όχι ρε ο ΠΑΠΑΣ έζησε, το laptop εξαυλωθηκε δυο μέρες μετά.
όχι ρε ο ΠΑΠΑΣ έζησε, το laptop εξαυλωθηκε δυο μέρες μετά.
A loaded gun won't set you free.
So you say.
ΜΑΒΡΟ
"Δεν συζητάμε, γιατί είμαι ΟΞΥΘΥΜΟΣ."
نحن نحب فصل الربيع الجميل.
Είδα στον ύπνο μου τους Helloween για κάποιο λόγο και ξύπνησα με μια κάψα να τους δω live ;(
Feed my fear
http://en.wik........ Καλά, σκάω.
Χουρέη, 1 συστατική down, 1 to go και θα γίνω Φίχχχερς μετά και πχοιος με πιάνει. Ωραία ξεκίνησε η γαμημένη.
Εκεί που ετοιμάζω πρωινό hardcore με μερακλίδικα τοστάκια και γαλλικό καφέ, ρίχνω ζάπιγκ με την τσίμπλα στο μάτι και πετυχαίνω σε πρωινάδικο 80s cult καταστάσεις με αφιέρωμα στις ταινίες της εποχής (ξέρετε τώρα, Γαρδέλης, Ψάλτης και τα συναφή). Εντάξει θα πείτε, το χρόνο τους προσπαθούν να γεμίσουν με ότι τους έρθει στο κεφάλι.
Το ζουμί της υπόθεσης όμως είναι πως καλεσμένος είναι μεσήλικας χοντρούλης που κάτι μου θυμίζει και δεν μπορώ να προσδιορίσω, μέχρι που βλέπω τον υπότιτλο και ταβλιάζομαι. "Μείνετε μαζί μας, σε λίγο το γκομενάκι της εκπομπής και ο Γιώργος Πετρόχειλος θα χορέψουν επιτυχίες των 80s". Εννοείται πως έκατσα να το δω, σκάει daddy cool και ναι, χόρευε σχεδόν ίδια με το θεικό κλιπ από το χούλιγκανς:
Spoiler
ΘΕΙΛΕΣ
He took her down to chinatown
showed her how to kick the gong around...
Μούχει κολλήσει από το πρωί που ξύπνησα το τραγούδι του Μικρούτσικου "μέσα στα μάτια σου ο κόσμος όλος έρωτας έρωτας κεραυνοβόλος". Δεν τολμώ να σκεφτώ τι όνειρο μπορεί να είδα, γαμημένη Λάρισα. Πείτε τι πρέπει να πιω για να το ξεχάσω.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
drambuie με gordon space μεσα σε χαμηλο ποτηρι με ενα παγο. σιγοβραζεις μεχρι να σωταριστει καλα και μετα τσιγαριζεις ενα κρεμμυδι. αναψε ενα τσιγαρο παρε μια τζουρα βαλτο στο τασακι ανοιξε το itunes βαλε κατι σε μεταλλικα και κατεβασε το γρηγορα με κλειστο το αριστερο ματι.
υπομονή
Επειδή ξέρεις από μπάλα.
![]()
Мама Люба давай, давай, давай
@ μπιζάριος. Θα έλεγα "όσκαρ πουστιάς και στα ποτά" αλλά λίγες μέρες πριν είδα τον αντμίν σπίτι μου να πίνει black label με μέλι, οπότε έχασες.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.