Page 103 of 275 FirstFirst ... 35393101102103104105113153203 ... LastLast
Results 1,531 to 1,545 of 4111

Thread: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2009-2010.

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Οντονιάν τον Χρυσικόπουλο τον έχουμε κράξει άπειρες φορές, όπως και τον Κρόκους φυσικά. Στην περίπτωση Μπεν Αρφά αδυνατώ να κατανοήσω πού έγινε το λάθος, ήταν μια μεταγραφή εξορισμού δύσκολη, δεν έγινε, οκ, από δω και πέρα θα φανεί τι σχεδιασμό (δεν) είχαν κάνει. Τώρα μιλάς για αυτά που γράψαν οι εφημερίδες, ε στα παπάρια μας, λες και δεν ξέρεις πώς λειτουργούν, δες πόσοι KILLERS έχουν έρθει τους τελευταίους μήνες στον Παναθηναϊκό ξερωγώ.
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

Senior Member 00i00's Avatar

και hummers

Senior Member MaX Payne's Avatar

Quote Originally Posted by Mitsmann View Post
    Επρεπε να περασουν 13 χρονια να ρθει ο Σισε, για να δειτε παικτη πανευρωπαικης κλασης.
    hey

lcsgp FIXXXER's Avatar

Τα δευτερα της Λιβερπουλ δεν μετρανε ρε Μαξ.

Το θεμα ειναι, εξηγειστε μου και μενα, η "επικοινωνιακη πολιτικη" που κολλαει, και απο που ως που παρομοιαζεται η συγκεκριμενη περιπτωση με την περιπτωση Ενχελαρ. Δε θυμαμαι καμια διοικηση του Ολυμπιακου να διαβεβαιωνει τον κοσμο οτι ο παικτης ειναι "κοκκινος". Εγινε μια προταση, δεν την δεχθηκανε, κι αυτο ειναι. Εχει γινει 100αδες φορες σε μενα οταν παιζω μανατζερ, ασε που τις περισσοτερες φορες δεχεται η ομαδα και ο παικτης μου λεει οτι δε θελει να ερθει γιατι δεν εχω τα resources to meet his demands το μουνοπανο.

Παίδες σοβαρευτείτε. Τον φρικ υποστήριξα που έκανε χαβαλέ με τις εφημερίδες σας κυρίως, οι οποίες όμως παίρνουν γραμμή από πιο πάνω. Να μου λέτε ότι ο πρωταθλητης δεν είναι όργανο του γαυρου στην ουσία, είναι αστείο. Σα να λέμε εμείς ότι ο Γιαννακόπουλος δεν ελέγχει τι γράφεται στην πρασινη.

Και ειλικρινά ρε αμνίζιακ, κόφτε αυτό το επιχείρημα "δες τον ΠΑΟ". Τον είδαμε και κράζουμε ΚΑΙ εκεί. Αυτό στην ουσία λέω, κόφτε την υποστήριξη στους σάπιους τριγύρω του ποδοσφαίρου που πουλάνε μούφες. Όσο πιάνουν αυτά, τόσο θα τα δίνουν από τις ομάδες και θα τα γράφουν στις εφημερίδες.
    Neon Dreamers Nevermore Fan Club

Οντονιάν έχουμε βαρεθεί να κράζουμε τους δικούς μας, όλη τη χρονιά μιλάμε για το πόσο μαλάκες είναι που άφησαν μισή την ομάδα, πού την είδες τη στήριξη; Για τον Μπεν Αρφά ακόμα δε μπορώ να καταλάβω τι το άξιο κραξίματος υπάρχει, η μόνη επίσημη δήλωση που θυμάμαι από την ΠΑΕ είναι να διαψεύδει τα δημοσιεύματα που λέγαν ότι συμφώνησε ο παίχτης.

Εντάξει, αν νομίζεις ότι μόνο οι επίσημες δηλώσεις είναι η φωνή μιας ΠΑΕ, το δέχομαι. Το θεωρώ αφελές του κερατά όμως. Οι περισσότερη (συντριπτικά) επικοινωνία των ΠΑΕ με τον κόσμο γίνεται με τροφοδοσία των ΑΡΔ ανεπίσημα.

Επίσης δεν απάντησα σε σένα όταν έγραψα, αλλά σε όσοι την είπαν στον φρικ.

Quote Originally Posted by Odonian View Post
    Εντάξει, αν νομίζεις ότι μόνο οι επίσημες δηλώσεις είναι η φωνή μιας ΠΑΕ, το δέχομαι. Το θεωρώ αφελές του κερατά όμως. Οι περισσότερη (συντριπτικά) επικοινωνία των ΠΑΕ με τον κόσμο γίνεται με τροφοδοσία των ΑΡΔ ανεπίσημα.

Επίσης δεν απάντησα σε σένα όταν έγραψα, αλλά σε όσοι την είπαν στον φρικ.
    Εγώ την είπα στο φρικ

Ε ποιος από τους υπόλοιπους έχει εκφράσει τη συμπαράσταση στη διοίκηση και το μεταγραφικό σχεδιασμό της; Μόνο βάζελους θυμάμαι να το κάνουν.

Senior Member 00i00's Avatar

Quote Originally Posted by Amnesiac. View Post

Ε ποιος από τους υπόλοιπους έχει εκφράσει τη συμπαράσταση στη διοίκηση και το μεταγραφικό σχεδιασμό της; Μόνο βάζελους θυμάμαι να το κάνουν.
    κι εμεις και τα Ζombie 3

Δεν το πήρα στα σοβαρά γιατί ήταν μάλλον άσχετο.

Συμπαράσταση πότε; Όταν έφερε τον Σισέ και τον Ζιλμπέρτο, είναι δυνατό να μην χαρούμε; Τεράστιοι παίκτες κι ας ξεχνάει τον βραζιλιάνο ο μιτσμανν και ο φιξξξερ όταν λένε για τους μεγάλους του ΠΑΟ.

Από την άλλη κράξαμε γερά με άλλες φάσεις. Έτσι πρέπει.

Νομίζω ότι σαν οπαδοί_Ολυμπιακού το τελευταίο μεγάλο παραμύθι που φάγαμε ήταν το "φτιάχνουμε γήπεδο και έχουμε περισσότερα έσοδα και φέρνουμε παιχταράδες και φτιάχνουμε ομαδάρα για Ευρώπη". Κράτησε χρόνια, δικαιολογημένα, αλλά νομίζω ότι πλέον όλοι έχουν συνειδητοποιήσει ότι μια ζωή θα μας ενδιαφέρει το ελληνικό πρωτάθλημα και μόνο. Όταν λέω "όλοι" εννοώ τους ανθρώπους, όχι τους ουγκ. Από τότε που το ξεπεράσαμε αυτό πέφτει τρελό κράξιμο κάθε χρόνο (θυμίζω φιέστες με το γήπεδο να κράζει για το πούναι_ο_Ντουντού, Ριβάλντο κτλ). Δηλαδή πραγματικά δε μπορώ να δω πού τη βλέπεις τη στήριξη.

Ξεφεύγουμε λίγο, αλλά μόνο όταν ενισχύεται η μια ομάδα (Ολυμπιακός - ΠΑΟ) κάνει καλές μεταγραφές και η άλλη, οπότε ότι δε νομίζω να χαλάνε ιδιαίτερα κανέναν Ολυμπιακό οι καλές μεταγραφές του ΠΑΟ. Τόσα χρόνια που παίζατε με Δάρλες και Κώτσιους και Λεοντίους τη βγάζαμε με Καφέδες και Γεωργιάδηδες και Ντομίδες. Οπότε και τώρα στηρίζουμε KILLERS.

A δε τα λέω αυτά για να απαντήσω σε κάτι που είπες, στα πλαίσια της όλης κουβέντας είναι.

Αδερφέ δε μιλάω εδώ με όλη την κερκίδα του γαυρου, μιλάω με συγκεκριμένους γιούζερς. Βλέπουμε πολύ συχνά προσπάθειες να βγει λάδι η διοίκηση του γαυρου (ή τουλάχιστον καλύτερη από του ΠΑΟ, που για κάποια άρρωστα μυαλά είναι το ίδιο), είτε αφορά μεταγραφές, είτε επικοινωνία και πολιτική, είτε ευθύνες για τη βία κλπ. Φυσικά είπαν αρκετοί γαυροι για το ότι δεν αγοράστηκαν παίκτες, αλλά προς θεού μην το πει κανένας ΒΑΖΕΛΑΣ, θα του πούμε ότι κι εκείνος δεν πήρε ΧΑΜΕΡ (μαιταλ). Αν πει δε τίποτα για αεροβόλα, ενστάσεις και άλλα τέτοια, θα γράψουμε και δυο σεντόνια, έτσι για να πνίξουμε τη λογική στη φασαρία.

Τώρα για το αν χαλάνε τους γαυρους οι μεταγραφές ΠΑΟ, δεν ξέρω να σου πω. Εγώ πιστεύω ότι τους χαλάνε σίγουρα από σπόντα, γιατί με καλούς παίκτες παίρνεις πρωτάθλημα. Στο ελλάντα έτσι κι αλλιώς μετράει κάτι άλλο;

Senior Member freak brother's Avatar

Quote Originally Posted by Amnesiac. View Post
    Φρικ έχεις μάνατζερ τον Αντωνίου, δε δικαιούσαι να μιλάς για Ολυμπιακό.
    α ξεχασα , Νινιαδης!
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Χμ, για τον Νινιάδη έχω τον απόλυτο σεβασμό. Όσο λίγο έχω διαβάσει ρεπορτάζ γαυρου, οι επιλογές του είναι συνήθως σωστές. Άσχετα αν ο θειος έχει one man scouting team και συνήθως τον γράφει στα παπάρια του και παίρνει αυτό που θέλει. Και το λέω κυρίως για τους παίκτες που δεν ήρθαν και τελικά αποδείχτηκαν καλοί. Άσε που δεν έχει κανέναν βαρύγδουπο τίτλο όπως ο Αντωνίου, απλά παίκτες βλέπει.

lcsgp FIXXXER's Avatar

Quote Originally Posted by Odonian View Post
    Δεν το πήρα στα σοβαρά γιατί ήταν μάλλον άσχετο.

Συμπαράσταση πότε; Όταν έφερε τον Σισέ και τον Ζιλμπέρτο, είναι δυνατό να μην χαρούμε; Τεράστιοι παίκτες κι ας ξεχνάει τον βραζιλιάνο ο μιτσμανν και ο φιξξξερ όταν λένε για τους μεγάλους του ΠΑΟ.

Από την άλλη κράξαμε γερά με άλλες φάσεις. Έτσι πρέπει.
    Φιλτατε Οντονιαν, μη μου σπας τα νευρα με βλακειες απογευματιατικα. Εγω απλα δηλωσα την διαφωνια μου στο ποστ του Μαξ Πειν. Αν μη τι αλλο, θα πρεπει να σε προβληματιζει περισσοτερο οταν σε μια ανουσια μαχη εντυπωσεων για το ποιος την εχει πιο μεγαλη (ακα εχει φερει τους πιο ευρωπαιους/διεθνεις παικτες) ο Μαξ ξεχναει τον Ζιλμπερτο και βαζει τον ΙΓΚΟΡ ΜΠΙΤΣΚΑΝ. Εμενα προφανως ο Ζιλμπερτο μου περασε πρωτος απο το μυαλο, αλλα προτιμω να μην παρω μερος σε μια τετοια ανουσια κοντρα, αυτο ομως δε μου αφαιρει το δικαιωμα να κανω το ισαξιο με ΛΟΛ ποστ μου για τον Μπιτσκαν, ετσι δεν ειναι? Αν με αφηνεις φυσικα.

Οσο για το συγκεκριμενοι γιουζερς βγαζουν λαδι τη διοικηση, την τεχνικη ηγεσια, τον λαο του θρυλου κτλ, ειναι λιγο αντιφατικο να ακουω συστασεις απο τους γαυρους του φορουμ να μη βριζω τον Κοκκαλη (εστω κι αν το γραφουν για πλακα, η οποια πηγαζει απο το γεγονος οτι τον εχω οντως σκυλοβρισει) αλλο και να ερχεσαι εσυ να λες το αντιθετο. Οχι τιποτα αλλο, αλλα μπερδευομαι τελικα, με ποιον ειμαι? Μηπως ειμαι ΑΕΚ? Να το ξερω δηλαδη.

Και για να τελειωνει το παραμυθι γιατι μπορει μετα απο δεκαδες ποστ σχετικα με οτιδηποτε "γαυρικο" να μην το εχεις καταλαβει, αλλα εδω και χρονια μου τη σπαει οτιδηποτε "γαυρικο" εκτος απο τους εκαστοτε παικτες και μερικους προπονητες. Ο Κοκκαλης αισχρος, οι οπαδοι αισχροτεροι και τυφλοι, μερικοι εκ των προπονητων απλα καρικατουρες και γενικοτερα το ελληνικο πρωταθλημα τραγελαφικη παρελαση πτωματων (σε ομαδες αναφερομαι). Αυτο δεν καταλαβαινω ομως γιατι πρεπει να αποτελει λογο να μη μιλαω και να μην κοροιδευω αντιστοιχες καταστασεις σε αλλες ομαδες, ειδικα σε ενα φορουμ που κανουμε χαβαλε. Γιατι μπορει να ειμαστε μπουρδελο, αλλα εσεις ειστε μεγαλυτερο ρε γαμωτο, χωρις καμια προκαταληψη πραγματικα. Με εξαιρεση φετος που κανατε καποιες καλες μεταγραφες, οι μεταγραφες_ΠΑΟ αποτελουσαν ολο και πιο αστειο ανεκδοτο χρονια με τη χρονια. Αμφιβαλλεις?

Εχε χαρη που δεν εχω τις κακες μου και σου μιλαω πολιτισμενα μονο και μονο επειδη επεστρεψε ο Τρεζορ Λομανα.
    Last edited by FIXXXER; 05-01-2010 at 02:39.