φάντομντακ, ήταν ένα σχόλιο γενικής υφής, σίγουρα τα όσα έγραψα δεν ήταν χειρότερα από εκατόνδεκαπέντε posts-απαντήσεις σε κακά greeklish ή όχι στο shoutbox του μαλάκα (φάεένα), στους arryan path, σε οποιονδήποτε καθυστερημένο γενικά. Στο έχω ξαναπεί πολλές φορές, με ωραίο τρόπο. Πετάς δύο απαντήσεις σε μια γραμμούλα "Yo INB4κάτι" και ξαφνικά ΤΙ; Μπορείς κάλλιστα να πεις πως ούτε εσύ παίρνεις στα σοβαρά τον εαυτό σου, που είναι και της μόδας, και είναι και η ύψιστη ασπίδα του κάθε βλάκα από όσο φαίνεται.

Ικόνοκλαστ, το "να μην παίρνεις στα σοβαρά τον εαυτό σου" το αντιλαμβάνομαι εντελώς αντιδιαμετρικά διαφορετικά αλλιώς. Το οποίο αν θες βαριέμαι να το αναλύσω εδώ, γιατί θα έρθει ο κάθε ShirimestoAigaio ή Fixxxer ή ακόμα και ο θρυλικός πια ΒΑΓΓΕΛΗΣ Ο ΚΟΜΙΣΤΗΣ και θα πρέπει να ξαναεξηγώ μερικά πολύ βασικά πράγματα που εσύ τα ξέρεις, κάποιοι άλλοι δεν, και δεν μπαίνω στον κόπο να.

Είναι νέα μόδα; Δεν παίρνω στα σοβαρά τον εαυτό μου = αυτομάτως γαμιάς; Μήπως σημαίναι "παραπαίρνω στα σοβαρά τον εαυτό μου";