επειδή ανήκουμε στην ίδια κλίκα, η λύση δεν είναι τα γυαλιά. μετά από αυτούς ----->
βρήκα την υγειά μου. είναι μηνιαίοι, δε νιώθεις ότι φοράς κάτι στο μάτι και στα αρχίδια σου αν τους χάσεις - φτηνοί είναι. επίσης, μπορείς να κουβαλάς και εφεδρικό ζευγάρι ημερίσιων για τις περιπτώσεις που προανέφερες.
Rock or Nothing
δύναμη οι όπτιξ! όχι και οι πιο φθηνοί βέβαια αλλά αξίζουν.
και φόλα ημερήσιοι είμαστε..σε άνεση-υγιεινή ότι καυλύτερο.
i need feminime venoms in order to function with the system.
Last edited by SpiritCrusher; 05-01-2010 at 19:55.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Η καλυτερη λυση ειναι φυσικα αυτη, αλλα δεν ξερω αν για 3.5 ειναι τοσο επιτακτικη η αναγκη.
![]()
Εγώ τα φοβούμαι αυτά τα πράγματα, ακόμα και 0,1% να μείνω γκαβός μου φαίνεται τεράστιο ρίσκο.
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
Άκουσα πρόσφατα πως αν έχεις κάτω από 5 δεν δέχονται να σου κάνουν.
Δεν είμαι σίγουρος, πάντως ανέβηκε η μυωπία στη θέση του (καλα μην φανταστείς).
Γνωστός γυαλάκιας μου είπε πως πιθανότατα έγινε επειδη δε φοράω συνέχεια τα γυαλιά, όπως κάνουν πολλοί, και ως αποτέλεσμα το μάτι δεν "καλομαθαίνει" στο να έχει την εικόνα έτοιμη και όσο δε τα φοράς αυτό εξασκείται. Βέβαια όταν δεν τα φοράω δεν αναγνωρίζω γνωστούς από τα 10 μέτρα αλλά δεν μας νοιάζει γιατί μπλακμέταλζ.
Δεν ξέρω αν στέκει (αν και το έχω ξαναακούσει στο παρελθόν) αλλά μου ακούγεται λογικό.
Μινμιν, στη κατασκήν...εεε στο Ναυτικό ένας τυπάς είχε έναν γαμάτο μαύρο κοκκάλινο PRADA σκελετό ο οποίος απλά φαινόταν ποιοτικός, χωρίς πολλά πολλά και με γενικα ωραίο design. Θα ρίχνεις και χαζοπιπίτσες με τη μάρκα.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
ναι κιεγώ τόχω ακούσει αφτό αλλά με φάνηκε μαλακία
θα το δοκιμάσω όμως για λίγο καιρό - εσύ βλέπεις καλλίτερα τώρα χωρίς γυαλιά;
για να μη φοράς γυαλιά πρέπει να τα κουβαλάς μαζί σου για ώρα ανάγκης (πχ περνά μια μουνάρα και θες να δεις,ώσπου να τα βγάλεις απτη θήκη πάει πέταξε)
σε άλλα νέα,ΠΩΣ φοράτε φακούς ;
δλδ πως ακουμπάτε τα μάτια σας ;![]()
1. Ναι παιζει αυτο που λες για το λειζερ, κατι παρομοιο θυμομουν.
2. Πραντα ηταν τα κοκκαλινα που ειχα πριν σπασουν και ηταν γαματα και φτηνα. Η Πραντα εχει ακριβα ρουχα και τσαντες, αλλα οι σκελετοι ειναι σχετικα απο τους φτηνους. Ή τουλαχιστον οι 2-3 που ειχα δει στο μαγαζι που ειχα παει.
3. Ειχα δοκιμασει πολλες φορες να βαλω φακους με το ιδιο επικο fail καθε φορα, απλα δε μπορουσα. Ε πλεον κυκλοφορω χωρις γυαλια, δεν εγινε τιποτα με 1,5 που εχω, απλα ειναι σπαστικο και ειδικα πολυ κουραστικο οταν προσπαθεις να δεις τιμες σε φαστφουνταδικο, σινεμα, διαφορα μαγαζια κτλ
Ήμουν σε κατηγορία Φίξξερ κοντά στο 2 (τώρα λίγο παραπάνω στο 1 μάτι) οπότε απλά είχα αυτό το πρόβλημα, τιμές κτλ κτλ
Δεν ξέρω να σου πω Καρότε γιατί στον αντίποδα ανέβηκε η μυωπία. Δεν έχω πρόβλημα να τα κουβαλάω μαζί μου αλλά από την άλλη δεν έχω και καποιο ιδιαίτερο πρόβλημα ώστε να τα χρειάζομαι οπωσδήποτε έξω. Πάντα όμως σε οδήγηση,σινεμά,τηλεόραση,διάβασμα κτλ.
Last edited by SpiritCrusher; 06-01-2010 at 03:49.