Page 32 of 37 FirstFirst ... 223031323334 ... LastLast
Results 466 to 480 of 551

Thread: :: REVIEW REQUESTS (ΜΟΝΟ requests.)

μπήκα στη μέση Shrinebuilder's Avatar

Αφού το αγόρασες.
    But I'm a creep, I'm a squirtle.

τὸν Τᾶφο τὸν Πανάγιο στὸ Ἰσραῆλ γαμάω
    καὶ στῶν Ῥαββίνων τὰ ὄστὰ χούνω καὶ κατουρνάω

metaphor fandango's Avatar

Quote Originally Posted by Παρακμιακό Εργαλείο View Post
    ...και για το τελευταίο των Shadow Gallery.
    δίσκαρος. δεν περιγράφω άλλο.
    these walls built to stand come-what-may
    lie shattered in the ashes.

Quote Originally Posted by Shrinebuilder View Post
    Αφού το αγόρασες.
    So? Μια φορά έχω προλάβει να τον ακούσω μόνο. Θά'θελα να δω τις γνώμες άλλων που τον έχουν ξεκοκαλίσει ας πούμε.

γράψτε κάτι για το καινούριο immolation

Practice What You Preach GuardianOfIvorytower's Avatar

[JDM mode on]γαμάει το Immolation[mode off]
    My Mission will save the World.
    But I'm still chasing time.
    Vanity...definitely my favourite sin.

Senior Member Jim Dandy Mangrum's Avatar

xaxaxaxaxa
    kalo......
    Anguished eyes of the city of suffering
    Seeking guidance, believing in love
    Some fools who want something for nothing
    Wear the badge of the cowards above...

για το καινούριο dark tranquillity ενδιαφέρεται κανείς; μη γράφω τζάμπα πάλι

Practice What You Preach GuardianOfIvorytower's Avatar

γράψε μωρε, κάποια στιγμή υπόσχομαι να το ακούσω
    My Mission will save the World.
    But I'm still chasing time.
    Vanity...definitely my favourite sin.

Darkology ?

To Defend Our Steel Ra Pariah's Avatar

Έχουμε ψιλομιλήσει γι' αυτό... Χάσιμο χρόνου είναι κατ' εμέ. Άκου το Throes of Sanity, άκου το EP των New Religion, άκου Zions Abyss και Oracle "As Darkness Reigns" κι άσε το Darkology.
    ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
    LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!

Junior Member

Παραπληγία. επίσης, τα πολλά πραίβατ, σε κάνουν να ακολουθείς το γρηγοριανό ημερολόγιο.
    ο Sundown είναι 10 φορές ο τραγουδιστής όλων όσων ανέφερες και ο Harris, 10 φορές πιο κιθαρίστας απο τους άλλους.
    Απλά, αξίζει ένα thread, κατ έμε. Χασιμο χρόνου είναι κάτι underground τις κακιάς ώρας...μεσα στο φάλτσο και στο σπαθί.
    δ κατηγορίας manowar wannabees. Χάσιμο χρόνου είναι κατι Wotan κατι Sacred Steel κτλ....
    Τα του τραμπ, ομορφά White/αμερικαν είναι αλλά 80ς.
    Ξεκόλα φιλαράκο, έχεις προβλημα με την πάρτυ μου και φαίνεται, αλλά αντε γραμμήσου. κάτσε να δώ αν έχει ιgnore.
    Last edited by Less.B.Anne; 31-03-2010 at 08:34.
    ΤΖΩΝ ΤΙΚΗΣ.

To Defend Our Steel Ra Pariah's Avatar

Σωστά, φίλος, βάλε ignore, επειδή μάλλον δε σε ενδιαφέρει το metal πραγματικά, αλλά να ξεφορτωθείς την πραγμάτια σου. Σε αυτό το site δε νομίζω να καταφέρεις τίποτα. Δεν μασάμε κουτόχορτο.

Όσοι αξίζουν στο χώρο του distro/label το αποδεικνύουν όταν πρωταρχικό στόχο ΔΕΝ έχουν το κέρδος. Καραγκιοζαρέοι που χουν κάνει το "φερστ πρεσς" επιστήμη για να τσεπώνουν, ας πάνε να πνιγούν. Χίλιες φορές από τον Greg και από δυο-τρεις ακόμη. Δε θα σου πληρώνουμε εμείς τις εκδρομούλες σου, όμορφε.

Κατά τ' άλλα, με πολύ απλά λόγια δεν υπάρχει κιθαρίστας 10 φορές καλύτερος από τον Smedley των Oracle. Τραγούδα όσο θες, αλλά απλώς δεν υπάρχει. Δε σεβάσθηκες το metal, δε σε σέβεται κι αυτό.
    ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
    LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!

Senior Member atom_smasher's Avatar

νατα ακουσουμε και τα αλλα αλλα γιατι οχι και το darkology. λιγο που ακουσα τωρα μου κινησε την περιεργεια.
    1) e4, c5
    2) Νf3

Mazikeen Krux's Avatar

Quote Originally Posted by atom_smasher View Post
    νατα ακουσουμε και τα αλλα αλλα γιατι οχι και το darkology. λιγο που ακουσα τωρα μου κινησε την περιεργεια.
    Τεχνικά είναι υψηλών προδιαγραφών αλλά δεν έχει Ψ.Χ. ρε γαμώ. Τουλάχιστον στα δικά μου αυτιά.
    I'll bury you in your god's fucked garden

Junior Member

Ρα παρί,

Θα απαντήσω σε πολλά πράγματα και θα πώ και ορισμένα άσχετα.

το Darko δίνει, αβέρτα έξω, πάρε κανένα Classic Rock, δες καμία κριτική. Να ξεφορτωθώ ? Μπα, δεν νομίζω, απλά δεν θα με χαλάσει, να το τσιμπήσουν και άλλοι διότι θεωρώ οτι #$#$#@$# ! Απλά θέλει να το ΑΚΟΥΣΕΙΣ καλά, για να καταλάβεις πόσο καλό είναι επειδή, τεχνικά χώνει πολύ (κάποια μέρη είναι αρκετά περίπλοκα). Αν ήμαστα τσιράκια, φίλε και τρού, θα το είχαμε βάλει 17 ε στα μαγαζιά, όχι 12ε... Οπότε ασε την ΦΤΗΝΗ μαγκια.
    Ελλάδα έδωσε καμιά 500-600άρα, όσο περίπου και Shadowgallery. Πλέον κάτι 7000 που έδιναν Iced Earth και στραβομάριους, δεν ξαναγίνονται. 750 το τελευταιο Στρατο. (και λογικό είναι) Μόνο μάινταν και μετάλλικα πλέον.
    Οπότε είμαι πολύ ικανοποιήμενος απο την ανταπόκριση της Ελληνικής αγορας σε μιά "αγνωστη" μπάντα.

Το τι κάνω σαν άτομο επίσης, δεν έχει και πολυ σχέση με το τι κάνω σαν label. Επίσης σαν label, δεν έχω φεσώσει κάποιον/ους "στο όνομα του μέταλ". Κατι σπάνια 100ε, που τα πουλάνε και οι πολυαγαπημένοι φίλοι σου, "που ποτέ δεν μπαίνουν σε αυτές τις λογικές", μην τα παραβλέπεις.

Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν, απο τους επικούς... μάλιστα μου έιναι και συμπαθείς, αρκετοί, αλλά, φίλος πας να μας τη βγείς πολύ άγρια με κόκκινο. Είσαι απλά μιζεράκι.

Για μένα ορισμένα παραπληγικά επικα, με φάλτσους τραγουδιάρηδες και μηδέν παραγωγες, ειναι ντροπή για το μέταλ. Πχ, όταν παίζανε πέρυσι οι Mannila στο WOA, την έτζασα. Οι Q5, Nightshade, μάλιστα. Δέν έχω κολλήματα του στύλ, αυτό είναι θράς δεν είναι χεβυ κ ανάποδα. Και μιλάω και Αγγλικά. Καλά ε ? "Οχι, χεβυ μέταλ γιου πούσιιιες !"

Α το να λες ότι o Smedley είναι ανώτερος του Harris είναι απλά αστείο. Μην το πείς και παραέξω.

Επίσης φίλε τρουμέταλλέ, μην πέρνεις ψήλα τον αμανέ γιατι δεν σε παίρνει. Ατομά που σου μιλάγανε, ξαφνικά δε σου μιλάνε λόγω τρουίλας, ή επειδή παίζουν σε μια μπαντα, με το συμπάθειο του κ$!λου. Πολύ τρού σταση. H πρώην φίλοι, σφάζονται για 150ε ή ξεκατινιάζονται ή βρίζονται για μια καλλιθεογκόμενα... τρου !

Αν εννοείς οτι θέλω να "ξεφορτωθώ" αυτά που έχω για πούλημα, έ ναι, νομίζω οτι είναι πασιφάνες. Όχι επειδή δεν μου αρέσουν, απλά επειδή τα ξαναέχω μερικά, για διάφορους λόγους, παλαιές εκδόσεις, που πήρα remastered κ.ο.κ. (παρεπιπτ. δεν έχω καμιά τρέλα με
    first editions - άντε με κάνα καλό γιαπωνέζικο να γουστάρω....) και προφανώς το κάνω για να πάω να δώ μεταλ σοούζ, όχι για να πάω στον Κιάμο... πχ. (Γειά σου ρε Πάνο).
    Ίσως αυτό να είναι κομμάτι δύσκολο στο ER, αφού απο ότι θυμάμαι απο παλαιότερα που ήμουν εδώ κλασσικούς και hard rockers είχε λίγους....αλλά δεν πειράζει αφού έχει ενα κάρο "καλά παιδιά"...

Επειδή υποσχέθηκα και στον πάνο να ειμαι καλό παιδί, αριστός μαθητης κτλ... ας το κόψουμε το τραγουδακί ε ?

αλλά δεν έχει Ψ.Χ.
    -Αν λέμε για τους γνωστούς Ψ.Χ. καλύτερα που δεν έχει διοτι θα ήταν σαν Burzum !

Να Μείνουμε στο ΘΕΜΑ όμως, αν θες κουβεντούλα RA, pm ή σε καποιό άλλο thread.
    Last edited by Less.B.Anne; 01-04-2010 at 16:33.
    ΤΖΩΝ ΤΙΚΗΣ.