μια χαρα θα σου πηγαινουν![]()
μια χαρα θα σου πηγαινουν![]()
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ
pimp white
Last edited by asimoulis; 30-12-2009 at 22:36.
Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".
εμένα με ψήνει εκείνη η μόντα για τα 35 χρόνια σούπερσταρ, που παίρνεις τα ολόλευκα και σου δίνουνε δώρον κορδέλες για τα πλάγια σε διάφορα χρώματα και μαρκαδόρους. χελ γιέα.
Last edited by irreligious; 30-12-2009 at 21:57.
i need feminime venoms in order to function with the system.
Για πες τι λες.
Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;
βάζεις έναν γκραφιτά να τα περιποιηθεί με τον ειδικό μαρκαδόρο αυτό θα ήταν cool.
Last edited by asimoulis; 30-12-2009 at 22:42.
Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".
αυτά είναι σχετικά φτηνά αλλά χειρότερη ποιότητα σε σύγκριση με τα adidas.
πιο breakcore πιο μηχανουργείο φάση ξερω γω.
λοητούμα.
πιο συγκεκριμένα, επί σαράντα σελίδες βλέπουμε το ίδιο μίζERο παπούτσι.
Μεγειά βρε![]()
Resistance is useless
εγώ εγκαινίασα αυτά σήμερα! δεν είναι πολύ όμορφα αλλά τη δουλειά τους την κάνουν τέλεια.
![]()
We work in the dark. We do what we can to battle the evil that would otherwise destroy us. But if a man's character is his fate, this fight is not a choice but a calling. Yet sometimes the weight of this burden causes us to falter, breaching the fragile fortress of our mind, allowing the monsters without to turn within. We are left alone staring into the abyss, into the laughing face of madness.