Μέχρι το τέλος του μήνα παίζει να ξέρουμε τον πρωταθλητή.
Μέχρι το τέλος του μήνα παίζει να ξέρουμε τον πρωταθλητή.
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Φρικ έχεις μάνατζερ τον Αντωνίου, δε δικαιούσαι να μιλάς για Ολυμπιακό.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
ασε το παιδι να εκφραστει ελευθερα
I swear on tomorrow, if you take this chance
Our lives are this moment, the music - the dance
And here in this labyrinth of lost mysteries
I close my eyes on this night and you're all that I see
δε καταλαβαινω γιατι φαινεται αδιανοητη εξελιξη. οι πιθανοτητες να ερθει παικτης ηλικιας, αξιας και προτερης πορειας ομαδων (δεν ειχε μεινει δα και ελευθερος απ το Στρασβουργο) ηταν λιγοτερες του 3% εγω δε θεωρησα ποτε εφικτη τη μεταγραφη.
το θεμα δεν ειναι ο Μπεν Αρφα ειναι να ερθει ενας ΚΑΛΟΣ παικτης αριστεροκεντρωος. Ποιος θα ναι, μου ειναι πραγματικα αδιαφορο.
οσο για τον Φρικ, ειναι το τυπικοτερο παραδειγμα ΒΑΖΕΛΑΣ οπαδου (οχι παναθηναικου), που κοροιδευει σαν να ναι ο Εργοτελης, ομαδα που τα τελευταια 10-11 χρονια τον εχει ξεπατωσει με οποιο διαφορετικο τροπο θελει. Αλλα ναι μωρε, θα παρει Αντριανο και Γιοβανοβιτς ροφλ, κοροιδευονται ρε μεταξυ τους, μα ποσο αποτυχημενη ομαδα επιτελους.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
i need feminime venoms in order to function with the system.
Νομίζω ότι ο φρικ κοροιδεύει τον μεταγραφικό σχεδιασμό και την επικοινωνιακή πολιτική του γαυρου - όπως κορειδεύατε (μαζί κι εμείς, ο φρικ πρωτοστατούσε αν θυμάμαι καλά!) το κάζο με Ένχελααρ το καλοκαίρι. Ισως αντί για υποστήριξη στον τρόπο που τα χειρίζεται τα πράγματα η διοίκηση και οι ΑΡΔ του γαυρου, να ήταν καλό να σιγοντάρετε με τον φρικ.
Τώρα για το ξεπάτωμα, δεν ξέρω, αλλά τα τελευταία 10 χρόνια στο πρωτάθλημα (χωρίς το φετεινό που λείπει ένα ματς) έχουμε 6-4-1 στο ΟΑΚΑ και έχετε 6-4-1 στο καραισκακη. Πραγματικά μεγάλο ξεπάτωμα, δεν ξέρω πώς περπατάμε δηλαδή.
ε μπραβο σας
μιλαμε για τα ιδια ατομα "λολ, τον Ριβαλντο θα παρετε ρε παλιατσοι"
δοξα τω Ζιο, απο παικτουρια στην ομαδα παραπονο δεν εχει κανενας. Εχουμε δει. Επρεπε να περασουν 13 χρονια να ρθει ο Σισε, για να δειτε παικτη πανευρωπαικης κλασης.
ενταξει ο Εκι δε μετραει ηταν = 2 Ριβαλντοι.
"Τι χτυπαω??"
Τι σχέση έχει αυτό όμως με αυτό που λέει τώρα; Άδικο έχει ότι προσπαθούν να σας πουλήσουν φύκια εδώ και κάτι βδομάδες (μην πούμε μήνες);
δε πιστευω οτι μας πουλησαν φυκια. Η ιδια η Μαρσειγ λεει οτι η προταση εγινε. εκτος αν τους εχουμε κολληταρια, οποτε πασο.
"Τι χτυπαω??"
Κάποια πρόταση έγινε. Όλο το παρασκήνιο όμως με το "θέλει ο παίκτης", "θέλει η ομάδα", "εκατόνοχτακόσα μύρια τη βδομάδα" κλπ, μάλλον ήταν κάπως αστεία, μαζί με τα "γιοβανοβιτς για εναλλακτική" και άλλα τέτοια. Από μέρα σε μέρα ήταν άλλος ο λόγος που δεν ερχόταν, μόνο άρνηση της γυναίκας του δε βρήκαν (κλασικό). Είναι παντρεμένος;![]()
ψηνεσαι?
για λεγε ρε οντονιαν
τι προταση εγινε τελικα
να μαθουμε και μεις αφου τα ξερετε καλυτερα