Ο ΠΟΡΝ ΤΡΙΒΕΙ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΟΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΣ ΣΕΡΒΙΡΕΙ ΜΠΥΡΑ ΠΑΙΔΙΑ
Ο ΠΟΡΝ ΤΡΙΒΕΙ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΟΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΣ ΣΕΡΒΙΡΕΙ ΜΠΥΡΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ
Γαμώτο άργησα να της δώσω μια δεύτερη ευκαιρία.
![]()
Για πείτε λίγο όσοι έχετε μαγαζί/δουλεύετε σε μαγαζί, πόσο εύκολο είναι να βάλεις στο σπίτι σου ένα ντραφτομηχάνημα γκίνες; Το σκέφτομαι σοβαρά τον τελευταίο καιρό να πάρω ένα και να βάζω τα βαρελάκια μου και να είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος, αλλά δεν έχω ιδέα τι παίζει. Χρειάζεται ολόκληρη εγκατάσταση; Υπάρχει κάποιος οικονομικός τρόπος να έχω τη βαρελίσια γκίνες σπίτι μου; Υπάρχουν αυτά τα μπιρτέντερς, τα ξέρω, αλλά είναι εύκολο να βρεις μικρά βαρελάκια γκίνες που να ταιριάζουν ή θα είμαι καταδικασμένος να πίνω σκατοχάινεκεν;
ΟΚ, υπάρχουν οι μισόλιτρες γκίνες στα σούπερμαρκετς, αλλά αυτές είναι μισόλιτρες και τα ποτήρια pints, που σημαίνει ότι η κορυφή του ποτηριού είναι πάντα άδεια και αυτό είναι απίστευτα ψυχοφθόρο και καταθληπτικό οπότε πείτε ένα τρόπο για να αποκτήσω βαρελίσια γκίνες και να μην αυτοκτονήσω, κρίμα είναι.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
πάρε μικρότερο ποτήρι
Όταν μεγαλώσεις και γίνεις Κυρία θα καταλάβεις ότι τα μικρά ποτήρια είναι για τις ΑΔΕΡΦΕΣ.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
κι εσύ πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό.κατ'εξοχήν γυναικείο γνώρισμα!
Αμνιζιακ ριξε μια ματια εδω:
http://www.beveragefactory.com/draft...re/index.shtml
Leffe Blond. Πολυ νοστιμη! 2 750 φυγαν χτες.
1) e4, c5
2) Νf3
Μία είναι η μπύρα λέμε
![]()
I'll bury you in your god's fucked garden