Page 21 of 40 FirstFirst ... 11192021222331 ... LastLast
Results 301 to 315 of 599

Thread: What Really Grinds My Gears

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

Χμ εγώ αν γυρίσω το "διακοπτάκι" του καθρέφτη βλέπω μόνο τα πίσω καθίσματα.

Κατα τ'άλλα το DSG γαμάει τα σειριακά κιβώτια και σαν επιδόσεις και σαν κατανάλωση.
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

χάλια Swollen's Avatar

όχι. τα καινούργια "διπλά" είναι όντως πολύ καλύτερα απ' τα παλιότερα αυτόματα αλλά στην κατανάλωση δεν είναι καλύτερα. για μέσα στην πόλη πάντα. ο τρόπος που οδηγείς παίζει πάντα τον μεγαλύτερο ρόλο και γι' αυτό πάντα τα σειριακά είναι πιο οικονομικά. όσο για επιδώσεις, ναι αν έχεις μια F599 σίγουρα οι αλλαγές που κάνει το ημιαυτόματο δεν συγκρίνονται με αυτές ενός ανθρώπου, αλλά στα καθημερινά αυτοκίνητα η απόδοση αυτή δεν πλησιάζει καν αυτή που μπορείς να κάνεις μάνιουαλ. όλα αυτά βέβαια για γρήγορη οδήγηση. που κάθε μέρα και ειδικά στην Ελλάδα δεν την χρειάζεσαι πουθενά.
    σε καθημερινή χρήση προφανώς βολεύουν απίστευτα

οφ τόπικ πάντα
    I must have some booze. I demand to have some booze

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

πάντως μόλις πήραμε αυτόματο Α3 (ΔΕΞΙΑ ΤΣΕΠΗ) και στους πίνακες χαρακτηριστικών καίει λιγότερο από το σειριακό.

Quote Originally Posted by SpiritCrusher View Post
    Χμ εγώ αν γυρίσω το "διακοπτάκι" του καθρέφτη βλέπω μόνο τα πίσω καθίσματα.
    ΟΚ εγώ μέσα από αυτό το θρεντ ανακάλυψα ότι αυτό το πράγμα που προεξείχε από τον καθρέφτη ηταν διακόπτης. λοιπόν, γύρνα το διακοπτάκι ώστε να βλέπεις μόνο τα πίσω καθίσματα και ρύθμισέ το να βλέπεις στο τζάμι, γιατί αυτή η θέση του διακόπτη είναι η κανονική. τώρα, γύρνα τον και χέσε τούβλα.

:B HIV's Avatar

nikises. egw eixa tipo pou aftoktonise apenanti,mpatso,korh mpatsou,gamos korhs mpatsou me olokliro astinomiko tmima,altzheimer apenanti na fwnazei apto spiti tou na ton pame spiti tou,tipo pio katw pou kanei pswnistiri gia na pinei preza,kai to kanei spiti tou,skili 19 xronwn dipla pou den exei ka8arisei pote thn avlh pou menei ,einai se imiagria katastash kai ta SKATOKOURADA tou einai aka8arista apo to 2000 pou pleon oute ta afentika tou mporoun na ton poluplisiasoun. kai sto spiti mou exei emena pou to eixa kanei provadiko me anoixta para8ira kai full eksoplismo.

edit: deksia tseph :katw:
    TheMilfettes

Yes I eat cow,I am not proud.

χάλια Swollen's Avatar

στα χαρτιά όλα καίνε λιγότερο. και το δικό μου (σειριακό) του δίνει κατανάλωση 8 L/100km και το καλύτερο που έχω καταφέρει σε πόλη με αρκετά συντηρητική οδήγηση είναι 9+κάτιψιλά. είπαμε παίζει πολύ μεγάλο ρόλο (τον μεγαλύτερο βσκ) το πως οδηγείς. ακόμα και το Prius να έχεις μπορείς να το κάνεις να κάψει περισσότερο από ένα 4λιτρο land cruiser.

όσο για τον διακοπτάκι. αυτό που κάνει ουσιαστικά είναι να μετακινεί τον καθρέφτη πάνω ή κάτω (δεν παίζει ρόλο) όσο είναι το πίσω παρμπρίζ. και με το χέρι να τον πας πιο πάνω ή πιο κάτω όσο τον μετακινεί ο διακόπτης, το ίδιο αποτέλεσμα θα έχεις. λόγω αντανάκλασης (εδώ μπαίνει ανώτερη φυσική, δεν είναι για μας) βλέπεις πάλι το παρμπρίζ αλλά πιο σκοτεινά.

υπάρχει τόπικ για αμάξα να μην είμαστε κ οφ τόπικ?
    Last edited by Swollen; 10-12-2009 at 12:43.
    I must have some booze. I demand to have some booze

lcsgp FIXXXER's Avatar

Τι να πω ρε παιδια, που το θυμηθηκατε αυτο το διακοπτακι και κανατε κινηση ματ στην κουβεντα, εγω θυμαμαι πριν καμια 12-15αρια χρονια να βλεπω τον πατερα μου να το κουναει και απο τοτε ειχα ξεχασει και την υπαρξη του...

Senior Member ~ladykiller~'s Avatar

Quote Originally Posted by HIV View Post
    nikises. egw eixa tipo pou aftoktonise apenanti,mpatso,korh mpatsou,gamos korhs mpatsou me olokliro astinomiko tmima,altzheimer apenanti na fwnazei apto spiti tou na ton pame spiti tou,tipo pio katw pou kanei pswnistiri gia na pinei preza,kai to kanei spiti tou,skili 19 xronwn dipla pou den exei ka8arisei pote thn avlh pou menei ,einai se imiagria katastash kai ta SKATOKOURADA tou einai aka8arista apo to 2000 pou pleon oute ta afentika tou mporoun na ton poluplisiasoun. kai sto spiti mou exei emena pou to eixa kanei provadiko me anoixta para8ira kai full eksoplismo.

edit: deksia tseph :katw:
    ντα3 πιστεύω πως συνεχίζω να σε έχω αλλά βαριέμαι να φτιάξω λίστα τι έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια. θα βγάλω όμως το τελευταίο μου κ καλό μου χαρτί.
    Λίγο πιο κάτω, το ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

satan was a lez

L.A.O.S ??
    TheMilfettes

Senior Member ~ladykiller~'s Avatar

KKE ρε άσχετε!

satan was a lez

kremasou.
    TheMilfettes

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

Quote Originally Posted by Swollen View Post
    όχι. τα καινούργια "διπλά" είναι όντως πολύ καλύτερα απ' τα παλιότερα αυτόματα αλλά στην κατανάλωση δεν είναι καλύτερα. για μέσα στην πόλη πάντα. ο τρόπος που οδηγείς παίζει πάντα τον μεγαλύτερο ρόλο και γι' αυτό πάντα τα σειριακά είναι πιο οικονομικά. όσο για επιδώσεις, ναι αν έχεις μια F599 σίγουρα οι αλλαγές που κάνει το ημιαυτόματο δεν συγκρίνονται με αυτές ενός ανθρώπου, αλλά στα καθημερινά αυτοκίνητα η απόδοση αυτή δεν πλησιάζει καν αυτή που μπορείς να κάνεις μάνιουαλ. όλα αυτά βέβαια για γρήγορη οδήγηση. που κάθε μέρα και ειδικά στην Ελλάδα δεν την χρειάζεσαι πουθενά.
    σε καθημερινή χρήση προφανώς βολεύουν απίστευτα
    Το έχεις ψάξει πρόσφατα; Γιατί τα άτιμα τα αυτόματα αναπτύσσονται ραγδαία.

Από εποχής που βγήκαν οι TSI κινητήρες με DSG για Golf (δηλαδή V; ) αν του έβαζες DSG κέρδιζες και σε επιδόσεις και σε κατανάλωση. Το DSG μαζί με το αντίστοιχο του ομίλου της Volvo και ενός άλλου-που-δε-θυμάμαι είναι τα μόνα αυτόματα που λόγω ανεπτυγμένης τεχνολογίας υπερέχουν σειριακών κιβωτίων. Και δε λέμε για τα νούμερα φυλλαδίων αντιπροσωπειων, έχουν γίνει διάφορα τεστς σε περιοδικά με νούμερα που έβγαζαν οι ίδιοι.

Quote Originally Posted by Swollen View Post
    οφ τόπικ πάντα
    Γιατί; What Really Grinds My Gears λέει
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

lcsgp FIXXXER's Avatar

Quote Originally Posted by HIV View Post
    kremasou.
    Γελασα

57% not burnt μπιζαριος's Avatar

ο τυπος που βαζει ΜΠΕΙΚΟΝ μεταξυ των κομματιων κοτοπουλο στο καλαμακι μου.
    ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΜΠΕΙΚΟΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΜΠΕΙΚΟΝ Η ΕΣΤΩ ΚΟΤΟΜΠΕΙΚΟΝ.
    υπομονή

pou ?
    na pame k meis
    Μπλε

AWhatUp hater?! BlackiE's Avatar

Quote Originally Posted by μπιζαριος View Post
    ο τυπος που βαζει ΜΠΕΙΚΟΝ μεταξυ των κομματιων κοτοπουλο στο καλαμακι μου.
    ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΜΠΕΙΚΟΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΜΠΕΙΚΟΝ Η ΕΣΤΩ ΚΟΤΟΜΠΕΙΚΟΝ.