το james joyce που επέτρεψε ξανά το κάπνισμα. Εύχομαι ένας σεισμός να τους το γκρεμίσει.
το james joyce που επέτρεψε ξανά το κάπνισμα. Εύχομαι ένας σεισμός να τους το γκρεμίσει.
Καλυτερα, ουτως η αλλως ολη την ωρα το Last Christmas θα εβαζαν
1.Η μυρωδιά του τσιγάρου κατα τις πρωινές ώρες, μου προκαλεί ναυτία (και ας καπνίζω)
2.Τα λεωφορεία της Αθήνας και ειδικά αυτά τα solaris που είναι στενές οι θέσεις μέσα
3.Οι θείες που μπαίνουν μέσα στα λεωφορεία και μόλις βρούνε θέση γελάνε σαν ηλίθιες, και ακόμα χειρότερα, αυτές που σταυροκοπιούνται όταν περνάμε έξω από εκκλησία
4.το Ικα
5.Οι κολλημένοι άνθρωποι (συντηρητικοί, μηδέν αίσθηση χιούμορ κλπ)
Αυτά προς το παρόν
na perimenw 2 wres sto nosokomeio gia na vgalw mia (1) aktinografia kai na mou pei o giatros : "Sxolasa perna avrio na thn dw"
Mhpws na mhn xreiazetai 2 wres mia aktinografia?
Ε κάτσε ντε. Όσο καλά κι αν επιλέξεις τους συνεργάτες σου, πάντα θα υπάρχει ο κακός υπάλληλος, η ημέρα που ακόμα κι ο καλός υπάλληλος θα έχει μια κακη μέρα, θα του τύχουν διάφορα, ή που εσύ θα έχεις καταλάβει κάτι λάθος και δε θα εξυπηρετηθείς.
Επίσης δεν υπάρχουν άπειρες εταιρείες κούριερ με αξιοπιστία από το μηδέν (0, όπου στέλνεις κάτι και τους εμπιστεύεσαι να το τσουρνέψουν) μέχρι το δέκα (10, όπου στέλνεις κάτι, και ακόμα κι αν κηρυχθεί πόλεμος την ίδια μέρα, θα φτάσει ακόμα κι αν πεθάνουν τρεις κούριερ). Πρέπει να επιλέξουν τη μη χειρίστη και συνεπώς βέλτιστη. Άσε που δεν έχει νόημα να διακόψουν τη σχέση τους με μια εταιρεία λόγω μεμονωμένων περιστατικών.
Μπορείς τώρα να προσθέσεις στη λίστα τους δικηγόρους του διαβόλου.![]()
βρε άνθρωπε, άμα ήταν ΜΟΝΟ το κούριερ ή ΜΟΝΟ η λάθος χρέωση η ΜΟΝΟ το ρούτερ λες να είχα κάνει ιδιαίτερο θέμα;
επίσης, όταν κάποιος μου στέλνει κάτι με κούριερ είναι το στοιχειώδες που ζητάω το να μην παραδοθεί σε κάποιον με άλλο όνομα.
το οποίο είχαν γράψει και λάθος στο site.
και ενώ ήξερα ότι μένει στην πολυκατοικία μου κάποια κυρία παπαδοπούλου, δεν ήξερα καμία κυρία παναγοπούλου. και έπρεπε να μείνω 25' στην αναμονή για να βγάλω άκρη για τον ηλίθιο που παρέδωσε σε άλλο άτομο κάτι που προοριζόταν για μένα.
κατανοείς το μέγεθος της βλακείας; ή πρέπει να το κάνω πιο αναλυτικό;
εντιτ: επίσης όλα αυτά που λέω έγιναν σε βάθος χρόνου 3-4 εβδομάδων, ούτε η κακή μέρα είναι, ούτε η κακία η ώρα, είναι απλά κακοί συνεργάτες.
Είσαι καθυστερημένος. Βούλωνε καμιά ώρα.
on topic: αυτοι που νοικιαζουν διαμερισματα στον κοσμο.
ειδικα τον δικο μου, γαμω την παναγια του.
υπομονή