Ο βόταν δεν ακούει Ζέμιαλ και Κράιστ.
Ο βόταν δεν ακούει Ζέμιαλ και Κράιστ.
Мама Люба давай, давай, давай
Δεν έχω ξαναδεί χειρότερο Ολυμπιακό τα τελευταία 155 χρόνια. Πραγματικά απίστευτα χάλια. Για γέλια το στήσιμο της ομάδας από το Ζίκο, την έμπνευση να βάλει τον Κατσικογιάννη δε τη σχολιάζω καν, το ακόμα χειρότερο είναι ότι σε όλο τον αγώνα παίζαμε με επιθετικούς τον Αβραάμ και το Μέλμπεργκ. Πολύ προγκρέσιβ τακτική δε μπορείτε να πείτε.
Πρέπει να πέσει τρελό πρόστιμο και στους παίχτες, τόση αδιαφορία και έλλειψη πάθους είναι προκλητική. Γαμημένα ζόμπι που βαρίοντουσαν να κουνήσουν τον κώλο τους σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Δε λέω ότι τελείωσε το πρωτάθλημα, έχω εμπιστοσύνη στον Παναθηναϊκό ότι θα είναι χεσμένος στα υπόλοιπα ματς, αλλά απότι φαίνεται κάνουμε ότι μπορούμε για να το χαρίσουμε.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
όχι μου έκανε εντύπωση επειδή κάτι ανέφεραν και οι σπορτκάστερ. Μάλλον δε μετέχω αυτής της κοινής λογικής. Δε νομίζω πως είναι τόσο ξεμωραμένος ο κόκκαλης πάντως για να συμπεριφερθεί στον ζίκο όπως στον λεμονή ή τον κετσπάγια, νισάφι. Και μόνο που βρίσκεται αυτός στον ολυμπιακό είναι μία κάποια επιτυχία. Ε τώρα, αν δε μπορεί να κοουτσάρει θα φύγει, αλλά κιόλας?? Θα μου πεις, είναι λίγο αλλεργικοί τα γαυράκια με το αρνητικό πρόσημο στη βαθμολογία απέναντι στην κορυφή. Τι να γίνει, θα περάσει.
"we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"
o Zικο δε τα παει καλα στην τακτικη. θεμα η οχι, ετσι ειναι. το δεν τα παει καλα, ειναι ευγενικο.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Remembrance of Things Past
I swarm deserted away, like glass...
Warm, and as fevers,
I am as flame.
I am death...
For I, I weave our blasphemies...
Wicthes painted me,
Like the mysteries created me...
Like where the poets breathe,
I were woven into blasphemies.
I swear on tomorrow, if you take this chance
Our lives are this moment, the music - the dance
And here in this labyrinth of lost mysteries
I close my eyes on this night and you're all that I see
με τις επιλογες του Κοκκαλη τα τελευταια χρονια ηταν σιγουρο οτι θα χαναμε καποια στιγμη το πρωταθλημα
Remembrance of Things Past
I swarm deserted away, like glass...
Warm, and as fevers,
I am as flame.
I am death...
For I, I weave our blasphemies...
Wicthes painted me,
Like the mysteries created me...
Like where the poets breathe,
I were woven into blasphemies.
δεν μας εμπνεουμε σιγουρια
I swear on tomorrow, if you take this chance
Our lives are this moment, the music - the dance
And here in this labyrinth of lost mysteries
I close my eyes on this night and you're all that I see
οχι.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
σαλπιγγίδης ωε ωε ωε. μάλιστα.
these walls built to stand come-what-may
lie shattered in the ashes.
ελα που ειναι ο γραφικος..
ΓΕΛΑΣΤΕ ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ , ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΛΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ
να το βαλω σιγκνατσουρ. ο live by honour το ειχε πει η καποιος αλλος γραφικος?
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry