deja vu η συζητηση αλλα δεν πειραζει, πλακα εχει.
Φορντ παιζω σε δικη μου κατηγορια, δηλαδη δεν μπορω με τιποτα να ακουσω καποιες μπαντες ή καποιους δισκους που οι περισσοτεροι που ασχολουνται με κλασσικο heavy metal τους θεωρουν κορυφαιους. Πχ οι λατρεμενοι σου Guardian για μενα ειναι μια τεραστια μετριοτητα (τα εχουμε ξαναπει αυτα), οι gamma ειναι gay και οχι ray, οι venom τα παμε, εδω εχω πει οτι το master of puppets ειναι ανισος δισκος και το and justice μαπα, στους blind guardian θα κωλωσω?. Και για να μη πει κανεις οτι το παιζω τρου και ψαγμενος και μεταλοδικτατορ, να προσθεσω οτι τους θεους στους τρου κυκλους sacred steel τους μισω, οπως και με αφηνουν αδιαφορο ενα καρο αλλοι τρου. Δηλαδη το μονο μου κριτηριο ειναι τ αυτια μου. Οταν διαβαζω μια καλη κριτικη για μπαντα που δεν ξερω, φροντιζω να ακουσω και αν μ αρεσει αγοραζω.
Ομολογω οτι δεν υπηρξα και ο πιο εξυπνος αγοραστης στο παρελθον (ουτε τωρα). Αργησα να ανακαλυψω τα κολπα μεσω ιντερνετ και ετσι η κυρια πηγη πληροφορησης μου ηταν διαφοροι γνωστοι εντος και εκτος ελλαδας και το μεταλ χαμμερ. Ετσι λοιπον, το περασμα μου απο το mainstream στο underground εγινε με πολλες δυσκολιες και υποσυνειδητα αφου αυτα που αγοραζα μεσω χαμερ δεν ειχαν κανενα ενδιαφερον (πχ edguy).
Πρεπει να ομολογησω οτι ακομα και τωρα με παραξενευει η κατηγορια "οπαδών" του κλασσικού μέταλ (συνηθως ηλικιας μέχρι 26-27 χρονων) που με περηφανια δηλωνουν οτι δεν τους αρεσουν οι Iron Maiden, Thin Lizzy (γιατί είναι ροκ!!!), UFO, Sabbath Ozzy era, Uriah Heep, Rainbow, Dio, Priest, AC/DC! Εγω απο εκει ξεκινησα και αυτα θεωρω τη βαση. Αν δεν ειχα λιωσει τους δισκους των απο πανω, δεν θα μου δημιουργουνταν η αναγκη να βρω τους Brocas Helm, θα ειμουν ενας περιστασιακος μεταλ ακροατης και οχι ενας μεταλας...
Πωπω πολλα και ανουσια ειπα.