εγω πιστευω οτι θα δουμε καλα πραγματα. Το εκπληκτικο σερι που λες δεν συνοδευτηκε ομως απο μπαλα , και ο γαυρος με τον κετσπαγια ειναι φοβερο σερι... και χωρις προπονητη και παιχτες μας κερδισε ανετα. στο καλο λεμεεεε..
εγω πιστευω οτι θα δουμε καλα πραγματα. Το εκπληκτικο σερι που λες δεν συνοδευτηκε ομως απο μπαλα , και ο γαυρος με τον κετσπαγια ειναι φοβερο σερι... και χωρις προπονητη και παιχτες μας κερδισε ανετα. στο καλο λεμεεεε..
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Φανταστείτε να αποκλειστούμε και μεις αύριο και να κλαψουρίζουμε εδώ μέσα και οι 3.
το θεμα ειναι αν μεινει πισω στη βαθμολογια τωρα την πουτσισε δεν θα αντεξει ο κοσμος και θα γινει μπουρδελο η κατασταση
ενω κρατωντας τεν κατε και πισω ναμενε ειχε ενα τελευταιο χαρτι να παιξει για να το γυρισει σε ψυχολογια με βαζεχα και συσπειρωση και εχουμε το ματς β γυρο με γαυρο οακα και τετοια
τωρα ας προσευχεται μην κατσει καμια ηττα απτη γρια
τιμης ενεκεν στον βοηθο που μας χαρισε τοσο γελιο με τον θιασο του ολοι αποψε στο γηπεδο με μαυρα περιβραχιονια...χενκ δεν θα σε ξεχασουμε ποτε
I swear on tomorrow, if you take this chance
Our lives are this moment, the music - the dance
And here in this labyrinth of lost mysteries
I close my eyes on this night and you're all that I see
ααχχαχαχαχαχα, όχι ρε, δε γίνονται αυτά...
Rock or Nothing
Χαχαχαχα μαλάκες δεν παίζει, είναι όλα τα λεφτά.. Αν και ψιλοfake μου κάνει αλλά έχει γέλιο τρελό! Ψάχτε το profil της..
....went away with my fathers, to gather the fallen.
To return with the wisdom of the kings....
Let me dream. (Let the jewels gleam.)
Let the fallen hear:
"It never rains around here."
The sand smothered on my chest....
Was music choir...
λολ τωρα θα φυγει και ο χερσι απο την αεκ
ο χερσι κανονικα πρεπει να σπασει στο ξυλο κορη και πατερα.
"σε τι ομαδα μου πατε να ερθω μωρη σαρδαναπαλη"
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."