Βασικά γύρισε η φάση πίσω 30 χρόνια και βάλε. Μια απ'τα γίδια.
Once I was trapped, but now I am free
Η σημερινή πορεία είχε χαβαλέ.
Εντάξει ήμασταν σαφώς λιγότεροι, υπήρχαν πάρα πολλοί μαθηταί οι οποίοι έσπασαν, νομίζω κάπου στη μέση, από τα δακρυγόνα που έπεσαν πριν καν αρχίσει η πορεία και σκέφτηκα πως μπορεί να μην γίνει κιόλας. Για τον παραπάνω λόγο που προέβλεψα, έκανα την κότα και πήγα σε συριζαίικο μπλοκ στο τέλος που είχα και δικούς μου ανθρώπους (φίλους) και ήταν πιο συγκροτημένοι και είχε και πολλά μουνάκια να πιανόμαστε αλυσίδες. Ο μεγάλος χαβαλές ήταν ακριβώς πίσω μας, η ουρά της πορείας που αποτελείτω από το μπλοκ της πασπ (!) και ήταν σίγουρα καμιά 300-400 άτομα να φωνάζουνε "ζει ζει ο τεμπονέρας ζει" και "καρφί και πρόκα σε κάθε καλαμπόκα". Anyway, ήσυχα γενικά, φάγαμε 3 φορές περισσότερο χημικό από χτες ενώ έγιναν το 1/3 μπάχαλα συγκριτικά πάλι με χτες.
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
Δεν ξέρω που τον είδατε τον χαβαλέ. Από τη μία η καταπάτηση του ασύλου στα προπύλαια που τη βλέπω πρώτη φορά, από την άλλη ο χαμός στα εξάρχεια μετά την πορεία και ο αποκλεισμός - κυριολεκτικά - όσων βρίσκονταν στη Στουρνάρη. Η σημερινή μέρα μου θύμιζε έντονα περσινό δεκέμβρη.
Truly fertile Music, the only kind that will move us, that we shall truly appreciate, will be a Music conducive to Dream, which banishes all reason and analysis. One must not wish first to understand and then to feel. Art does not tolerate Reason.
![]()
Καλώς, απλώς θεωρώ ότι αν κάτι πρέπει να αναφερθεί από τη σημερινή πορεία είναι τα όσα παίχτηκαν στα προπύλαια και αργότερα (δικαιολογημένα) στα εξάρχεια. Btw κι εγώ ακριβώς πίσω μου τους είχα τους πασπίτες.
Truly fertile Music, the only kind that will move us, that we shall truly appreciate, will be a Music conducive to Dream, which banishes all reason and analysis. One must not wish first to understand and then to feel. Art does not tolerate Reason.
We work in the dark. We do what we can to battle the evil that would otherwise destroy us. But if a man's character is his fate, this fight is not a choice but a calling. Yet sometimes the weight of this burden causes us to falter, breaching the fragile fortress of our mind, allowing the monsters without to turn within. We are left alone staring into the abyss, into the laughing face of madness.
κ κανείς δεν ένιωσε την ανάγκη να τους πιάσει στις μάπες;
όχι απο 'σας τους τρεις από όλο το μπλοκ γενικότερα.
satan was a lez
λολ, μιλάμε τελείως αποχαυνωμένα ε.
ladykiller ήταν πολλά μαθητούδια ρε, συριζαίκο μπλοκ όπως είπα, γονείς και γενικά μεγάλοι άνθρωποι μέσα πολλοί, γενικά δεν υπήρχε τέτοιο κλίμα εκτός από 4-5 που πήγαν να αρπαχτούν μαζί τους. Απλά οι περισσότεροι γελούσαν μαζί τους και έσκαγαν μαζικές απαντήσεις από μπροστά τύπου "πασοκ, νουδου, μην πειτε ουτε λεξη, εσεις δολοφονησατε μιχαλη και αλεξη". Προς το τέλος πάντως στα προπυλαια που μάζεψαν πανό και την έκαναν πισω απο τους μπατσους που είχαν κλείσει γυρω γυρω την περιοχή γύρισαν και μανουριάσαν λίγο![]()
Last edited by 12 stars circle your brow; 07-12-2009 at 19:03.
![]()
Στην Κόρινθο την παρασκευή έγιναν 3 συλλήψεις, οι δύο 15χρονων και η μία 23χρονου. Τους ανηλίκους τους είχαν αφήσει, σήμερα πήγε στον ανακριτή ο 23χρονος. Το παιδί το μάζεψαν σε άσχετο σημείο και αφού είχε τελειώσει η πορεία. Ήμασταν κάποιες δεκάδες κόσμου έξω από το δικαστήριο, κυρίως μαθητές. Τελικά τον άφησαν και μάλλον πάει δικαστήριο, αλλά τουλάχιστον γλίτωσε την προφυλάκιση. Οι τύποι είναι γελοίοι, κατηγορούσαν ότι κράταγε με τα 2 χέρια του πλάκα πεζοδρομίου και έτρεχε άτομο με ατροφικό το ένα χέρι. Ευτυχώς έμαθα ότι οι μπατσομάρτυρες έπεφταν σε αντιφάσεις στην ανάκριση οπότε λογικά θα τη γλιτώσει (εκτός από ψεύτες είναι και ηλίθιοι).
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
Last edited by ubu; 07-12-2009 at 19:41.
See that cockroach? Tomorrow morning we'll be dead and it'll be alive. It will have more contact with my wife and child than I will. I'll be nothing and it'll be alive.
http://www.tvxs.gr/v27836
πάμε καλά.
![]()
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
εκεί κολλάς κι εσύ μωρέ;
κι οι ασφαλίτες έννομοι τέτοιοι είναι οι περισσότεροι![]()
![]()