mmmk,
anywas, uparxei kamia antiprotash gia allh epilogh?
Μπλε
αντιπρόταση στο σμαρτ ειναι μοτοσυκλέτα
αν πάρεις σμαρτ, μη βγεις εθνική. στην πόλη παίζει να είναι κ από τα πιο ασφαλή αυτοκίνητα. και ευκολόχρηστα. ΠΟΤΕ εθνική όμως.
I must have some booze. I demand to have some booze
nai ok, h mixanh einai allo thema, me to smart mporw na paw kai kana market na valw 5 pragmata, gia athina to thelw.
Μπλε
να το πάρεις τότε. κοίτα. ανταγωνιστής του σμαρτ ουσιαστικά δεν υπάρχει. μετά πας στα σούπερ μίνι που σημαίνει fiat panda, citroen c2, opel agila κ τα σχετικά. βρίσκεις φθηνά μεταχειρισμένα αλλά θα έχεις παραπάνω έξοδα στα σήματα κ τα λοιπά (δεν τα ξέρω καθόλου αυτά τα πράματα) προσωπικά θα έπαιρνα το πανδα. μικρό. όμορφο. χαμηλή κατανάλωση. κ έχεις χώρο κ πίσω. ιτς γιορ κολ!
το πιο καλυτερότερο από όλα τα καλά!
πανδα έχς?
εχει βγαλει και η Toyota ενα μικρο, νομιζω το λεει IQ, ειναι 2,5 ποντους μακρυτερο απο το Smart και ειναι Toyota αντι για Benz και νομιζω οτι ειναι κ πιο φθηνο αλλα μην σε παρω και στον λαιμο μου
http://www.toyota.gr/cars/new_cars/iq/index.aspx
απίστευτα ακριβό. χωρίς λόγο ακριβό. έχει κινητήρα ενός λίτρου και η βασική έκδοση κοστίζει στο ελλάδα σχεδόν 13000. έλεος δλδ.
το ότι είναι τουοτα αντί για μπενζ είναι θετικό?
καλα ρε θειο μην βαρας! μια εναλλακτικη που πετυχα ενα βραδυ στην τελεοραση ειπα δεν ξερω και πολλα...
αλλα εμπιστευομαι περισσοτερο γιαπωνεζους και ειδικα Toyota γιατι ειναι ευκολα αυτοκινητα γενικοτερα και δεν εχουν απαιτησεις απο αποψη συντηρησης (το δικο μου Auris 3 χρονια το εχω και μονο λαδια και τα στανταρ σερβις εχει χρειαστει να κανω και δεν εχει παρουσιασει απολυτως τιποτα. παρομοια κατασταση με ενα 6ετες Corola ενος φιλου)
χαχαχαχα να φανταστώ είσαι κοριτσάκι?
για πε.. αφτερσέηλ σέρβις τι λέει?
και εξηγούμε: όταν το πας για σέρβις πόσα δίνεις πάνω κάτω. είναι καλοί μαζί σου? είναι καλοί με το αμάξι? έχει βγάλει προβλήματα? για λεγ για λεγ
σαμαν: δεν είπε τπτ κ εγώ
μακάρι να σου κρατήσει έτσι. αλλά ποιοτικά δεν συγκρίνεται ευρώπη με τζαπάν κ συναφή. πιο συγκριμένα γερμανία και τα υπόλοιπα. όταν αρχίζει να βγάζει προβλήματα ένα γερμανικό (από ποιότητα κατασκευής πάντα) το τζαπάν θα έχει μείνει το μισό στο δρόμο.
τεσπα. γνώμες και παίζει ρόλο τι θέλει κάποιος από αυτό που αγοράζει.
Last edited by Swollen; 17-12-2009 at 16:55.
mmm, anyway mexri 4K dinw max, to IQ kanei 13K,xmmm.
lols.
Μπλε
όχι εγώ μια χαρά είμαι με το δικό μου. εγκυκλοπαιδικά βρε πουλί μου
έλα γράφε γράφε... αντεεεεε