Page 14 of 54 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast
Results 196 to 210 of 807

Thread: Τουτού.

νομίζω γύρω στα 220 θέλει, βάλε άλλα 80 φόρους μεταβίβασης (τοσο είναι), με 2.800 το οδηγάω σε ένα μήνα.

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Παρακαλείται ο χρήστης Dragonlord να αναπτύξει τη θεωρία του (με την οποία συμφωνώ) για τους οδηγούς BMW.
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

cowboy bebop 12 stars circle your brow's Avatar

Κι εγώ συμφωνώ χωρίς να την ξέρω.
    Φήμες λένε ότι οι BMW μασουλάνε cds με Prince Billy.
    Throughout the times of perplexity and illusion
    We've got some last Gods left, worth keeping
    That go by such names as Kindness and Honesty.

I want us to hold swords again
    As in the years of the old tales.
    But this time, to fight for Dignity and Solidarity.

Against the waves of darkness and death
    I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.

χάλια Swollen's Avatar

αν σ' αρέσει τότε πάρ' το
    όσο για τα σέρβις μα φανταστείς ότι θα έχουν κ μεγάλη διαφορά από κάτι μικρότερο ή πιο καινούργιο. τα ανταλλακτικά να φοβάσαι. πανάκριβα. αα και πάνω απ' τα 100.000 km θα ψιλοαρχίσουν τα προβλήματα.
    το άλλο που πρέπει να σκεφτείς είναι η μεταπώλησή του.

βέβαια όλα αυτά τα ξεχνάς αν σ' αρέσει το αυτοκίνητο. και τα λεφτά που το δίνει είναι ΠΟΛΎ καλά αν όντως είναι καλοδιατηρημένο
    I must have some booze. I demand to have some booze

lcsgp FIXXXER's Avatar

Quote Originally Posted by carheart View Post
    νομίζω γύρω στα 220 θέλει, βάλε άλλα 80 φόρους μεταβίβασης (τοσο είναι), με 2.800 το οδηγάω σε ένα μήνα.
    Αφου σου λεει ο μαστορας καλο, ε παρτο, ευκαιρια ακουγεται, δεν ειμαι και ειδικος, εγω θα το παιρνα αν και δε μαρεσουν οι bmw (...). Θελω κι εγω αναπτυξη θεωριας Dragonlord γιατι ειχαμε κι εμεις παλια με τους φιλους μου που βαριομασταν πολυ και θελω να κανω συγκριση. Αλλα και παλι θα το παιρνα.

Metal Without Mercy Ruthless's Avatar

Νομίζω τα τέλη είναι στα 352 αν είναι μέχρι 1928 κυβικά, μετά ξεφεύγει στα 746.

Γενικά έτσι όπως τα κάναν ξανασκεφτείτε το στο θέμα παλαιότητα.
    Behold the Urkraft - behold the sacred force!
    We strike with the wrath of the rightful
    We wield the invincible puritan blade
    Behold the Fire - behold the Force!
    We command the iron batallions
    In the dawn of this new iron age

Ισχύει, δεν είχα υπολογίσει το πακέτο των 160 επιπρόσθετων.

ΒΜW 316, μοντέλο 1995, 70.000 χιλιόμετρα, ατρακάριστο, από έμπιστο άνθρωπο, 2.500 ευρώ. Καλά δεν είναι;
    Αγόρασα ΒΜW 3,16 e-36 μοντέλο 92, 140000, ατρακάριστο, με διζωνικό κλίμα, βαλμένο εδώ και 3 μήνες, τα χιλιόμετρα ΟΛΑ καθαρά ταξιδιωτικά, , από υπερέμπιστο άτομο, φθορές ΜΗΔΕΝ, με λίγα λόγια ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ..
    Α να σημειώσω με σέρβις τη μέρα πριν γίνει η μεταβίβαση, αλλαγμένη μπαταρία και δίσκο ακριβώς μια μέρα πριν..
    Τιμή: 3500.

Οπότε carheart, τα 2500 είναι και γαμώ τις γαμάτες τιμές..
    Θα ευχαριστηθείς αμάξι, και ΠΙΣΩ ΚΙΝΗΣΗ
    εντιτ: Χρειάζεσαι 165 Ε έξοδα μεταβίβασης που επιβαρύνουν τον αγοραστή, και 352 Ε για σήμα του 2010! (+ 120 Ε για ΜP3 player ώστε να μη μασήσει τα Bonnie Prince Billy).
    Aν θες παραπάνω infoz πμ.
    Last edited by Entrancemperium; 10-12-2009 at 14:54.
    ....went away with my fathers, to gather the fallen.
    To return with the wisdom of the kings....
    Let me dream. (Let the jewels gleam.)
    Let the fallen hear:
    "It never rains around here."
    The sand smothered on my chest....
    Was music choir...

χάλια Swollen's Avatar

αυτό είναι ένα απ' τα πολύ καλά της bmw
    η πίσω κίνηση
    αλλά με σύνεση. δεν ξέρω αν έχεις εμπειρία κ τι έχεις οδηγήσει γενικότερα αλλά μην το ζορίζεις πολύ στην αρχή αν το πάρεις. η πίσω κίνηση κρατάει μεν καλύτερα αλλά για έναν άπειρο οδηγό η υπερστροφή είναι πολύ πιο τρομακτική από την υποστροφή. όχι πως το 3.16 θα πηγαίνει με τις μπάντες, που και να πάει στιγμιαία διορθώνεται εύκολα, αλλά καλό είναι να έχεις το νου σου στην αρχή μέχρι να μάθεις το αμάξι.όπως με κάθε αμάξι βέβαια

πελοπ/σιακή λέρα attila's Avatar

δωστε πισω κινηση στο λαο

χάλια Swollen's Avatar

απαντάω.εδώ.καλύτερα.πιστεύω.

Quote Originally Posted by SpiritCrusher View Post
    Quote Originally Posted by Swollen View Post
    όχι. τα καινούργια "διπλά" είναι όντως πολύ καλύτερα απ' τα παλιότερα αυτόματα αλλά στην κατανάλωση δεν είναι καλύτερα. για μέσα στην πόλη πάντα. ο τρόπος που οδηγείς παίζει πάντα τον μεγαλύτερο ρόλο και γι' αυτό πάντα τα σειριακά είναι πιο οικονομικά. όσο για επιδώσεις, ναι αν έχεις μια F599 σίγουρα οι αλλαγές που κάνει το ημιαυτόματο δεν συγκρίνονται με αυτές ενός ανθρώπου, αλλά στα καθημερινά αυτοκίνητα η απόδοση αυτή δεν πλησιάζει καν αυτή που μπορείς να κάνεις μάνιουαλ. όλα αυτά βέβαια για γρήγορη οδήγηση. που κάθε μέρα και ειδικά στην Ελλάδα δεν την χρειάζεσαι πουθενά.
    σε καθημερινή χρήση προφανώς βολεύουν απίστευτα
    Το έχεις ψάξει πρόσφατα; Γιατί τα άτιμα τα αυτόματα αναπτύσσονται ραγδαία.

Από εποχής που βγήκαν οι TSI κινητήρες με DSG για Golf (δηλαδή V; ) αν του έβαζες DSG κέρδιζες και σε επιδόσεις και σε κατανάλωση. Το DSG μαζί με το αντίστοιχο του ομίλου της Volvo και ενός άλλου-που-δε-θυμάμαι είναι τα μόνα αυτόματα που λόγω ανεπτυγμένης τεχνολογίας υπερέχουν σειριακών κιβωτίων. Και δε λέμε για τα νούμερα φυλλαδίων αντιπροσωπειων, έχουν γίνει διάφορα τεστς σε περιοδικά με νούμερα που έβγαζαν οι ίδιοι.

οφ τόπικ πάντα
    Γιατί; What Really Grinds My Gears λέει
    χα τοπιγκίαρ φιφθγκίαρ σεφάσηκιετσ!

βελτίωση σε σχέση με τα παλιότερα αυτόματα σίγουρα υπάρχει. κ μάλιστα πολύ μεγάλη. πλέον ούτε που καταλαβαίνεις πότε αλλάζει ταχύτητα. αλλά! ξαναλέω ότι τον μεγαλύτερο ρόλο στην κατανάλωση παίζει η χρήση που κάνεις στο αυτοκίνητο. κ πάντα μέσα στην πόλη. τα αυτόματα από πάντα ήταν πιο οικονομικά στα ταξίδια. ειδικά τώρα. στην πόλη όμως (σταμάτα ξεκίνα, μεγαλύτερες θερμοκρασίες, δουλεύουν κυρίως οι 3 πρώτες ταχύτητες) ένα αυτόματο θα αλλάζει ταχύτητες σαν τρελό. θα κρατήσει την πρώτη πολύ περισσότερο απ'ότι θα έπρεπε. θα ανέβει μια ανηφόρα με λάθος ταχύτητα. είναι πολλά που παίζουν ρόλο. π.χ. έχω κάψει λιγότερα με αυτόματο land cruiser 4L από honda jazz 1400 αυτόματο κ αυτό. στην ίδια διαδρομή. μόνο κ μόνο επειδή το jazz ζοριζόταν. κ στην ίδια διαδρομή με το δικό μου (corsa 1800) σειριακό έκαψα ακόμα λιγότερα.

BMW λοιπόν! Ο οδηγός bmw λοιπόν είναι με μαθηματική ακρίβεια ο Μαλάκας. Είναι ο Άρχοντας του Δρόμου, ο Ιππότης της Ασφάλτου, ο Γαμάω εκ Βαυαρίας. Είναι αυτός που θα έρθει με 180χαω και θα σου ανάβει τα φώτα για να εξαϋλωθείς πάραυτα και να μη χρειαστεί να κόψει ούτε 5χαω. Είναι απίστευτο το ποσοστό μαλακίας ανάμεσα στους οδηγούς bmw, το οποίο ανέρχεται σε πάνω από 150% - όποιος έχει οδηγήσει μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα σε εθνική (ή, τώρα που το σκέφτομαι, έστω και μία φορά) ξέρει τι λέω. Όταν δεις μαλάκα να έρχεται και να αναβοσβήνει φώτα από 200 m πίσω, να κολλάει στα 5 cm και μετά από τέσσερα (4) δευτερόλεπτα υπομονής να προσπερνά από δεξιά ρίχνοντάς σου μούτζα αγανακτισμένος, ξέρεις ότι κατά 50% έχει bmw. Το άλλο 50% αποτελείται από οδηγούς που δεν έχουν τα λεφτά για να πάρουν ΜΠΕΜΠΑ αλλά οδηγούν έχοντας στο μυαλό το motto-στάση ζωής "έστω ότι αυτή είναι μία bmw".
    Πέρα από τα παραπάνω, μια χαρά είναι η τιμή, να το πάρεις για να σε κοροϊδεύουμε.
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

χα τοπιγκίαρ φιφθγκίαρ σεφάσηκιετσ!

βελτίωση σε σχέση με τα παλιότερα αυτόματα σίγουρα υπάρχει. κ μάλιστα πολύ μεγάλη. πλέον ούτε που καταλαβαίνεις πότε αλλάζει ταχύτητα. αλλά! ξαναλέω ότι τον μεγαλύτερο ρόλο στην κατανάλωση παίζει η χρήση που κάνεις στο αυτοκίνητο. κ πάντα μέσα στην πόλη. τα αυτόματα από πάντα ήταν πιο οικονομικά στα ταξίδια. ειδικά τώρα. στην πόλη όμως (σταμάτα ξεκίνα, μεγαλύτερες θερμοκρασίες, δουλεύουν κυρίως οι 3 πρώτες ταχύτητες) ένα αυτόματο θα αλλάζει ταχύτητες σαν τρελό. θα κρατήσει την πρώτη πολύ περισσότερο απ'ότι θα έπρεπε. θα ανέβει μια ανηφόρα με λάθος ταχύτητα. είναι πολλά που παίζουν ρόλο. π.χ. έχω κάψει λιγότερα με αυτόματο land cruiser 4L από honda jazz 1400 αυτόματο κ αυτό. στην ίδια διαδρομή. μόνο κ μόνο επειδή το jazz ζοριζόταν. κ στην ίδια διαδρομή με το δικό μου (corsa 1800) σειριακό έκαψα ακόμα λιγότερα.
    Μην ξεχνάς ότι στα ημιαυτόματα και τα διπλού συμπλέκτη μπορείς να αλλάζεις ταχύτητα, δεν είναι σαν τα κλασικά αυτόματα. Κατά μέσο όρο στην αυτόματη επιλογή καίνε λιγότερο από τα μηχανικά, αυτό φαίνεται στις επίσημες μετρήσεις. Τώρα το ότι μπορεί να τα κάνεις να καίνε περισσότερο σαφώς ισχύει, αλλά αυτό είναι θέμα οδήγησης και, αφού μπορείς και στα ημιαυτόματα/dual clutch να αλλάζεις ταχύτητα, δεν τίθεται θέμα μεγαλύτερης κατανάλωσης με τον ίδιο τρόπο οδήγησης. Κι εγώ στο αυτόματο mode το έχω δηλαδή αλλά αρκετές φορές ανεβάζω ταχύτητα χειροκίνητα επιτόπου όταν βλέπω ότι ανεβάζει στροφές για να μην καίει τσάμπα. Κυρίως σε ανηφόρες και κατηφόρες αργεί να ανεβάσει. Στην τελική μπορείς να το έχεις πλήρως χειροκίνητο, οπότε η μόνη διαφορά είναι ότι δεν ασχολείσαι με ηλίθιους συμπλέκτες. Και ότι δεν μπορεί να σου σβήσει που να το παρακαλάς.

Φοβάμαι τα ακριβά σέρβις της bmw
    Μα δεν θα το πηγαίνεις σε αντιπροσωπεία της bmw.

Vic Ford Prefect's Avatar

Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
    Όταν δεις μαλάκα να έρχεται και να αναβοσβήνει φώτα από 200 m πίσω, να κολλάει στα 5 cm και μετά από τέσσερα (4) δευτερόλεπτα υπομονής να προσπερνά από δεξιά ρίχνοντάς σου μούτζα αγανακτισμένος[...]
    200 μέτρα πίσω + 4 δευτερόλεπτα είναι πολύς χρόνος για να κάνεις στην άκρη. Γιατί δεν κάνεις στην άκρη; Χώρο έχεις αφού σε προσπερνάει από τα δεξιά.

Δεν έχω BMW.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Tags for this Thread