Και Τζίγκερ σε μεγαλύτερο πλάνο από τον Πατέρα, ωραία πράγματα
Και Τζίγκερ σε μεγαλύτερο πλάνο από τον Πατέρα, ωραία πράγματα
Ούτε εγώ πιάνω τι το "αστείο" έχει.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Ε είναι σαν να εκδίδεις μια εφημερίδα και να βάζεις πρωτοσέλιδο τη φάτσα σου με τίτλο "ΣΩΤΗΡΑΣ".
Και φυσικά η σπόντα στον Βγενόπουλο πάνω
Α δεν ηξερα ποιανου εφημεριδα ειναι η ΠΡΑΣΙΝΗ...
Φανταζομαι ειναι αρκετα αστειο οντως τωρα που το ξερω![]()
E ok, και η Derby που δεν είναι δικιά τους πάνω κάτω στα ίδια είναι, δε βλέπω τίποτα το περίεργο για πράσινη. Αν μη τι άλλο είναι ένα εξώφυλλο που δεν αναφέρεται πουθενά στο γάυρο και αυτό αυτομάτως το υποβαθμίζει στη κλίμακα αστειότητας (σαν αυτό που έχει το φάνισμεντ στο σιγκ του)
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Η Πρασινη αποκαλυπτει το σκοτεινο ρολο Βγενοπουλου-Πατερα με σκοπο να πληξουν τον Ευεργετη του Παναθηναικου Παυλο Γιαννακοπουλο.
Οταν εγω σας ελεγα οτι ο Μουλος ειναι υπερκαθυστερημενος και αν ποτε (αν γιατι μ αυτα δε παιζει με την καμμια, αλλα ειναι ΤΟΣΟ βλακας που δε το καταλαβαινει καν) αναλαβει την ΠΑΕ (η την ΚΑΕ) θα σας τιναξει στον αερα, ειμουν εμπαθης, γραφικος και Μιτς του αθλετικς.
Λουστειτε τα τωρα.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
καλά όλα αυτά αλλά το "Μούλος" είναι μαλακία. Ο Πέτρος δηλαδή είναι μούλος/πρεζακι/πουστης/εχει aids? Μεγαλος ανθρωπος είσαι, μη γινεσαι τσουκαλας..
Και δε νομίζω ότι στη παρούσα φάση στον Παναθηναϊκό, το Γιαννακοπουλάκι παίζει σημαντικό ρόλο στα διοικητικα. Ότι του λεει ο μπαμπας του κανει. Τα μέτωπα είναι τζίγγερ-παυλοθανασηδες (τι αλλο θα δουμε σ αυτη τη ζωη) και πατερας-βγενο.
Γι΄αυτό και το ντερμπυ με τη πρασινη πλεον εχουν σχεδον κοινη γραμμη.
Αν δεν παρει πρωταθλημα ο Παο φέτος, το καλοκαιρι θα γινει της πουτανας. Αν και οι βγενοπατερες υπαρχει μια απειροελαχιστη πιθανοτητα να κανουν μια κινηση ματ.
χεχ, συγκεκριμενα, ο Πετρακης ειναι πρεζακι (πρωην ισως) και αχρηστος (εσαει)
τεσπα, δε θελω να επεκταθω παραπανω, πραγματικα ειναι δικα σας θεματα, αυτα οτι ο μουλ...ο υιος γιαννακοπουλος θα τα κανει πουτανα το ιδιο δευτερολεπτο που θα του δοθει οποιαδηποτε παραγοντικη εξουσια τα γραφω με καλη διαθεση.
οσο για το μουλος, επετρεψτε μου να εχω και γω μια εμπαθεια αντιπαθεια α?
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Γιατί άχρηστος εσαεί ο Πετράκης; Τον πιο ορθολογικό σχεδιασμό με αυτόν τον είχαμε και όταν ανέλαβε ο μπαμπάς, έδιωξε Λεμονή, έφερε Σεγκούρα, κούναγε 4 δάχτυλα ο Ρίμπο και μιλάγαμε για χάρτινα...
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Το μαχητικό Derby
Το μαχητικό Derby
Το μαχητικό Derby
Το μαχητικό Derby
Το μαχητικό Derby
Το μαχητικό Derby
Το μαχητικό Derby