ρε εχει ποτισει η βρωμα.
Βρωμαει και απο κατω η ψυξη που δεν εχει επαφη με την καταψυξη οπου εγινε η κυριως ζημια.
παιζει να φαει κ πεταμα.
ρε εχει ποτισει η βρωμα.
Βρωμαει και απο κατω η ψυξη που δεν εχει επαφη με την καταψυξη οπου εγινε η κυριως ζημια.
παιζει να φαει κ πεταμα.
There was a time that the pieces fit, but I watched them fall away
Μπήκα μετρό με φοιτητικό εισιτήριο και πάσο που έχει λήξει (από Σεπτέμβρη '09 δε δικαιούμαι πάσο). Προσπάθησα να πείσω τον ρουφιάνο που με έπιασε ότι απλώς δεν έχω ανανεώσει το πάσο μου αλλά δε με πίστεψε. Για να δώσω 60 ευρώ, πρέπει να μείνω τέσσερες μέρες νηστικός.
Μου είπαν ότι μπορώ να πάω στα κεντρικά στο Σύνταγμα και να κάνω μία ένσταση όπου θα πουλήσω λίγο παραμυθι εξηγώντας τους πώς όλα αυτά είναι μια παρεξήγηση και ότι κακώς μου κόβουν πρόστιμα αφού κατά βάθος είμαι ένας ευγενικός και ευαίσθητος νέος.
Θέλω μία καλή ιστορία που να δικαιολογεί γιατί ήμουν στο μετρό με μειωμένο εισητήριο και περσινό πάσο.
Τη βοήθεια σας και τη φαντασία σας...
Κατ' αρχάς, πως είσαι έτσι;
Μεινε νηστικος για να σου γινει μαθημα....
1) e4, c5
2) Νf3
ήσουν εκτός πόλης λόγω οικογενειακών προβλημάτων,μάλιστα υπήρχε η ιδέα να σταματήσεις την σχολή.
παρ'όλα αυτά,επέστρεψες,έπιασες δουλειά σε μια κάβα και ξανάρχισες να παρακολουθείς μαθήματα,ενώ έμενες σε κάποιους φίλους.
μέσα σ'όλον αυτόν τον πανικό και λόγω ασυνεννοησίας με την γραμματεία,δεν ανανέωσες το πάσο.
κι όσο τα μπερδέψεις μεταξύ τους,με το πιο θλιμμένο σου ύφος(δεν θα δυσκολευτείς αφού κόβει η λόρδα),τόσο θα σε λυπηθούν.
εγγύηση.τους γονείς μου τους έχω βγάλει διαζύγιο 45 φορές.
Last edited by nikolasfluxus; 05-01-2010 at 00:12.
το έπαιξες και σε έπιασαν, αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου.
section .text
global _start
_start:
xor ebx, ebx
mov eax, ebx
inc eax
int 80h
ret
Του είπα ότι δεν το έχω ανανεώσει και καλά, και μου έιπε να πώ στη σχολή να το ανανεώσει και να στείλει ένα φαξ σ' αυτούς. Πούλο δηλαδή γιατί η σχολή δε δίνει πάσο πλέον.
Αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο.Θέλω μία καλή ιστορία που να δικαιολογεί γιατί ήμουν στο μετρό με μειωμένο εισητήριο και περσινό πάσο.
σιγά μην τα βάλουν με την Σιών!
Θα πάρω τηλέφωνο αύριο να ρωτήσω. Κι αν μου πουν όχι, πρώτα θα βρίσω εσένα και μετά θα παραγγείλω πίτσες στα γραφεία τους. Τρέμετε!!
Βρες και μια καλή ιστορία για εδώ για να μας εξηγήσεις γιατί εξακολουθείς να χτυπάς φοιτητικό εισιτήριο αφού αν σε πιάσουν το ίδιο πρόστιμο με το να μη χτυπάς καθόλου πληρώνεις.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Αυτό είναι παράλογο, μπορεί να το παίξει τρελός και να πληρώσει μισό πρόστιμο.
Βρες ενα συνωνοματο και συνεπωνυμο φοιτητη καπου (τηλεφωνικος καταλογος), πηγαινε τον αυτον στα κεντρικα να δειξει το πασο του με τη φωτογραφια του και πες του να εξηγησει οτι ειχε μπερδευτει και ειχε το περσινο πασο επειδη με το φετινο ειχε παει να παρει κατι βιβλια για τη σχολη και το ξεχασε στο αλλο μπουφαν και ετσι θα σβηστει το προστιμο. Για να τον πεισεις κερασε τον φαγητο μια μερα κι ετσι θα μεινεις νηστικος μια μερα αντι για τεσσερις. Νομιζω ειναι η απλουστερη λυση.
Βομβάρδισε ένα πυρήνα Ηλίου με νετρίνα.
Αυτο δε θα εχει κανενα αποτελεσμα σε τιποτα