Γαμάει πράγμαται. Αλλά τσουχτερό ρε πούστη.
Μια μέρα θα ποστάρω το δικό μου για σύγκριση.
Γαμάει πράγμαται. Αλλά τσουχτερό ρε πούστη.
Μια μέρα θα ποστάρω το δικό μου για σύγκριση.
εγω θα θελα να χω της Ducati ενα ποδηλατακι με μοτερακι για καμια ζορικη ανηφορα....αλλα χλωμο το βλεπω.
εχω δυο που μου παραχωρησαν δυο φιλοι και βολευομαι με αυτα.
1) e4, c5
2) Νf3
κι εγώ αυτό έχω και πολύ το αγαπώ. Σου δώκανε αυτό με τη (βούλωνε ρε) τρόμπα στη σέλα; Κλαίω με τα καινούρια μοντέλα, αλλά είναι πάρα πολύ ακριβά (ειδικά τα καινούρια με τις 26άρες ρόδες που διπλώνουν κανονικά χωρίς να πρέπει να τις αφαιρέσεις). Ένας φίλος μου πήρε πρόσφατα το D7HG και ζήλεψα λίγο που είναι όλο μαύρο και πιο μούρικο, αλλά.
α και πείτε για το πέταλο
Δεν είμαι σίγουρος αν έχω καταλάβει σε ποιό πέταλο αναφέρεστε και ποιά είναι η ερώτησις, θα χαρώ να σας βοηθήσω αν μου εξηγήσετε!
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
peite poso kostizoun, an exoun taxythtes kai ean diplwmeno xwraei sthn tsanta h sthn tseph.
Πάρη πάρε. Να κάνουμε βόλτες μαζί.![]()
It is known.
Α ναι. Και γω, εδώ και 2 χρόνια είμαι υπέρ ποδηλάτου και πατρίδος αλλά άμα πάρω μηχανάκι. Όχι.
It is known.
Πάντως στη φουλ πικ όπου φαίνεται συναρμολογημένο δεν φαίνεται και τόσο ωραίο![]()
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
στο βλακομουτρο ατομσμασερ και στην τζαμπατζου φωτογραφο:
σας πιτσιλαω all over και σας παταω χαμω
![]()
Τι παίζει με δαύτον.
I was just in your kitchen. I didn't see no god damn pig.
GG- ο στοκος που μας δειχνει την εξελιξη του ανθρωπινου ειδους στην Ελλαδα του 20ου αιωνα. Κακιασμενος, υπεροπτης, κομπλεξικος, μικροαστος και φασιστακος καταβαθος, που το παιζει ιστορια για να βγαλει τον εαυτο του απο την μιζερη και θλιβερη καθημερινοτητα του που του υπενθυμιζει βιαια πως παραμενει δεσμιος προκαταληψεων και γραφικοτητων.
1) e4, c5
2) Νf3