα 44 ειναι πολυ πιο φτηνα (με οτι σημαινει αυτο) για να πας Αγγλια ξερω γω.
nai oti eipe i kuolema..genika apo oti mou lene kai paidia edw me autes tis etaireis aksizei mono an thes na pas kapou sta poly petaxta kai den exeis aposkeues(para mono kamia xeiraposkeui me liga rouxa kserw gw)...alliws kleise me tis gnwstes etaireis pou sou epitrepoun 20-23 kg
german wings χρεωνει 10 ευρω την αποσκευη νομιζω
Vielen Dank für alles was mal war
Δεν ξέρω για αποσκευή αλλά το κόλπο γενικά είναι χαμηλότερο επιτρεπόμενο βάρος και 4346457576 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό. Germanwings όταν έφευγα από Κολωνία είχαμε δώσει ούτε θυμάμαι πόσα. 2-3 κατοστάρικα τουλάχιστον.
Feed my fear
χμ, για πού χρεώνει τόσο η easyjet; εγώ ήξερα ότι χρεώνει 11€ [ουάν γουέι] την αποσκευή μέχρι 20 κιλά. μήπως έχεις αφήσει insurance που την επιλέγει μόνο του;
Es el sonido de su mundo derrumbándose/Es el del nuestro resurgiendo
El día que fue el día, era noche/Y noche será el día que será el día