Page 573 of 1000 FirstFirst ... 73473523563571572573574575583623673 ... LastLast
Results 8,581 to 8,595 of 14994

Thread: THE OMG-ENTELWS-OFFICIAL OFF TOPIC THREAD.

Διονύσης Ρόδμανν Comte de Saint-Germain's Avatar

Δίκιο έχει η Kuolema. Για να μην βάλεις εισαγωγικά αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να παράγεις ένα δικό σου κείμενο βασισμένο σε ένα συνδυασμό των 50 που έχεις ως βιβλιογραφία, αλλά ταυτόχρονα τελείως καινούργιο. Θα μπορούσες να κάνεις αυτό και σε ορισμένα σημεία που θες κάποιες προτάσεις να τις κρατήσεις αυτούσιες να βάλεις εισαγωγικά.

57% not burnt μπιζαριος's Avatar

βαλε ενα εισαγωγικο στην αρχη και ενα στο τελος αφου δεν εχει τιποτα δικο σου και εισαι καλυμμενη.
    υπομονή

Spammity Spam rat_poison's Avatar

Quote Originally Posted by pixies451 View Post
    δεν αντιγραφω απο εργασια αλλουνου κανω ραβε ξυλλωνε απο 50 βιβλια. τιποτα δικο μου. ντιπ.
    Δεν ξέρω τι αυταπάτες έχεις, αλλά αυτό είναι αντιγραφή! Και τα εισαγωγικά δε θα σε σώσουν κα-θο-λου σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφερθεί να ψαχτεί. Σόρυ για το απότομο, αλλά έτσι είναι. Και πάλι δεν κατακρίνω!
    Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;

In search of... Neuroscar's Avatar

ξερετε τι ακριβως παιζει με πνευματικά δικαιωματα σε βιβλιογραφικες εργασιες?
    απο τη στιγμη που παραθετω πηγη ειμαι ενταξει αν το κανω κοπυ παστε αυτουσιο?
    Λοιπον. Για να εισαι ενταξει θα πρεπει καθε φορα που αναφερεις κατι το οποιο δε προερχεται απο σενα αλλα απο αλλου να βαζεις στο τελος του κειμενου την πηγη καπως ετσι:

Μπλαμπλαμπλαμπλα...
    Παρατηρήθηκε ότι η αύξηση των δασικών πυρκαγιών, οφείλεται κυρίως σε κοινωνικοοικονομικά αίτια (Δημητρακόπουλος, 1994).

Ξαναλεω καθε μα καθε φορα που γραφεις κατι που δεν ειναι δικο σου θα πρεπει να βαζεις την πηγη στο τελος της παραγραφου/προτασης.
    Και να κρατας ολες αυτες τις πηγες σε ενα χαρτι για να τις βαλεις στο τελος στη βιβλιογραφια.
    Ετσι εγινε σε μενα που ο καθηγητης ητανε αυστηρος ας πουμε και ηθελε καθε τι να ειναι ενταξει για να μην παιχτει μαλακια μελλοντικα.

Αν τωρα (επειδη δε πολυκαταλαβα) αυτη ειναι απλα μια εργασια και οχι πτυχιακη/διπλωματικη, τοτε ισως να μη χρειαζεται και τοση λεπτομερεια στις πηγες αν σου ξεφυγει κατι.

Τελος, ακομα και να κανεις αυτο που ειπε ο κομτε πιο πριν, καποιες φορες οι πηγες θα ειναι υποχρεωτικες.
    Πχ για εκθεση οποιουδηποτε στοιχειου πρεπει να ξερει ο αλλος απο που τα πηρες.
    Για συμπερασματα απτην αλλη, συνηθως ειναι δικα σου οποτε δε χρειαζεται.

Ελπιζω να βοηθησα~

I like turtles pixies's Avatar

αυτο κανω παντα αλλα αυτο που λες απο αυτο που λεει το κουολεμα απεχει. θελει και εισαγωγικα το μημενο αν στο τελος της παραγραφου λεω το ονομα και αναλυτικα τα παντα στι βιβλιογραφια στο τελος?
    There was a time that the pieces fit, but I watched them fall away

Spinning Jenny Kuolema's Avatar

Ναι, αλλά όταν λέει αυτούσιο προφανώς εννοεί c/p, στην οποία περίπτωση δεν νοείται να μη βάλει εισαγωγικά. Δεν ξέρω για πού είναι αυτή η εργασία, αλλά δεν χρειάζεται να είναι αυστηρός ο καθηγητής για να τον πιεις. Και το c/p δεν είναι δύσκολο να το καταλάβει. Δεν καταλαβαίνω πού είναι το πρόβλημα στο να βάλεις εισαγωγικά.
    Feed my fear

Senior Member Sotos_The_Tequiler's Avatar

για να είναι ποιο εύκολο το αποπάνω που είπαι ο Νιούρο κάνε το εξής:

Κάνε μια λίστα με τα βιβλία που θα τσιμπήσεις κείμενα στο τέλος και αρίθμησε την (βιβλιογραφία στην ουσία) και μέσα στο κείμενο να αναφέρεις μόνο τον αριθμό του βιβλίου που αντιστοιχεί στη λίστα σου καθώς και τη σελίδα αν θες.

π.χ. [5, σελ 121] εννοώντας το βιβλίο αριθμ.5 στη λίστα σου, στη σελίδα 121.
    Αν δε θες να μπλέξεις με σελίδες, κάνε μόνο την αρίθμηση.

Δε νομίζω ότι χρειάζονται εισαγωγικά αν βάλεις αναφορά στο τέλος της παραγράφου.
    Last edited by Sotos_The_Tequiler; 12-01-2010 at 18:03.
    κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!

Spinning Jenny Kuolema's Avatar

αυτο κανω παντα αλλα αυτο που λες απο αυτο που λεει το κουολεμα απεχει. θελει και εισαγωγικα το μημενο αν στο τελος της παραγραφου λεω το ονομα και αναλυτικα τα παντα στι βιβλιογραφια στο τελος?
    Αν κάνεις copy/paste, ναι. Εισαγωγικά και πηγή.
    Αν δεν κάνεις c/p και λες με δικά σου λόγια αυτά που διάβασες, προφανώς δεν χρειάζεσαι εισαγωγικά αλλά οπωσδήποτε πηγή (αυτό το τελευταίο σε κάποιες περιπτώσεις επιβάλλεται, σε άλλες δεν είναι και τόσο σημαντικό).
    Feed my fear

A rock, an island Drumsick's Avatar

Πω.. εγώ δεν έβαλα πουθενά εισαγωγικά ή νούμερα ή τπτ.. απλως βιβλιογραφία.
    ΘΑ ΜΕ ΔΕΣΟΥΝ!

Vic Ford Prefect's Avatar

Ιντίντ. Αυτό που περιγράφεις είναι κλοπή (πολλών εργασιών/βιβλίων) και δε σε σώζει κανένα αυτάκι. Δε θα σου κάνουν μήνυση λογικά αυτοί γιατί δεν γνωρίζουν την ύπαρξή σου, αλλά θα σε πάνε για αντιγραφή οι καθηγητές/για-όποιον-το-κάνεις.

έντιτ: απάντηση σε αυτό που είπε το κου στην προηγούμενη σελίδα. Εν προκειμένω, αν κάνεις κόπι/πέιστ ΚΑΙ βάζεις σελίδα και βιβλίο δίπλα στην παρένθεση, είναι σαν να τρέχεις στο δρόμο με την τηλεόραση που βούτηξες και να έχεις αφήσει πάνω ένα τεράστιο αυτοκόλλητο "ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ"
    Last edited by Ford Prefect; 12-01-2010 at 18:35.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

A rock, an island Drumsick's Avatar

Ει! Μα έχει κι ενα σωρο πειραματικά και δικά μου πράματα η εργασία!
    Η θεωρία είναι κλεμμένη μόνο.. =S

Vic Ford Prefect's Avatar

Για την πίξις πήγαινε. Για σένα, είναι απλώς σλόπι δουλειά όπως τα λες και κανονικά έπρεπε να στο έχει πει ο σουπερβάιζορ.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

διπλωματική είναι της Χ, δεν είναι original research ξέρω γω.

μόλις έσβησα το φάκελο με τις τσόντες για να χωρέσουν τα νέα επεισόδια big bang theory και house, R.I.P. μερικές ήταν πάνω από 10 χρονών.

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

Όλες οι υπόλοιπες ήταν με 8χρονα;

Spoiler
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

το ραπ μου είναι πρόκληση nikolasfluxus's Avatar

εντάξει, καλό ήταν