Μετά τον εμφύλιο σταμάτησαν οι αθρώποι να έχουν πολιτική ταυτότητα για κάποιο λόγο που δε κατέω;
Μετά τον εμφύλιο σταμάτησαν οι αθρώποι να έχουν πολιτική ταυτότητα για κάποιο λόγο που δε κατέω;
ξερωγω, αμα πει καμια μαλακια και ειναι πασοκος, ενταξει ειπε μαλακια γιατι ειναι πασοκος, αλλα αμα πει τιποτα σοβαρο μπας και περασει απο αρνητικο φιλτρο επειδη ειναι πασοκος; κακες αυτες οι ερωτησεις για την πολιτικη ταυτοτητα
Vielen Dank für alles was mal war
όντως, αν κάποιος πει σκατά στους αναρχικούς π.χ. πρέπει να μη ρωτήσεις αν είναι κνίτης ή φασίστας, είναι στενομυαλιά και βλάπτει τη συνέχεια της συζήτησης.
ειναι μαλακια σχολιο απο μονο του, μπορεις να τον αποκαλεσεις βλακα ανεξαρτητα αν ειναι αναρχικος ή φασιστας. (!) εδω ο αλλος αποκαλει τον εαυτο του σοσιαλιστη και λεει εξω οι ξενοι επειδη they took our jawbz. εχει καποια διαφορα το οτι ειναι πασοκος κι οχι δεξιος;
Vielen Dank für alles was mal war
ναι, ο ένας είναι ασυνεπής με την υποτιθέμενη ιδεολογία του ενώ ο άλλος πρεσβεύει αυτό ακριβώς που είναι. δεν αντιμετωπίζεις με τον ίδιο τρόπο όλους όσους λένε ένα πράγμα αν δεν ξέρεις τη σκοπιά. μπορείς φυσικά να συνεχίσεις τη συζήτηση μέχρι να καταλάβεις τι καπνό φουμάρει ("κοίτα εγώ είμαι με το σοσιαλισμό" "α σύντροφος!" "τι σύντροφος;" "ΠΑΣΟΚ!" "α χμ πάμε πάλι") αλλά μπορείς και να κάνεις οικονομία χρόνου και να μάθεις όλα τα δεδομένα εξαρχής χωρίς περιττές εισαγωγές.
Κι εγώ με τον σοσιαλισμό είμαι ρε σεις.
Όχι με τον πασόκεμον, με τον οριτζίναλ.
Τί άλλο θέλει να μάθει η Ασφάλεια;
Why is it the world never remembered the name of Johann Gambolputty de von Ausfern-schplenden-schlitter-crasscrenbon-fried-digger-dangle-dungle-burstein-von-knacker-thrasher-apple-banger-horowitz-ticolensic-grander-knotty-spelltinkle-grandlich-grumblemeyer-spelterwasser-kürstlich-himbleeisen-bahnwagen-gutenabend-bitte-eine-nürnburger-bratwustle-gerspurten-mit-zweimache-luber-hundsfut-gumberaber-shönendanker-kalbsfleisch-mittler-raucher von Hautkopft of Ulm?
η ασφάλεια ξέρει
Spoiler
satan was a lez
Φάντομ και ικονο, σόρι αλλά καλοί ρατσιστές είστε στο συγκεκριμένο. Σα μια ομάδα "αντιεξουσιαστών" εδώ στην Κόρινθο, που είχα πάει κι επειδή τους τα έχωνα για κάτι μαλακίες που έγραφαν σε ένα φυλλάδιο με ρώτησαν "εγώ τι είμαι". Τι είμαι ρε μαλάκες, άνθρωπος είμαι. Και ναι, αν και οι περισσότεροι κνίτες πχ λένε τα ίδια πράγματα, δεν μπορείς να τους αντιμετωπίζεις όλους ως κνίτες και όχι ως ανθρώπους γιατί απλά χάνεις την ανθρωπιά σου. Μπορεί να είναι εύκολο, αλλά το ίδιο εύκολο είναι και για το μέσο έλληνα το να αντιμετωπίζει όλους τους μετανάστες ως διαρρήκτες και όλους τους κουκουλοφόρους ως τα κακομαθημένα που θέλουν να του σπάσουν το αμάξι για ξεκάβλωμα.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
Aναρχοφασιστάκι λοιπόν ο rfo.
Το παλικάρι έχει άβαταρ ένοπλο IRA και γράφει σα κομμουνιστής. Του ζητήθηκε να αυτοπροσδιορίσει την πολιτική του ταυτότητα. Πως λέμε ποιό είναι το αγαπημένο σου maiden; Ε, υπάρχει κόσμος που γουστάρει τον dianno, δεν έχει αμφιβολίες γι' αυτό και κυρίως δε φοβάται να το πει. Τι να κάνουμε τώρα.
Είναι επικοινωνιακή τακτική να μην λέγεται τίποτα επί του θέματος σε τέτοιες περιπτώσεις και απλά να αιωρούνται οπαδικά απορίες "και συ τι είσαι;".
Ντράγκον, αν κάποιος είναι κκε, εαακ, αναρχικός, φασίστας ή νεολαία αλέξη τσίπρα, δεν νομίζω πως κινδυνεύω εγώ να χάσω την ανθρωπιά μου ρωτώντας τον τι στο διάολο συμβαίνει εδώ. Δηλαδή face it, δεν είμαι εγώ το θέμα στη συγκεκριμένη!
στην πούτσα μου ρε φίλε τι είναι πολιτικά ο άλλος, δε ρωτάω τι είναι για να τον καρφώσω στην ασφάλεια ή για τον δουλέψω αν είναι κνίτης (λες κι αν είναι εαακίτης π.χ. δε θα του πω ότι λέει πίπες), για να μην κάθομαι να του εξηγώ πράγματα που πιθανόν ήδη ξέρει και να πάμε κατευθείαν στο γα μη μέ νο το επίδικο.