το αστείο είναι ότι ήδη προβλέπονται διακριτικά για όλους τους μπάτσους σχεδόν:
http://www.iospress.gr/mikro2009/mikro20091031.htm
το αστείο είναι ότι ήδη προβλέπονται διακριτικά για όλους τους μπάτσους σχεδόν:
http://www.iospress.gr/mikro2009/mikro20091031.htm
ό,τι πιο πασοκικό αυτή η κίνηση.
"Δεν συζητάμε, γιατί είμαι ΟΞΥΘΥΜΟΣ."
نحن نحب فصل الربيع الجميل.
Ναι ρε παιδί μου, το είπα ήδη ότι δεν ξέρω από τι θα αντικατασταθούν, αλλά οι πιθανότητες είναι πως θα είναι κάτι πιο ήπιο. Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική αστυνομία βέβαια, κάτι ΚΑΛΟ θα βγει κι απ'αυτή την ιστορία, αλλά και πάλι, τα σπυριά καλύτερα μού ακούγονται από τον καρκίνο.
Όλη η δήλωση: http://www.tvxs.gr/v27895
κι ένα καλό σχόλιο από τβχς:
Originally Posted by alexius
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
δεν πιστευω οτι θα αλλαξει κατι με κατι τετοιο.
εκτος αν βαλουν κανα διαγωνισμο σε φαση τομπολα και αν σε χτυπησουν συγκεκριμενα νουμερα μπατσων παιρνεις κανα φουρνο μικροκυματων η κατι.
υπομονή
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
Θα δείξει. Άλλωστε, αν σκεφτούμε ότι ο κουκουλονόμος "καταργείται" εδώ και δυο μήνες (και μάλλον έχουμε μέλλον ακόμα, τουλάχιστον μέχρι να σταματήσουν οι δεκεμβριανές πορείες και εκδηλώσεις) μπορεί και να ξεχαστεί η "δέσμευση".
Ε δε θα τον καταργούσε πριν το Δεκέμβρη...
...εξάλλου είπαμε καλός καλός αλλά όχι ΒΛΑΚΑΣ!!!!!!!!!!!111
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
Ρε μην είστε μαλάκες!Οι ασφαλίτες φοράνε ήδη διακριτικά!
Spoiler
Мама Люба давай, давай, давай
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
o ικονοκλαστ λεει αληθειες παντως.
το μονο που κερδιζουμε με την απαγορευση των χημικων ειναι η ορατοτητα
καλά αυτό με τους μπάτσους πάντως, δε παίζει να ξανάγινε. μιλάμε για απίστευτη επίδειξη. ρέθυμνο τους τρέχαμε κανά τρίωρο τώρα. ξεκίνησε στις 7 και έλειξε πριν από λίγο η πορεία (αντιεξουσιαστικού/αναρχικού χώρου). και παίζει να ήταν διπλάσιοι μας!
εμείς καμιά 200αριά άτομα, αρκετοί μαθητές, περικυκλωμένοι από παντού, καθ'όλη τη διάρκεια της πορείας.
έβλεπες καθαρές φάτσες και ωραία κουρέματα. και είχε φάση γενικά γιατί μπορούσαμε και την κάναμε από διάφορα στενά. τους βρίσκαμε μετά από λίγο μπροστά μας φυσικά και μετά πάλι το ίδιο.
επίσης, μας τίμησαν με τη παρουσία τους και τα γνωστά ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ της οερ τα οποία έφαγαν το κράξιμο τους και ξανακρύφτηκαν.
οι διαδηλωτές σαφώς επηρεασμένοι απ'την επικαιρότητα φώναξαν, πέρα από τα κλασικά και αγαπημένα, και άλλα συνθήματα που αφορούσαν τη γρίπη των ΓΟΥΡΟΥΝΙΩΝ κ.α
"I'm a brat. Get over it."
Kelly Osborne
"Όσο απεχθής είναι η βία άλλο τόσο απεχθής είναι και η εικόνα χούλιγκαν να επιτίθενται στους αστυνομικούς των 500 ευρώ", τόνισε ο κ. Χρυσοχοΐδης.
![]()
φτηνοί είναι, να πάρουμε μερικούς