πράγματι,αρκετά προχειράντζας ο zardonic.
έχει πολλές προοπτικές το θέμα όμως,αν το φτιάξει κάποιος σωστά,θα αξίζει
πράγματι,αρκετά προχειράντζας ο zardonic.
έχει πολλές προοπτικές το θέμα όμως,αν το φτιάξει κάποιος σωστά,θα αξίζει
Ε τα κανε ο Bong Ra όλα αυτά. Full Metal Racket. Δυστυχώς όχι τόσο black, πιο πολύ thrash πείραξε, αλλά είναι για επιληπτικό κοπάνημα.
βασικά slayer πείραξε.
γαμάτος δίσκος.
Όχι μόνο. Έπιασε από Dark Angel, Testament και Exodus, μέχρι και riff Metal Church. Κυρίως Slayer βέβαια.
Και bolt thrower, μεταξύ άλλων. Στο θέμα αυτό αν κρατήσουμε μόνο τα αξιόλογα μπορούμε να αναφέρουμε επίσης τον drumcorps στο grist. Τους αδυσώπητους Servants of the Apocalyptic Goat Rave που είναι ο bong-ra και ο sickboy και επίσης μια αρκετά δυνατή κατάσταση που είναι η εξής:
Spoiler
edit: Η black εκδοχή του πράγματος έχει γίνει επίσης απο την hecate σε κάτι brew hideous και σε όλα εδώ που τα λέμε.
Προσωπικά απλά της έριχνα ένα πούτσο αλλά τσεκάρετε, μπορεί να σας αρέσει.
Last edited by ikonoklast; 03-01-2010 at 17:17.
μόνο αυτό, όλα τα άλλα σιχάματα
"we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"
χαλλλλαρα σε λεω...
ειναι και Rare as rocking horse shit λεει
εγω το χω το τσιντι παντως
τα υπολοιπα ειναι διαστημικια ambient...καλοταξιδο
Μινιμιμι κάτι μου λέει ότι δεν κατέχεις muslimgauze.
~
"Why didn't it kill him?" she said.
"Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
~
Εσύ είσαι ο τύπος που αν σε ρωτήσω "τι;" θα μου πεις 2562 και faltydl όμως, άντε να χαθείς.
αυτό είναι ένα διττό σχόλιο
προτείνω τρόπους να σοβαρευτείς γρονθοκοπώντας σε εσύ ο ίδιος για να κερδίσουμε και χρόνο, ενώ παράλληλα προτείνω να ακούσεις φίλε μου και το φετινό Moderat που φέρει το παραπάνω εξώφυλλο.
κατα τα άλλα, o Ben Klock έβγαλε ωραιότατο δίσκο, ο Sprinkles έβγαλε ωραιότατο δίσκο (αν και αυτό υπήρχε στις Γιαπωνίες από τα τέλη του '08, τέλος πάντων), ο Shackleton, ο Clubroot, o Martyn, ο Redshape έβγαλαν ωραιότατους δίσκους και γενικά δεν ξέρω αν περίμενες ένα νέο Untrue για να ενθουσιαστείς αλλά μια χαρά δίσκοι βγήκαν. και ειδικά το FaltyDL είναι γαμάτο
~
"Why didn't it kill him?" she said.
"Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
~
Miniminimin, ε πως ρε. Το κομμάτι που έδωσες "ίδια" φάση είναι.
Τεσπα, δεν εμπιστεύομαι τύπους που έχουν λιγότερα plays απο μένα στο last.fm αλλά για φέρε κανα λινκ γιατι δε βρίσκω τίποτα.
απ'οσο εχω ακουσει οι Muslimgauze παιζουν τουρκιες και αραβιες
τεσπα περα απο αυτον τον ασμα δεν εχουν καμια σχεση ηχητικα
εχεις πμ
E, ένα untrue περίμενα προφανώς ή τελοσπαντων κάτι πολύ ωραίο για να κάτσω να γράψω εδώ και να το προτείνω σε κόσμο. Καλό το martyn, καλό το black moth super rainbow, καλό το dan deacon, μέτρια τα moderat, shackleton, 2562 και αυτός ο falty, μέτριο deamdau5, μέτρια ακόμα και τα vsnares. Γενικά ενθουσιώδη πράγματα πέτυχα μόνο σε διάφορα σκόρπια ep και κομμάτια εδώ κι εκεί (joker πχ, ramadanman, reso, numbernin6) αλλά αλμπουμπικώς όπως λέω δε βρήκα κάτι που να είναι στέρεο, ολοκληρωτικά καινούργιο και να με κάνει να πεθάνω, μπορεί να παραείμαι μούχλας, τι να κάνω σόρι. Πες καμιά κουβέντα κι εσύ, μη βρίζουμε μόνο!