Ρε ντρέπομαι. Δεν μπορώ.
![]()
Ρε ντρέπομαι. Δεν μπορώ.
![]()
I was just in your kitchen. I didn't see no god damn pig.
γιατι η πολιτισμενη κινηση να παει ευγενικα να της εξηγησει οτι το υπνοδωματιο του ειναι διπλα απο την κουζινα της και ισως αν δε της εκανε κοπο να περιοριστει στα αλλα δωματια για να κανει δουλειες τις ωρες κοινης ησυχιας πλιζ κ θενξ, αποκλειεται.
There was a time that the pieces fit, but I watched them fall away
κοίτα. από τη στιγμή που δοκίμασες τον ευγενικό τρόπο και σε έγραψε στα αρχίδια της, είτε θα της πεις να σταματήσει με τη μέθοδο pitchfork (''γιατί αλλιώς θα σου γαμήσω το σπιτάκι και την οικογενειούλα"), είτε θα περιμένεις να τελειώσει και θα βάλεις gojira στο τέρμα μέχρι τις 7 το πρωί, είτε θα φωνάξεις την αστυνομία που είναι και το πιο λογικό από τα παραπάνω. τώρα αν ντρέπεσαι και το έχεις συνηθίσει, ε μην παραπονιέσαι.![]()
these walls built to stand come-what-may
lie shattered in the ashes.
Λοιπόν. Στον όροφό μου είμαστε 3 διαμερίσματα. Εγώ είμαι στη μέση. Αριστερά είναι αυτή με τα κουταλοπίρουνα. Δεξιά είναι μια που τηγανίζει στο μπαλκόνι, με αποτέλεσμα να μου τσικνίζει τα ρούχα που μόλις έχω πλύνει και απλώσει. Το έκανε μια, δυο, τρεις... Σε κάποια φάση της λέω "μα εντάξει δεν είναι τόσο δύσκολο πια να μου φωνάζετε να παίρνω μέσα την απλώστρα... Έλεος ξέρω γω". Από κείνη τη μέρα και μετά, κοπήκανε και τα "καλημέρα κούκλα μου", και τα "έχεις να φας ή να σου δώσω εγώ φαγάκι; Αχ είσαι και φοιτήτρια και δε θα ξέρεις να μαγειρεύεις" κλπ, και με αντιμετώπιζε ως την αντιπαθητικιά της πολυκατοικίας. Τελευταία αποκαταστάθηκαν οι σχέσεις μας για άγνωστο λόγο :Ρ
Η άλλη με τα κουτάλια με εκνευρίζει αρκετά ενίοτε, αλλά όταν βαράω τον τοίχο σταματάει να κάνει φασαρίαΓι' αυτό δε θέλω να ξανακάνω κουβέντα ή κάτι, δε γουστάρω μωρέ, αφού δε συνεννοούμαστε.
Όσο για γκότζιρα :Ρ Κατά κάποιον τρόπο η φασαρία που κάνει η μεν και η τσίκνα της δε, μου δίνουν το ελεύθερο να ακούω μουσική ή να βλέπω τηλεόραση σε όποια ένταση θέλω, σωστά; Νταξ σε λογικά πλαίσια μιλάμε. Πάντως και στη 1 το βράδυ δεν περιορίζομαι, μια χαρά δυνατά παίζει η μουσική. Ο από πάνω μου έχει πει δεν ενοχλείται, ο από κάτω επίσης. Οπότε μια χαρά την έχουμε βρει όλοι![]()
I was just in your kitchen. I didn't see no god damn pig.
γιε, σειριακό έχω στο πεντακοσαράκι. Αν και είμαι πολύ περίεργος και για τα διπλού συμπλέκτη τύπου dsg.
ravenlord, τα κλασικά αυτόματα καίνε περισσότερη βενζίνη και τρώνε και λίγη ιπποδύναμη. Τα σειριακά ημιαυτόματα όπως το δικό μου έχουν και καλύτερη κατανάλωση, αλλά και μπορείς να ανεβάσεις/κατεβάσεις ταχύτητα όποτε θέλεις (ή να το βάλεις και σε πλήρως χειροκίνητο mode). Απλώς δεν έχει εμφανή συμπλέκτη, τον έχει εσωτερικά και τον πατάει μόνο του όποτε χρειάζεται ή όποτε του δίνεις εντολή να αλλάξει ταχύτητα. Απλά πράματα.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
Cookie Monster, afou kata vathos goustareis giati paraponiesai?![]()
me ekneurizei otan diskoi sto ekswfillo i sto mpouklet exoun gothik grammatoseira pou de mporw na diavasw
ti na mou peite gia geitones...
eixa enan trelo pou mpainovgaine sto dafni kai olh mera stekotan eksw apo thn porta tou me ena deltio propo pou parakalouse opoion pernage na tou to riksei sto praktoreio ,kai na to plirwsei twra. so far so good. otan lew olh mera olh mera omws. otan sxolaga apo to mo better nwris (5 to prwi ) htan eksw apo thn porta kai fwnaze ta apotelesmata twn agwnwn enw ekane kai provlepseis. sigronws akougotan sth diapaswn kazantzidhs kai xristodoulopoulos. e meta pefteis gia ipno stis 6 kai ton exeis olo to mesimeri na ourliazei gia ton olimpiako travlizontas kai na tou trexoun salia ta opoia akous 1 spiti makria. sto telos arxizei na kikloforei gimnos kai na ksaplwnei sto pezodromio apeksw ourliazontas. gia poly kairo giati h astinomia "den mporouse na kanei tpt,htan 8ema tou PSI NI A". Ton kinigisa mia mera me ilektriko (oxi venzinokinito ) prioni otan ekova kati malakies ston kipo giati mou fwnaze oti ta kovw la8os. einai akoma ekei. egw metakomisa. nikise.
bonus: O 8EOS O IDIOS elege oti perimenei thn ginaika tou ka8e 6 mines kai evaze to onoma ths sto koudouni giati kai kala 8a girize monima. ta onomata htan Tatiana,Jenny ktl. paragelne POUTANES kai tis pantrevotan gia 1 mera sto mialo tou. ohh the hapiness...
καλά, από αυτόματα είμαι εγώ άσχετος. πήρα μια φορά το αμάξι του συνεργάτη να το πάω σπίτι και πατούσα από μόνος μου το φανταστικό φίλο-συμπλέκτη μουσε κάποια φάση που ήθελα να κάνω όπισθεν, απλά σταμάτησα και ξανα-πάτησα το γκάζι και φυσικά έφυγα μπροστά
μια άλλη πήρα το σμαρτ του ξαδέρφου μου. εννοείται το έβαλα σε χειροκίνητο mode και καθε φορά που άλλαζα ταχύτητα πατούσα το φανταστικό φίλο μου
Rock or Nothing
στο θέμα γείτονες σας έχω νομίζω.
3 σπίτια μία οικογένεια την έχουν δει τσιφλίκι τους κ δεν πληρώνουν κοινόχρηστα οπότε φτάνουμε στην φάση έξω χιονίζει μέσα καίμε καρέκλες μπας κ ζεσταθούμε.
είναι στα δικαστήρια η μισή πολυκατοικία με την άλλη μισή ενώ ο κάτω πέταξε πετρέλαιο στα ρούχα του από πάνω.
από κάτω μου επίσης ζει πρώην διμοιρίτης των ματ κ από πάνω σπιτώσανε το δελτά γκόμενο.
παλιότερα για ένα διάστημα έμενε κ ένας απλός μπλε μπάτσος.
α! η οικογένεια με τα 3 διαμερίσματα που έχουν χωριστεί. Ε, έχουν κ 3 σκυλιά ο καθένας τα οποία ζούσαν μέχρι πρόσφατα στην ταράτσα κ όταν πήγε να ανοίξει ένας να κάνει κάτι στην κεραία του όρμησαν.
αυτά,αφήνοντας ασχολίαστα την φάση σκυλάδικα που εναλλάσσονται με τρανς κ τσαμπουκάδες που γίνονται κ τις σφυριές που είχε φάει κάποιος ηλεκτρολόγος...
satan was a lez