έχεις λεφτά.
Εγώ μια eizo που πήρα στα 270 ευρώ πριν δύο χρόνια τουλάχιστον, μου βγήκε μάπα. 700:1 constrast λέει. Ίσως πρέπει να πάμε σε άλλη κατηγορία τιμής για να την παλεύει. Σε τέτοιες τιμές απλά λέει eizo το γραφείο σου και υποτίθεται ότι πρέπει να χαρείς.
Με 270 ευρώ παίρνεις μία κακή Eizo, ενώ μπορείς να πάρεις μία καλή άλλης μάρκας.
Αν έχεις λίγα λεφτά, καλύτερα να πάρεις μια μικρότερη, πιο άσημη οθόνη με καλά χαρακτηριστικά, παρά τη μεγαλύτερη/καλύτερης μάρκας που μπορεί να φτάσει το μπάτζετ σου.
Οι διαφορές άλλωστε στις μάρκες δεν είναι και τόσο δυσθεώρητες όσο παλιά... τουλάχιστον στα μη-αστρονομικά μοντέλα
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
καλά προφανώς δεν έχω άποψη για την οθόνη σου, αλλά έχω την εντύπωση οτι γενικά μόνο η eizo προσέχει να γράφει σωστά χαρακτηριστικά, όλοι οι άλλοι βάζουν αυθαίρετες/"διαφημιστικές" τιμές. κάτι 50.000/1 που ακούς απλά δεν έχουν νόημα, δεν σημαίνουν τίποτα ουσιαστικά.
και ναι 270ε για έιζο είναι αστείο ποσό, ατύχησες. αν και δεν έχω την καλύτερη άποψη για οποιαδήποτε ΤΦΤ φτιάχτηκε πριν 2-3 χρόνια.
Giati 19''?
Me elaxista parapanw pairneis 22'' opws
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168056
kai an thes kai mikroterh analush gia na paizeis kana 3d paixnidi kalutera sth mpakatela sou pare kamia me 1680 analush.
Epishs den einai oles oi othones gia oles tis douleies.
Oi eizo einai sunithws akrives giati exoun (akrivotera)panels pou einai polu kala gia swsth anaparastash xrwmatwn/photo editing klp, alla oxi toso kales gia games/tainies.
People assume that time is a strict progression of cause to effect. But actually, from a non-linear, non-subjective viewpoint, it's more like a big ball of wibbly-wobbly...timey-wimey...stuff.
βασικά εμένα με νοιάζει να μη με πονάνε τα μάτια μου όπως έχω πάθει με άλλες οθόνες αλλά και οι αποχρώσεις μου φαίνονται πιο φυσικές, τι να πώ... γούστα
katse, phres eizo gia na mhn ponane ta matia sou? Gia lcd milwntas panta, to mono pou isws mporei na enoxlei einai to brightness, pou ok, to xamhlwneis...
Oi apoxrwseis einai pio fysikes, giati sunithws oi eizo exoun panels gia auth th douleia, alla sunithws auto exei ws apotelesma megalutera response times, ara den einai kales gia tainies/paixnidia.
People assume that time is a strict progression of cause to effect. But actually, from a non-linear, non-subjective viewpoint, it's more like a big ball of wibbly-wobbly...timey-wimey...stuff.
Σημερα δοκιμασα samsung LED full HD 24". Μεθαυριο θα παω να την αγορασω.
υπομονή
Πραγματικα αλλη διασταση.
Αυτο που με φοβιζει λιγο ειναι οτι αυτες τον ψιλοπαιρνουν σε αποτομο κοψιμο παροχης ρευματος. θελω και UPS γιαυτο το μωρο
υπομονή
Εχω παντου surge πολυμπριζα. UPS δεν εχω :S
υπομονή
Είναι όντως τόσο απαραίτητα τα γιουπιες; Δεν έχω πάρει ποτέ, ούτε απαυτά τα περίεργα τα πολύμπριζα και έχω πετύχει αρκετές διακοπές ρεύματος αλλά δεν έχει πάθει ποτέ καμιά συσκευή μου κάτι. Είμαι κωλόφαρδος ή πρέπει να είσαι γκαντέμης για να καεί κάτι;
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Όταν ήμουν Κοζάνη μου είχαν καεί μητρική και σκληρός από peaks τάσης. Και από τότε πήρα ups και όλα οκ.
Με το που γύρισα ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ και πήρα καινούργιο υπολογιστή το ups πλέον δεν σήκωνε την τάση του οπότε πέρασε σε αχρηστία. Έκτοτε απλά στην πρίζα και δεν έχει πάθει τίποτα 5 χρόνια τώρα με διακοπές και κεραυνούς και τα όλα του.
Απ' ότι καταλαβαίνω έχει πολύ σχέση με την περιοχή που μένεις και συνεπώς τον υποσταθμό της ΔΕΗ που σε εξυπηρετεί. Εφόσον περάσει ικανό διάστημα και δεν έχεις πάθει τίποτα το λογικό είναι ότι δεν το έχεις ανάγκη. Βέβαια πάντα υπάρχει πιθανότητα να υπάρξει στιγμιαία τάση 500 Volts που θα σου κάψει και το pc και την τοστιέρα αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας μια και ο κόσμος μας τελειώνει το 2012.