Παύλος Παπαδημητρίου: "Ένας φίλος μου που ξέρει μπάλα, μου είπε ότι ο Άρης δεν ήταν και τόσο καλός στη Λιβαδειά."
Παύλος Παπαδημητρίου: "Ένας φίλος μου που ξέρει μπάλα, μου είπε ότι ο Άρης δεν ήταν και τόσο καλός στη Λιβαδειά."
παπαλα ο αμπρεους...πονεσε το στομαχακι του ντεμεκ και εγινε ΧΟΥΛΚ ο εκτορας
κριμας...ακομα τον περιμενομε να μας κατεβασει τα πανια στην νΤουμπα μετα τα γκολ που θα μας εβαζε
κοντη γερα
http://www.paokmania.gr/el/component...is-savimi.html
δεν παίζεις γιατί δεν ξέρεις μπάλα, να, είδες πόσο απλό ήταν;
these walls built to stand come-what-may
lie shattered in the ashes.
Αλλαγή στο πάγκο της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Άρη, καθώς στην θέση του Γιώργου Καλτσίκη ανέλαβε ο Μανώλης Σκουλικάρης, ο οποίος έχει αγωνιστεί και ως παίκτης στους «κίτρινους».
Περισσότερο χαίρεστε με τα καμώματα του ΑΡΗ παρά με την ομάδα σας ε;
ναι, είμαστε ΤΟΣΟ κομπλεξικοί.
Χαχ σκέφτηκα να ποστάρω πιο πριν το ίδιο (ειδικά ο μινμιν πέρα απο το σημερινό παίζει να έκανε ποστς μόνο για αρη το τελευταιο καιρο).
Μετά θα έσκαγε μύτη και ο Μιτς να πει "Και κάποιους άλλους μου θυμίζει αυτό αλλά θα σας αφήσω να μαντέψετε ποιους εννοώ για να μη με πείτε γραφικο~`1~!@!!!!"
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
opws ta leei o minmin einai ta pragmata .
Episis gia na min ksexniomaste , exete anoiksei apo ena "poso kavla einai na koroideveis ton ..........ko " o ka8enas .
Ama de varieste, akouste βουργαρικο ραδιο , pou einai genikotera gia gelia , alla oi sympolites to exoun paei se allo epipedo .
the game is the game
ε θα ασχοληθω δε γινετε αλλιως...
''Το τμήμα γυναικείου βόλεϊ ανακοινώνει την πρόσληψη του Μανώλη Σκουλικάρη ως πρώτου προπονητή. Βοηθός του θα είναι ο Κωνσταντίνος Αγγουράς. ''
http://www.emperor.gr/index.php?opti...=796&Itemid=31
αφου
αν τον πουμε μιτςμιτς θα ειναι αδικο?
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."