Page 114 of 275 FirstFirst ... 1464104112113114115116124164214 ... LastLast
Results 1,696 to 1,710 of 4111

Thread: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2009-2010.

Senior Member 00i00's Avatar

Quote Originally Posted by Mitsmann View Post
    Quote Originally Posted by 00i00 View Post
    Quote Originally Posted by Mitsmann View Post

ε ενταξει, αυτη η αρρωστη ατμοσφαιρα ξεπλενεται μονο με εφαρμογη συνηθους ζουγκλας Τουμπας σε ματς Παοκ - Παο.
    μιλαει ο ερημιτης που δεν παει καν στα ντερμπυ γαυρος-βαζελα
    για την δικια σου ζουγκλα τιποτα...γιατι προφανως δεν την πηρες χαμπαρι...στην Ριζουπολη εκανες κακα και στο ΣΕΦ ησουν μικρος...ρε κατι ξεφτιλες
    αχαχαχα 00ι000ιι000ιιι οταν δε μπορεις να καταλαβεις τι λεω (πραγμα περιεργο, γιατι ειναι απλοικα) μη κουοταρεις.

Στο ΣΕΦ το 92-93-94 ειμουν μικρος και με Παναθηναικο εχω παει και εντος και εκτος.
    τι να καταλαβω ρε χουρχουμπα?
    1+1 κανουν 11
    σταματα να αναφερεις ην Τουμπα σαν ζομπι τηλεθεατης
    αυτο λεω

314222 Mitsmann's Avatar

δε θελω να πω κατι αλλο, βγαινω και κλασσικα γραφικος, οποτε ας τ αφησουμε να ναι ετσι.

Οσον αφορα την ομαδα μου, το πρωτο ποστ που κανα μετα το ματς αρκει. Απο κει και περα γινεται το πανηγυρι της καθε αρκουδας, αλλα αυτα ειναι αναμενομενα.
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

metaphor fandango's Avatar

ντροπης αυτο που εγινε σημερα ε? εξηγουμε
    εξήγησε αν θες τι εννοείς, γιατί ούτε εσένα σε πιάνω.
    these walls built to stand come-what-may
    lie shattered in the ashes.

Quote Originally Posted by fandango View Post
    το μισο γηπεδο να λεει συνθηματα για τον ταταρο και το αλλο μισο να ωριζει....γαμς τον σαταναμ μιλαμε για παιχτη αλλης ομαδας

το μισο γηπεδο να λεει συνθηματα για τον ταταρο και το αλλο μισο να ωριζει....γαμς τον σαταναμ μιλαμε για παιχτη αλλης ομαδας
    καλά, άκυρο, απλά έτσι όπως έγραψες το πρώτο ποστ κατάλαβα ότι δε σε ενόχλησε αυτό που έγινε σήμερα. γράψε χ.

(επίσης, τρελή ξεφτίλα και τα μπουκάλια στο 1-0, βρήκε και τον άλλο στην πλάτη, καλά που δεν είχαμε άλλα)

Μιτς, πες ρε τι εννοούσες, σοβαρά δεν καταλαβα, είμαι και λίγο βλακάκος...

314222 Mitsmann's Avatar

ρωτα τον αλλο που καταλαβε.
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

I'm playing along:

00i00, πες ρε τι εννοούσε ο Μιτσμανν.

I'm playing along:

00i00, πες ρε τι εννοούσε ο Μιτσμανν.
    τι να πω?
    ο ανθρωπας απο τον κουβα του ξευρει τα παντα
    το ποτε εκλασε ο φροντιστης της Daggerbangherhampton αλλα δεν τον κοφτει που ειναι η Τουμπα
    αφαιρεσε του τον ιντερνε και γινετε βαζελα με την μια

Industrial Might & Magic casshern's Avatar

Quote Originally Posted by nothingman View Post
    ο άλλος λέει να μη διώξουμε το ζίκο γιατί είναι διάσημος και έχει το τηλέφωνο του ροναλντίνιο. ας μου πει κάποιος ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΠΡΑΓΜΑ που έχει κάνει ο ζίκο στον ολυμπιακό σωστά. τι σκατά άλλαξε ο τύπος, σε ποιο ματς έστησε καλά την ομάδα, αυτή την ομάδα που έχει, με τις τρομερές ελλείψεις και όλα αυτά που ξέρουμε. ένα παιχνίδι ρε πούστη μου που το πήραμε επειδή είχαμε τον κολλητό του ροναλντίνιο στον πάγκο και δε θα παίρναμε αν είχαμε τον κολλητό του κορδονούρη.
    Πόσους μήνες κουοτσάρει την ομάδα ο κολλητός του Ρόνι?
    Σε πόσα ματς είχε την πολυτέλεια να επιλέξει ματαξύ δύο(2) παιχτώνε για μια(1) θέση, οποιαδήποτε θέση της ενδεκάδας?
    Τι παραπάνω θα μπορούσε να προσφέρει σε μια ομάδα που αναγκάζεται να κατεβαίνει με βασικό τον Κορδονούρη της Ισπανίας, τον κολλητό του Κορδονούρη της Ισπανίας, τον Κορδονούρη της Αλγερίας και το ξώγαμο του Ρουμενίγκε της Ελλάδας(οι οποίοι υπήρξαν μάλιστα συγκινητικοί μέσα στην αμπαλοσύνη τους), ο κολλητός του Φάμπρεγας ας πούμε???

Δεν θέλω να υποστηρίξω το Ζήκο, ακόμα και αν ήταν να πάρουμε τον Χίντιγκ θα ήμουν αντίθετος στην απομάκρυνση του Χ Τιμούρ μέσα σε τρείς μήνες ξέρωγω, αλλά με αναγκάζετε με τις τρέλες σας =Ρ

Σας τρώει ο κώλος σας για παλαίμαχους υπηρεσιακούς μαθητευόμενους μάγους που τη μπονάνε τη φανέλα, θαρρώ

Το υπόλοιπο ποστ θίγει νηφάλια γνωστές πληγές, δεν κοουτάρω άλλο.
    Resistance is useless

lcsgp FIXXXER's Avatar

Μπορειτε να μου κανετε μια χαρα και να μη γινεστε γραφικοι επειδη κερδισατε/ανε το Θρυλο? Φιλε μου wino, καλα κανεις και χαιρεσαι τη νικη της ομαδας σου, αλλα ρε ανθρωπε πρεπει να εισαι ο μονος στην Ελλαδα που ειδες το Μητρογλου να ακουμπαει τη μπαλα στη φαση του γκολ. Δηλαδη δε λεω οτι μετρησε σωστα, εγω θα το ακυρωνα το πιθανοτερο, αλλα τη μπαλα δεν την ακουμπησε γαμω το σπιτι μου, δε θα σιγουρεψει την αδικια κατα της ΑΕΚ το να πεις οτι την ακουμπησε.

Δευτερον, κοιλιασαμπρελα, στο πρωτο ματς πρωταθληματος, ο Ολυμπιακος δεν ηταν καλος, αλλα ηταν καλυτερος απο την ΑΕΚ και την κερδισε 1-2 με τις γκολαρες του Τοροσιδη. Στο δευτερο ματς το σημερινο η ΑΕΚ δεν ηταν καλη (σκατα ηταν αν θελεις να το αναλυσουμε) αλλα κερδισε πανδικαια γιατι πολυ απλα ηταν 10 φορες καλυτερη απο τον Ολυμπιακο. Για μενα προσωπικα ειναι ΝΤΡΟΠΗ να εχει η ομαδα σου αυτην την αμυνα και να μη μπορει να βαλει ο Ολυμπιακος (και ο Λεβαδειακος να ηταν εδω που τα λεμε) δυο γκολ. Εβλεπα τις τρυπες ΠΑΝΤΟΥ και τσαντιζομουν που παντα εκαναν τη λαθος πασα και τη λαθος τριπλα. Ο δε Γκαλετι πρεπει να εβγαλε περιπου 100 σεντρες με στοχο να βρηκαν οι 3 απο αυτες.

Τριτον, ειμαι 1000% με ναθινμαν σε οτι γραφει και σε τετοια ματς δε νοειται κανεις να μιλαει για διαιτησια, ειναι απλα γραφικο και γι αυτο δε θα ριξω ουτε 1% της ηττας στη διαιτησια, αυτο ελειπε. Και υπο κανονικες συνθηκες δε θα μιλουσα ουτε στο ελαχιστο, αλλα πεταγονται κατι βιρουσχια και wino και μου ερχονται αποριες στο μυαλο. Δε θα πω για το αν επρεπε να εχει φαει κοκκινη ο Γιαχιτς απο το πρωτο ημιχρονο (μετρησα περιπου 3 καρτες που επρεπε να εχει φαει) και ο Καραμπελας στο δευτερο ημιχρονο, απλα μια ερωτηση θα κανω ρε κιοφτεδες. Αν ηταν ο Ανατολακης ή ο Αβρααμ στη θεση του Γιαχιτς και του Καραμπελα, θα του ειχατε ριξει γαμωσταυριδια και μανες επι 2 ωρες μετα το ματς ή οχι?? Θα ειχατε βγαλει διαγγελμα για παραγκες και κατεστημενα με ειρωνικα σχολια για τη μεθοδο που κερδιζει ο γαυρος ή οχι? Καλα, για το ακυρωθεν γκολ του Τοροσιδη γελαει ο κοσμος, αλλα καλυτερα που το ακυρωσε γιατι το πρωτο ηταν μουφα. Παρολα αυτα, αν ειχε γινει αναποδα και παλι δε θα αρχιζατε σταυροφοριες του στυλ "ναι ναι εκανε ενα λαθος και μετα το διορθωσε κανοντας τα πιο σκατα"?? Απλα ρωταω...

Senior Member AngelOfSorrow's Avatar

mi kanete toso megala post gamw to mouni

gia mpala milame

megala gkol o stoko

megalo gol o ΗΒΗ

megalos paok , mikro kai kolofardo skouliki

daffy ston asso tis kavalas exasa 88eyrakia kerdo\

ayta ginane

Metal Without Mercy Ruthless's Avatar

Καταρχήν να πω πως δεν είδα τα πρώτα 6-7 λεπτά(άρα δεν ξέρω για Γιάχιτς).

Δεν έπρεπε να μετρήσει το πρώτο γκολ. Έπρεπε να μετρήσει το δεύτερο.

Καράμπελας έπρεπε να αποβληθεί. Επίσης έπρεπε να αποβληθεί με απευθείας κόκκινη κι αυτός(ντιόγκο?) που τον χτύπησε μετά από μαρκάρισμά του(αλλά δε βλέπω κανέναν να μιλάει γι'αυτή τη φάση).

Φυσικά αν υπήρχε ξύπνιος θεός και δεν κοιμόταν χτες, με βάση τις ευκαιρίες, η αεκ έπρεπε να νικήσει με κάπου 4-2 στην χειρότερη περίπτωση. Ας ήταν καλά ο κηπουρός που έσωσε ότι μπορούσε από τον γαύρο με εξαίρεση την ηλίθια έξοδο στο 2ο γκολ του σκόκο.
    Behold the Urkraft - behold the sacred force!
    We strike with the wrath of the rightful
    We wield the invincible puritan blade
    Behold the Fire - behold the Force!
    We command the iron batallions
    In the dawn of this new iron age

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Quote Originally Posted by FIXXXER View Post

Δευτερον, κοιλιασαμπρελα, στο πρωτο ματς πρωταθληματος, ο Ολυμπιακος δεν ηταν καλος, αλλα ηταν καλυτερος απο την ΑΕΚ και την κερδισε 1-2 με τις γκολαρες του Τοροσιδη.
    Κανείς δεν αμφισβητεί τις γκολάρες του Τοροσίδη, αλλά πραγματικά , ξαναδές το πρώτο ματς. Ήταν ίδιος αγώνας με όταν είχαμε χάσει 1-3 στο ΟΑΚΑ με τον οκκα. Μονότερμα σε όλο το παιχνίδι αλλά μαλακίες στο τελείωμα, 3 ευκαιρίες 2 γκολ.
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

είναι ολοφάνερο ότι το κλίμα στον ΠΑΟ βελτιώνεται παιχνίδι με το παιχνίδι. σε ματς που ξεκινάει νωθρά κ με την πλάτη στον τοίχο, όχι μόνο το γυρνάει, αλλά πετάει κ τέσσερα μπαλλάκια, βλέπουμε κ μπαλλίτσα μετά το μισάωρο. επίσης, μη βιάζεστε να απαξιώνετε παίκτες από 1-2 μέτριες εμφανίσεις. ο κάρα και ο κατσουρ (σημειώνω ότι ήταν ο κορυφαίος του αγώνα με βάση τη στατιστική!) έχουν πάρει παιχνίδια μόνοι τους όταν η ομάδα έπαιζε σα να έχει 100κιλα βαρίδια στα πόδια της με το πρηγούμενο "καθεστώς". οι επόμενες αγωνιστικές είναι καθοριστικές.

για το ντέρμπυ, δεν έχω να σχολιάσω πολλά. η αεκ έκανε το καλύτερο παιχνίδι της φέτος κ κέρδισε δίκαια. ο κόρακας ήταν κάκιστος, οι επίμαχες φάσεις νομίζω δε χωράνε αμφισβήτηση. ο gay, ήταν ο αναμμενόμενος με τις γνωστές ελλείψεις κ την ακόμη χειρότερη διαχείριση από τον πάγκο. νομίζω το θείο μετά το χτεσινό δεν θα τον τσούξει τόσο η ήττα, ούτε οι -5, αλλά η επιτακτική απαίτηση για μεταγραφές που θα προκύψει μετά από αυτό το αποτέλεσμα. προσωπική μου άποψη, ότι να βάλει το χέρι στην τσέπη σχεδόν απίθανο. ή θα φέρει κάποιον σε στυλ λούα λούα στο τσάμπα ή θα αλλάξει προπονητή.

ΥΓ. τι γραφικοί που είμαστε ρε πούστημ... γιατί δεν παίρνουμε το παράδειγμα από τους gayρους που είναι υπεράνω κ ασχολούνται μόνο με την ομάδα τους? άκου να χαιρόμαστε για την 1η θέση!!!!

ΥΓ2. χτες εκεί που παρακολουθούσα το ματς, είχαν μαζευτεί πολλοί οπαδοί του εργοτέλη.... στα 3καλα... μάλιστα...
    Last edited by Raven Lord; 07-01-2010 at 13:32.
    Rock or Nothing

Senior Member Daffy's Avatar

lefteria ston stoiximatiko irakli!