Page 182 of 301 FirstFirst ... 82132172180181182183184192232282 ... LastLast
Results 2,716 to 2,730 of 4511

Thread: Me pairnoun fantaro

The Patient H.'s Avatar

Εχμ, δεν πάει πεζοναύτης ο τύπος, σε λόχο μέσα στο στρατόπεδο των πεζοναυτών πάει.

Δε μου ακούγεται καλή φάση.
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary

metaphor fandango's Avatar

Quote Originally Posted by Roben View Post

τελοσπαντων για βολο οποιος εχεις πληροφοριες ή ξερει ας πει τιποτα
    στην πρώτη έξοδο να πας rainbow και να πάρεις πεϊνιρλί πατάτες ουγγαρέζα (ή τυροσαλάτα).
    these walls built to stand come-what-may
    lie shattered in the ashes.

Senior Member freak brother's Avatar

παιδια για 32 ΛΔΒ στο Βολο ξερει κανεις τιποτα ? εχω ακουσει δυσκολα τα πραγματα ...
    ειμαι διαβιβαστης καλαματα στη φαση της ειδικοτητας και φευγω 15 ιανουαριου για Βολο λοχο διαβιβασεων στο ταγμα των πεζοναυτων..

κεντρο στην καλαματα το χειροτερο μπουρδελο που πρεπει να υπαρχει στην ελλαδα απο ολους τους τομεις .. οπως και επισης εκπαιδευση ειδικοτητας εκει οσοι μειναμε χαλια υπηρεσιες και αδικιες τρελες με τα βισματα να δινουν ρεστα 20-30 ατομα καθε μερα εξοδο και οι υπολοιποι σκοπιες συνεχομενες νυχτερινα κλπ νουμερα 4-5 μερες...

τελοσπαντων για βολο οποιος εχεις πληροφοριες ή ξερει ας πει τιποτα γιατι η καλαματα ηταν χαλια ελπιζω τουλαχιστον λιγο καλυτερα...
    την κυριακη τελειωνει η αδεια μου και επιστρεφω καλαματα ελπιζω για λιγες ακομα μερες
    καποιος γιουζερ απο δω ειχε μπλεξει παραπλευρως με κατι πεζοναυτικα και πηρε αναβολη αν θυμαμαι καλα.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Senior Accountant Rush's Avatar

Quote Originally Posted by Tyler_Durden View Post
    Spoiler
    23 μέρες στην 2η Μοίρα* της 124 ΠΒΕ

Λοιπόν, τα παρακάτω ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΩ αεροπορία με στρατό, ούτε να πω "κοιταχτε ρε ΄σεις τι πέρασα" απλά για μια ενημέρωση σχετικά με το πόσο "χαλαρά" μπορεί να είναι τα πράγματα στη αεροπορία. Η φάση ξεκινάει στις 10/11 όταν και παρουσιάστηκα στην Τρίπολη. Εκείνη την μέρα περάσαμε απο 1204 γιατρούς (συμπεριλαμβανομένης και αρχιδοεξέτασης ) και κάναμε 4 εμβόλια. Μας χρεωσαν κουβέρτες σεντόνια κλπ, και περάσαμε απο τον εφοδιασμό όπου μας έδωσαν ένα σκασμό πράγματα (μια γομαροβαλιτσάρα, ένα μπλε σακο και έναν μικρότερο γκρι - "εκστρατείας"). Όλα αυτά non stop φυσικά απο τις 12:15 που μπήκα μέχρι και τις 00:30 που πέσαμε να ξεραθούμε. Πέρασαν τρείς μέρες και πάνω που είχαμε "βολευτεί" στους θαλάμους, μας φωνάζουν να βγούμε στην πίστα της μοίρας (όπου "μοίρα" = λόχος για τους στρατέους) μαζί με τα πράγματά μας (όλα τα παραπάνω που ανέφερα + την πολιτική βαλίτσα/σάκο, δλδ γαμήσι στο κουβάλημα) μες τον ήλιο για καμιά ώρα έτσι χύμα. Εδώ μια μικρή παρένθεση για το κλίμα της Τρίπολης. Το πρωί και το βράδυ άνετα η default θερμοκρασία είναι "μείον Χ" μαζί με τρελή υγρασία, ενώ το μεσημέρι ο μέσος όρος ήταν περίπου 25C (δηλαδή έσκαγες απο την ζέστη). Αφού "βολευτήκαμε" στους νέους θαλάμους μας αλφαβητικά αυτή τη φορά, άρχισαν τα "ωραία" της εκπαίδευσης... Φωνές, απανωτές μεταβολές, και καψώνια όπως:

-να παρουσιάζεται όλη η μοίρα ταυτόχρονα με τα χέρια στο σβέρκο, κάνοντας επιτόπιο συντονισμένο βήμα,
    -καμια 20ριά απανωτές μεταβολές (ψέμματα. το ρεκόρ ήταν 18 )
    -τα χέρια στην πρόταση για όσο θέλει ο "εκπαιδευτής"
    και αργότερα όταν χρεωθήκαμε όπλα για οπλοασκήσεις (το υπερσύγχρονο τουφέκι Μ1) τα όπλα στην πρόταση, στην ανάταση και κάτι άλλες μαλακίες του τύπου "κάμψεις των καρπών επι των όπλων πάνω και κάτω")
    -επίσης είχαμε και το άλλο ευχάριστο πραγματάκι, αν στα προσκλητήρια αργούσαν 2-3 άτομα, να μας χώνουν όλους μέσα και να μας ξαναβγάζουν τρέχοντας προκειμένου "η κίνηση να είναι η ιδανική"

Όλα τα παραπάνω φανταστείτε τα, σχεδόν σε καθημερινή βάση με τα πιο αυστηρά παραγγέλματα να δίνονται απο γυναίκες σμηνίες (=λοχίες) που δεν ξεπερνούσαν το 1.60 σε ύψος, και έναν εποπ υποσμηνία (=δεκανέα) που την είχαν δει ράμπο και καλά. Πρέπει να παραδεχτώ όμως οτι η συντριπτική πλειοψηφία των εκπαιδευτών ήταν και γαμώ τα άτομα και μετά τις πρώτες μέρες σε προσωπικό επίπεδο, ήταν πολύ ξηγημένοι.

Το μενού της "εκπαίδευσης" περιήχε κι άλλα καλούδια όμως:

- πορεία 6 χιλιομέτρων συνολικά προς το πεδίο βολής με τον σάκο εκστρατείας και το Μ1 υποχρεωτικά στον ώμο, και στη συνέχεια βολή με G3 και υπεροπλοπολυβόλο Bren (κατασκευής 1912!)

-την λεγόμενη "στρατικοποίηση" που είναι μια μέρα που βγάζουν όλους τους νεοσύλλεκτους σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, τους βάζουν να τρέχουν 3-4 γύρους και μετά έχει ομαδικά καψώνια όπως τα προαναφερθέντα + κάμψεις

-και τέλος πέρασμα απο επιλεγμένα σημεία στον στίβο μάχης

στα παραπάνω προσθέτω και τα προσωπικά μου στατιστικά γι' αυτές τις 23 μέρες:

1 υπηρεσία εστιατορίων
    2 μαγειρεία
    1 σκοπιά
    5 θαλαμοφυλίκια
    2 γοπing
    6 καθαριότητες θαλάμου (3 φορές χέστρες με μπόνους ένα ξέρασμα)

Και ενώ όλα αυτά συνέβαιναν σκάει μύτη τις τελευταίες μέρες η φήμη για 10ήμερη άδεια ορκομωσίας και μας έδωσαν αρχικά 6 (!) και τελικά στα αδειόχαρτα 7. Ευτυχώς με το που γυρνάω παίρνω μετάθεση και μετά "αντίο για πάντα" Τρίπολη.

*πιο πάνω αναφέρω την μοίρα μόνο και μόνο γιατι απο μοίρα σε μοίρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Χαρακτηριστικά στην 3η (που επικρατούσε το σύνθημα "λευτεριά στη 2η", μόνο μαλλί της γριας και τρενάκι δεν είχανε στην πίστα τους, και περάσανε ζάχαρη. Και σε εμάς φυσικά υπήρχαν γαμάτες στιγμές με γέλιο και τρελό χαβαλέ αλλά πολύ πιο περιορισμένα.
    Axaxaxax me sygkinhses neo.Trith kai Liolitsas. Na prosekseis tis apospaseis gia Ziro psarotyrogalo(larissaios den eisai?).Apoti ema8a ta mageireia sas ta ftiaksane.
    Those little demons ain't the reasons for the bruises on your soul you've been neglecting
    You'll never lose your mind as long as you're heart always reminds you where you left it
    And don't ever let them make you feel like saying what you want is unbecoming
    If you were supposed to watch you're mouth all the time I doubt your eyes would be above it

Damaged Goods Inc. Black Snake Moan's Avatar

Τα μαγειρία πριν τα φτιάξουνε τα άδειασα εγώ με κάτι παιδιά από τον θάλαμό μου, λίγο πριν πάρουμε μεταθέσεις και φύγουμε. Μάιος 08, 1η μοίρα στη βασική και μετά 35 μέρες ΜΕΤΑ για το μπατζιλίκι.

Εκεί να δεις γλέντια...Από τη μια ήταν καλά γιατί είχε λιγότερα ομαδικά καψώνια, πλέον ήταν όλοι ορκισμένοι και μπορούσαν να ρίξουν φυλακή ατομικά σε όποιον έκανε κάτι αντί να την πληρώνει όλη η μοίρα. Από την άλλη, είχες πάλι από την αρχή το κλασσικό παιχνίδι με τους διμοιριτες/εκπαιδευτές, που για να σου πάρουν τον αέρα έπαιζε 4-5 μέρες χοντρό ψάρωμα στην αρχή. Μεταβολές και λοιπές ασκήσεις τέτοιου είδους δεν είχε όπως στη βασική, εκτός αν κάποιοι έκαναν χοντράδες και έπεφτε ομαδικό καψώνι, αλλά είχε φουλ εκπαιδευτικό πρόγραμμα από τις 8 το πρωί (μετά το πρωινό και την επιθεώρηση των θαλάμων) μέχρι το μεσημεριανό φαγητό. Αυτό ήταν οτιδήποτε από πορεία-βολή και ασκήσεις πυρ και κίνηση μέχρι λύσιμο-λάδωμα στα rheinmetal, αλλά αν θέλετε το πιστεύετε, το χειρότερο ήταν τα θεωρητικά, που μπαίναμε κανονικά σε τάξεις και από την αυπνία μόλις καθόσουν σε έπαιρνε ο ύπνος και αυτοί σου έκαναν ερωτήσεις. Α, και σε όλα αυτά πηγαίναμε από το ένα μέρος στο άλλο εννοείται σε σύνταξη και με βήμα, όπως λεγόταν "με βήμα πάμε στη σκοπιά, με βήμα για να φάμε, σε λίγο θα μας μάθουνε με βήμα να γαμάμε"

Μετά το μεσημεριανό είχε εξόδους και όσοι έμεναν μεσα είχαν αγγαρεία και στα καπάκια προσκλητήριο φρουράς. Γενικά, έπαιζε υπηρεσία σχεδόν κάθε μέρα (συνήθως 1 μαγειρίο ή λέσχη για κάθε 2 σκοπιές) με 1-2 εξόδους τη βδομάδα στην Τρίπολη. Καλή φάση ήταν τα Σ/Κ, που καθόσουν ένα μέσα και τα άλλα 3 έπαιρνες διανυκτέρευση, όπως και ότι σε αντίθεση με τη βασική είχε στάνταρ πρόγραμμα. Αν ήθελες και δεν ήσουν μαλάκας να τραβάς την προσοχή, σου ξέμενε άνετα καμιά ωρίτσα για μεσημεριανό ύπνο κάθε 2-3 μέρες. Εγώ γενικά δεν το κατάφερα αυτό γιατί λόγω ηλικίας ήμουν υποθαλαμάρχης, ξυπνούσα μισή ώρα νωρίτερα και την έπεφτα μια ώρα αργότερα από τους άλλους για να προλάβω να βγάλω υπηρεσίες θαλάμου. Κατά τις 9 γύριζαν οι εξοδούχοι, την πεφτανε κατά τις 11, έβγαζα θαλαμοφυλίκια, καθαριότητες κλπ με άλλους δύο μέχρι τις 12, ύπνος μέχρι τις 5μιση και καπάκι από την αρχή. Το χαβαλέ όμως χαβαλέ, όσο τσίτα ήμασταν εκεί που μας έβλεπαν άλλες τόσες μαλακίες γίνονταν στη ζούλα. Χαλαρά η καλυτερη φάση της θητείας κι ας ήμουν μετά λόγω ειδικότητας δίπλα στο σπίτι μου.
    He took her down to chinatown
    showed her how to kick the gong around...

Custom User Title ari-m's Avatar

παιδια για 32 ΛΔΒ στο Βολο ξερει κανεις τιποτα ? εχω ακουσει δυσκολα τα πραγματα ...
    exw gnwsto pou pige prwti kai monadiki meta8esi ekei ... voliwtis ... kai prospa8ouse na me peisei oti den eixe vysma ... kai klassika itan dyskola ... an ton petyxw se kanena msn 8a zitisw perissoteres plirofories ... aaa kai gia na ksereis gia ti epoxi milame nomizw exei 1-1,5 xrono pou apoly8ike ...
    When did I realize I was God? Well, I was praying and I suddenly realized I was talking to myself.
    Hi, I 'm a signature Virus. Plz add me to your sig and help me conquer the world.
    ALERT! Signature Infected by Unknown Virus.
    Click Me

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

όταν ήμουν ΔΕΑ στη Λάρισα (άνοιξη - καλοκαίρι 2006), η "μονάδα"/γραφείο που ήμουν ανήκε στην ΤΑΞΥΠ στο Βόλο, η οποία είχε πολλά πάρε δώσε με την ΤΑΞΠΝ. θυμάμαι ότι εκεί έτρωγαν καλή πούτσα με 50αρούδες κ όλα τα παρελκόμενα των πεζοναυτών, σε αντίθεση με εμάς που ήταν δημοσιο-υπαλληλίκι η φάση
    Rock or Nothing

314222 Mitsmann's Avatar

Θυμαμαι και γω οταν ειμουν ΔΚΦ, που ειχε μεγαλη σχεση με την ΔΤΣ και ηταν διπλα στην Δ/Δ και στην ΔΤ, που δεν ειχαμε καμμια σχεση με τιποτα απ οσα λετε.
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

οπου δεα = δοκιμος (εφεδρος αξιωματικος)
    ταξ = ταξιαρχια
    πν= πεζοναυτων
    υπ = υποστηριξεως
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

314222 Mitsmann's Avatar

ΔΚΦ = Διοικηση Κανονιοφορων
    ΔΤΣ = Διοικηση Ταχεων Σκαφων
    Δ/Δ = Διευθυνση Διοικησεως
    ΔΤ = Διοικηση Τεχνικου
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

Senior Accountant Rush's Avatar

Ti na pw re paidia..Egw hmoun ton Oktobrh tou 05 sth ΠΒΕ meta sth META meta sto 2o ΚΕΠ, 3ο ΚΕΠ, 202 ΚΕΑ me sfhnes 129 ΠΥ.
    Those little demons ain't the reasons for the bruises on your soul you've been neglecting
    You'll never lose your mind as long as you're heart always reminds you where you left it
    And don't ever let them make you feel like saying what you want is unbecoming
    If you were supposed to watch you're mouth all the time I doubt your eyes would be above it

Damaged Goods Inc. Black Snake Moan's Avatar

Πολύ γέλιο ρίχναμε στη ΜΕΤΑ. Βέβαια εγώ δεν την πρόλαβα στη φάση που ήταν 3μηνη, 35 μέρες κάτσαμε. Μετά πήγα 350 ΠΚΒ και από κει απολύθηκα, παίζει να ήταν η μοναδική στην ιστορία της αεροπορίας μονάδα που έγιναν 5 ασκήσεις μέσα σε 4-5 μήνες, μαζί με αγήματα και παρελάσεις 28ης. Έχω φιλαράκια στραταίους που την έβγαλαν πιο χαλαρά
    He took her down to chinatown
    showed her how to kick the gong around...

κ.ε.τθ = κεντρο εκπαιδευσης τεθωρακισμενων
    μετα
    296 μ.κ τ/ε = μηχανοκινητο ταγμα εθνοφυλακης
    και μετα απο ενα μινι περασμα απο την 98 μ.ε = μοναδα επιστρατευσης (ζωαρα)
    απολυθηκα απο τον λ.σ 98 αδτε = λοχο στρατηγειου , ανωτατης διοικησεως ταγματων εθνοφυλακης.

το 98 ειναι ο κωδικος της Λεσβου.

Επιτέλους τέλος

57% not burnt μπιζαριος's Avatar

καλος πολιτης.
    υπομονή