Κι άμα σε πιάσουν τουλάχιστον θα το έχεις διασκεδάσει με τις σοκολάτες και τα ζελατινάκια~!
Γιατί θα χρειαστεί να οδηγήσεις; Έχεις να πας φαγητό στην άρρωστη γιαγιά σου ή κάτι παρόμοιο;
Κι άμα σε πιάσουν τουλάχιστον θα το έχεις διασκεδάσει με τις σοκολάτες και τα ζελατινάκια~!
Γιατί θα χρειαστεί να οδηγήσεις; Έχεις να πας φαγητό στην άρρωστη γιαγιά σου ή κάτι παρόμοιο;
Es el sonido de su mundo derrumbándose/Es el del nuestro resurgiendo
El día que fue el día, era noche/Y noche será el día que será el día
http://www.2x4.gr/alcotest.htm
Έβαλα 4 ποτήρια ουίσκι σε 5 ώρες και τα αποτελέσματα :
Η περιεκτικότητα αλκοόλ στο αίμα σας είναι περίπου 0,446 g/lit αίματος συνεπώς δε διώκεστε ποινικά.
Σύντομη περιγραφή των κλινικών συμπτωμάτων:
Βρίσκεστε στο στάδιο της Ευφορίας. Τα συμπτώματα είναι:
'Hπια ευφορία, κοινωνικότητα, ομιλητικότητα. Αυξημένη αυτοπεποίθηση, μειωμένες αναστολές. Μείωση της προσοχής, της κρίσης και του ελέγχου. 'Eναρξη της εξασθένισης αισθητήριων οργανισμών. Μείωση αποδοτικότητας στους προχωρημένους χειρισμούς.
Καλά τα λέει (πίνεις και ΓΑΜΑΣ κιόλας) αλλά να το πιστέψω;
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
c=A/m r
c einai to pososto
A einai to alkool pou pairneis se maza
m einai ta kila sou pou tha einai polla giati exeis magoulakia
r einai enas sintelestis pou exei timmi 0,70
to A ipologizetai ws eksis:
A=V e p
opou V einai o ogkos tou potou pou tha pxieis se ml
e einai to pososto alkool pou exei to poto
k p=0,80
opote ta exeis ola gia kathe poto pou leei to pososto tou k ton ogko tou!!!!!!
k eipame afou stamatiseis peftei ana 0,1 tois xiliois tin wra
pare mazi kompiouteraki k merikes kolles me ena dio stilo e. tha eisai i psixi tou parti!
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
episis to post amniziak milaei gia grammaria ana litro aima k oxi gia pososto epi tis xiliois opote min psarwnete
Χα! Τώρα μιλούσα με το φίλο μου και μου είπε ότι δεν παίζει να βρω ταξί εκεί που μένει τέτοια μέρα/ώρα. Και ερωτώ : Ραδιοταξί θα υπάρχουν ή να μην ελπίζω;
Απλα κοιμησου στο Μαρουσι και σιγα μην εχει αλκοτεστ στην Κηφισιας σε αυτο το υψος μωρε μλκ
Θα έχει ραδιοταξί οπότε κομπλέ
Θενξ σε όλους και καλή χρονιά!!!1!!
Εμένα πάντως με σταμάτησαν πρώτη φορά πριν ένα δίμηνο περίπου. Ήμουν σίγουρος ότι ήμουν εκτός ορίων, το μόνο που ήλπιζα ήταν να είμαι στο πρώτο όριο που απλά πληρώνεις κάποια (αρκετά) λεφτά.
Είχα πιει μια μπύρα, δύο σφηνάκια και δυόμιση ποτά (και έπινα μέχρι και την τελευταία στιγμή πριν μπω στο αμάξι). Και πέρασα. Όταν το είδα ήταν σα να είχα ξαναπεράσει τις πανελλήνιες. Υποψιάζομαι ότι με έσωσε η τσίχλα που μασούσα. Αλλιώς πραγματικά δεν εξηγείται.
ε κάτι τέτοιοι την γλιτώνετε συνήθως, κακώς φοβήθηκες.