Page 11 of 30 FirstFirst ... 91011121321 ... LastLast
Results 151 to 165 of 446

Thread: Δεκέμβρης 2009

γκεστάλ nothingman's Avatar

ήμανε και εγώ ψες στο κέντρο και άφησα την ομάδα αβοήθητη αλλά

Quote Originally Posted by "τιβιεξές'
    Επεισόδια σημειώθηκαν στο ημίχρονο του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ. Ομάδα νεαρών συγκρούστηκε με δυνάμεις των ΜΑΤ. Στη συνέχεια μερίδα οπαδών των δύο ομάδων βγήκαν από το γήπεδο κι συμμετείχαν στα επεισόδια. Οι αστυνομικοί έκαναν ρίψεις δακρυγόνων γεγονός που έκανε αποπνικτική την ατμόσφαιρα εντός γηπέδου. Τέσσερα άτομα προσήχθησαν

Στο 51ο λεπτό ο αγώνας διεκόπη, για περίπου μισή ώρα, με τους παίκτες να πηγαίνουν εσπευσμένα στα αποδυτήρια.

Παράλληλα, δύο άτομα συνελήφθησαν και άλλα 5 προσήχθησαν μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα Προοδευτικής - Λαυρίου στο γήπεδο Κορυδαλλού γιατί επιτέθηκαν σε αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν απέξω. Οι δύο που συνελήφθησαν, σύμφωνα με την αστυνομία είχαν στην κατοχή τους βόμβες μολότοφ και πέτρες.
    μωρή ομάδα
    ~
    "Why didn't it kill him?" she said.
    "Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
    ~

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 1ου ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΓΕΡΑΚΑ

ΑΝΑΦΗΣ & ΚΕΑΣ ΓΕΡΑΚΑΣ τηλ. 2106616130

Προς τα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ,

Καταγγέλλουμε την βάρβαρη και δολοφονικών προθέσεων επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων της ομάδας Δ, σε βάρος των μαθητριών και μαθητών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Γέρακα, καθώς και μαθητών άλλων σχολείων που διαδήλωναν ειρηνικά την οργή τους, για την δολοφονία πέρυσι του συμμαθητή τους Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Συγκεκριμένα γύρω στις 14.40, στην οδό Πανεπιστημίου, στο ύψος των Χαυτείων, άνδρες της ομάδας Δ, οδήγησαν τις μοτοσικλέτες τους πάνω στο σώμα της πορείας μαθητών και γονέων τραυματίζοντας μαθητές και γονείς, επιτέθηκαν με τα ρόπαλά τους , χτυπώντας με λύσσα και αναίτια παιδιά 14 έως 17 χρονών, τραυματίζοντας 14χρονη συμμαθήτρια των παιδιών μας, (δηλαδή μιλάμε για περισσή «παλληκαριά» των πάνοπλων πραιτόρων), επιχείρησαν και με άλλες δυνάμεις των ΜΑΤ να δημιουργήσουν κλοιό, με πρόθεση να συλλάβουν, όπως δήλωναν βωμολοχώντας και προπηλακίζοντας όποιον εύρισκαν μπροστά τους. Μπροστά στη σθεναρή και ψύχραιμη στάση μαθητών και γονιών τα χειρότερα αποφεύχθηκαν.

Πρόθεση της κυβέρνησης παρά τα προσχήματα αποδεικνύεται πως είναι η κατατρομοκράτηση των νεολαίων και των πολιτών, που υψώνουν ανάστημα αξιοπρέπειας, αγώνα, και δημοκρατικής συλλογικής δράσης και διεκδίκησης.

Καταγγέλλουμε με τον πιο αποφασιστικό τρόπο, το όργιο αστυνομικής βίας που ξετυλίχθηκε σήμερα στο κέντρο της Αθήνας, καλούμε τις οργανώσεις των εκπαιδευτικών την ΟΛΜΕ, την Ε’ ΕΛΜΕ Ανατολικής Αττικής , τους συλλόγους διδασκόντων, την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής, τους συλλόγους και τις οργανώσεις των γονέων, κάθε δημοκρατικό πολίτη, να υψώσουν μαζί μας φωνή διαμαρτυρίας, να συμπαραταχθούν σε ένα μέτωπο υπεράσπισης των δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών του λαού μας και ιδιαίτερα της νέας γενιάς.

Δηλώνουμε πως θα διερευνήσουμε, το ενδεχόμενο της αναζήτησης νομικά των ευθυνών, της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου «Προστασίας του Πολίτη», της ηγεσίας της Αστυνομίας, καθώς και των φυσικών αυτουργών των βάρβαρων , τρομοκρατικών και αναίτιων επιθέσεων σε βάρος των παιδιών μας.

6 Δεκεμβρίου 2009.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Η Γραμματέας

Γιάννης Αδριανός Ελένη Νανοπούλου
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

nihil pop metamelia3's Avatar

wat. μεταμοντερνο παντου!

με το κερατσινι εντυπωσιαστηκα πολυ. ευγε.
    this is radio freedom.

Senior Peligro dopefiend's Avatar

We work in the dark. We do what we can to battle the evil that would otherwise destroy us. But if a man's character is his fate, this fight is not a choice but a calling. Yet sometimes the weight of this burden causes us to falter, breaching the fragile fortress of our mind, allowing the monsters without to turn within. We are left alone staring into the abyss, into the laughing face of madness.

R U OK Esteban's Avatar

ο πρύτανης γιατί δεν έκανε ένα βήμα πίσω αφού έβλεπε ότι ερχόντουσαν ΜΕ ΛΟΣΤΟΥΣ

«Το ‘Ρεσάλτο’ είναι ένα πολιτικό και πολιτιστικό αυτοδιαχειριζόμενο καφενείο και όχι μια κλειστή γιάφκα. Το ξέρουμε 10 χρόνια στο Κερατσίνι ως κοινωνικό θεσμό, που παρεμβαίνει με την έκδοση εφημερίδας αλλά και άλλες δραστηριότητες» δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Νιώτης, σε συνέντευξη του στο ρ/σ Flash 96.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο, τα παιδιά του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ – η 30χρονη κόρη του η οποία είναι δικηγόρος και ο 28χρονος γιος του μεταπτυχιακός φοιτητής– συνελήφθησαν στην έφοδο της αστυνομίας στο αντιεξουσιαστικό στέκι «Ρεσάλτο» του Κερατσινίου.

Χθες, ο κ. Νιώτης είχε δηλώσει: «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη, όπως έχω εμπιστοσύνη και στα παιδιά μου που είναι ενήλικες», και είχε επισημάνει ότι επρόκειτο για ένα χώρο όπου καθένας μπορούσε να επισκεφθεί και να περάσει τον ελεύθερο χρόνο του.
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

Senior Member cloud's Avatar

Αδυνατώ να πιστέψω ότι αυτοί που επιτέθηκαν στον πρύτανη είναι οτιδήποτε άλλο από βαλτοί.

Senior Member VacuumInsulationPanels's Avatar
    με μικροσκοπικους πορους απο πυρογενη πυριτικα αλατα

Quote Originally Posted by Dythor View Post

Πέρα απ' αυτό τώρα, γίνεται μια συγκέντρωση. Μετά τη λήξη της, άτομα από τη συγκέντρωση την πέφτουν με ξύλα, πέτρες και μολότοφ στις γύρω διμοιρίες. Το βρίσκετε τόσο παράλογο να μαζεύουν (όχι να βαράνε ε) κόσμο από τη συγκέντρωση και τους γύρω δρόμους; Το βρίσκετε τόσο παράλογο να μπαίνει η αστυνομία σε ένα στέκι, να βρίσκει 200 μπουκάλια, 2 νταμιτζάνες κυροζίνη κι ένα οπλοστάσιο για μάχες σώμα με σώμα και να συλλαμβάνει αυτούς που βρίσκονται μέσα; Το βρίσκετε τόσο παράλογο να συλλαμβάνει αυτούς που στα καπάκια σκάσανε για πέσιμο, κάψανε και δυο αυτοκίνητα και μετά μπήκαν στο δημαρχείο;

Μπορεί να λειτουργήσει ένα κράτος διαφορετικά; Αυτές οι ενέργειες δεν αποτελούν μέρος της νόμιμής άμυνάς του; [...]

Όταν την πέφτετε στον μπάτσο που αράζει Τρικούπη γιατί είναι όργανο του κράτους και ονομάζετε την πράξη σας αυτή επαναστατική και εξεγερτική, ποιοί εξεγείρονται ενάντια σε ποιούς; Ποιά είναι τα στρατόπεδα; Έχετε καμιά αυταπάτη ότι τα κάτω το στηρίζουν αυτό; Ή μήπως είναι μια προσπάθεια βίαιης επιβολής των πιστεύω του 0,5% των κάτω σε όλους τους υπόλοιπους; Πώς δεν είναι φασισμός το να προσπαθείς να επιβάλεις μια λαοκρατία που ο λαός δε θέλει και πώς νομιμοποιείσαι ηθικά να χρησιμοποιείς βία όταν είσαι ένα τόσο μικρό κομμάτι της κοινωνίας που σε αντίθετη περίπτωση δε θα ασχολούνταν κανείς μαζί σου;

Απαντήστε μου.

Υ.Γ.: Αναφέρομαι στις προσαγωγές και στις συλλήψεις χθες και σήμερα, των μπάχαλων. Δεν δικαιολογώ σε καμία περίπτωση και στέλνω καρκίνο στους μπάτσους που βαράνε μετά τη σύλληψη και στους μπάτσους που πέφτουν με μηχανές πάνω σε πορείες.
    Υ.Γ. 2: Αν θέλετε να μιλήσουμε σοβαρά μην μου πείτε ότι οι μπάτσοι βαράνε πρώτοι γιατί θα εκνευριστώ πολύ άσχημα.
    λοιπον, ας τα παρουμε απο την αρχη. μιας και εχεις παει στην"πλειοψηφια" των πορειων του "χωρου" (??) φετος (γιατι αραγε παραθετεις μονο την φετινη χρονια?) δεν θα χρειαστουν εισαγωγες.

ρωτας αν θεωρω παραλογο την προσαγωγη (λαθος η χρηση του ορου συλληψης) ατομων που βρισκονται στην γυρω περιοχη. απο αυτο και μονο συμπεραινουμε ευκολα οτι δεν ησουν στην γυρω περιοχη και δεν τα ξερεις τα πραγματα απο πρωτο η εστω δευτερο χερι αλλα απο ραδιο αρβυλα και αυθαιρετες κρισεις. καταρχας, το προχθεσινο χτυπημα απο τη φυση του και μονο μπορει το λιγοτερο να χαρακτηριστει περιεργο. ποιος "αληθινος" αναρχικος μα σοβαρη ιδεολογια πισω του θεωρει ανδρο καπιταλισμου και σπαει με βαριοπουλα βιτρινα φαρμακειου την στιγμη που μπατσοι εχουν περικυκλωσει την γυρω περιοχη απο νωρις? απο μαρτυριες μαλιστα (και επιβεβαιωμενες μαλιστα) αυτος που το εκανε "ξεπροβαλλε" ξαφνικα, εντελως αγνωστος στους "κυκλους" εσπασε και εξαφανιστηκε. η δικη μου περιορισμενη παρολαυτα κριση με προδιαθετει για κατι υποπτο.. ποσο μαλλον αν αυτη ηταν η αφορμη χαρη στην οποια μπατσοι αρχισαν τις προσαγωγες\ (κι οχι τις συλληψεις...)
    αξιζει να ακουστουν οι ιστοριες ατομων απο το βραδυ του σαββατου: ενας τυπος που μενει στην τρικουπη κατεβηκε για τσιγαρα χωρις την αστυνομικη του ταυτοτητα (ω τι εγκλημα!) και οι μπατσοι το προσηγαγαν για 4ωρες προκειμενου να εξακριβωθουν τα στοιχεια του- μια διαδικασια που με την κοινη λογικη μαλλον δεν ξεπερνα το μισαωρο,λεω εγω τωρα...
    αλλος τυπος επινε σοκολατα στο ρεζιν την ωρα που εγιναν τα επεισοδια, το μαγαζι εκλεισε αρον αρον, περπατουσε στην στουρναρη και οι μπατσοι τον "μαζεψαν" με καθαρα επιλεκτικη διαθεση- διαλεγαν δηλαδη απο αυτους που θα περπατουσαν ποιον θα ταλαιπωρουσαν...
    εχω κι αλλες, το συμπερασμα ειναι οτι ενα ασφαλητικο χτυπημα δινει αφορμη σε μπατσους να κανουν 100 και προσαγωγες στα εξαρχεια και να ταλαιπωρησουν τον κοσμο με επιτηδευμενη καθυστερηση. οχι, λοιπον, δεν το βρισκω λογικο, ειναι παραλογο πανω στην εξουσια τους να καταπατουν το δικαιωμα σου να περπατας, να κανουν προσαγωγες και να παρουσιαζεται αυτο ως την συλληψη των πλεον κακοποιων στοιχειων. αποτελει μια φασιστικη κινηση με σκοπο να εξαπατωνται οι αφελεις...
    αν αυτο το θεωρεις λειτουργια του κρατους, πλανασαι.
    τελος, επειδη αρχισα να μακρηγορω, να σου πω μοναχα αυτο: απορω πως μιλας για βιαιη επιβολη του ο,5% (αστειο ποσοστο, ελεος) κι οχι για το ακομη μικροτερο ποσοστο των μπατσων που εχοντας ερεισμα το γκλοπ και την εξουσια που τους δινεται, αυθαιρετουν με την πρωτη ευκαιρια και εχουν προκλητικη σταση απλα "εκτελωντας εντολες".

Quote Originally Posted by VacuumInsulationPanels View Post
    ποιος "αληθινος" αναρχικος μα σοβαρη ιδεολογια πισω του θεωρει ανδρο καπιταλισμου και σπαει με βαριοπουλα βιτρινα φαρμακειου την στιγμη που μπατσοι εχουν περικυκλωσει την γυρω περιοχη απο νωρις? απο μαρτυριες μαλιστα (και επιβεβαιωμενες μαλιστα) αυτος που το εκανε "ξεπροβαλλε" ξαφνικα, εντελως αγνωστος στους "κυκλους" εσπασε και εξαφανιστηκε. η δικη μου περιορισμενη παρολαυτα κριση με προδιαθετει για κατι υποπτο.. ποσο μαλλον αν αυτη ηταν η αφορμη χαρη στην οποια μπατσοι αρχισαν τις προσαγωγες\ (κι οχι τις συλληψεις...)
    Μαζί σου σε αυτό, και ναι, τα μισά φτιαχτά και γνωστό πως φτιαχτά, αλλά με την ίδια ευκολία που ο αρχίδης pustimalaka δολοφόνος μπάτσος χωρίς όνομα και αριθμός είναι ρε παιδιά! και βαράει και κανέναν δεν ρωτάει, με το ίδιο θράσος ένας ΑΛΗΘΙΝΟΣ αναρχικός με σοβαρή ιδεολογία δεν κάνει ποτέ των ποτών οποιαδήποτε σοβαρή προσπάθεια να ελέγχει ποιός βρίσκεται ακριβώς δίπλα του την ώρα που σπάνε τα σπάσματα. Οι πορείες γίνονται με τέτοιο τρόπο, που κανείς δεν θέλει στα αλήθεια να θυσιάσει λίγο καλό μπαχαλάκι προς χάριν του σωστού/λάθος στόχου, γιατί "σε τελικές γραμμές έχουμε ταξική πάλη". Δηλαδή ένας τύπος κάθεται κάπου και φτιάχνει μολότωφ, και γνωρίζει πως αύριο που θα τις μπουμπουνάει θα το κάνει δίπλα σε μια ομάδα ανθρώπων χωρίς να ξέρει ποιοί είναι, τι κάνουν, γιατί είναι εκεί. Έρχονται, μας γαμάνε την "σοβαρή ιδεολογικά και αληθινή" διαμαρτυρία, και μαρτυρίες (και έγκυρες μάλιστα!) αναφέρουν πως ρότζερ, ελήφθη, τους αφήσαμε να φύγουνε!

Τώρα μάλλον θα με ρωτήσεις σε πόσες πορείες έχω κατεβεί φέτος ή αν είμαι ΔΕΘΙΤΗΣ, ΣΕΚΙΤΗΣ ή κάτι άλλο που θα σε βεβαιώσω από τώρα πως δεν ξέρω τι σημαίνει, ενώ ταυτόχρονα θα υπερθεματίσεις ένα "δεν είμαστε ΚΚΕ εμείς να περιφρουράμε".

Το ότι ευθύνεσαι και εσύ ο ίδιος όμως (έστω και κατά 2%) για το ξύλο που τρώνε 15χρονοι μαθητές, μην διανοηθείς ποτέ να μου το αμφισβητήσεις. Σε εμένα. Σε άλλους κάνε ό,τι αγαπάς.

R U OK Esteban's Avatar

Quote Originally Posted by cloud View Post
    Αδυνατώ να πιστέψω ότι αυτοί που επιτέθηκαν στον πρύτανη είναι οτιδήποτε άλλο από βαλτοί.
    Προφανώς δεν έχεις συνδιαλεχθεί ποτέ με άτομα που συχνάζουν Μεσσολογγίου.

fleshdiver regularpaul's Avatar

χαρχαρτ, ο/η βακιουμ κλινερ δεν αναφερεται στην πορεια
    αλλα στη συγκεντρωση του Σαββατου στην Τζαβελλα
    που απο οσο ειδα, αρχισε και τελειωσε ειρηνικα

Senior Member VacuumInsulationPanels's Avatar
    με μικροσκοπικους πορους απο πυρογενη πυριτικα αλατα

καρχαρτ απλα παραθετω γεγονοτα και μαρτυριες. η προσωπικη μου σταση σε τετοιες περιστασεις δεν \αναλυεται/περιγραφεται σε μερικες γραμμες ουτε ενδιαφερει κιολας.
    σωστη παρατηρηση ρεγκιουλαρ.
    αν και οχι κλινερ..

σούπερ ντούπερ Dythor's Avatar

Quote Originally Posted by VacuumInsulationPanels View Post
    ποιος "αληθινος" αναρχικος μα σοβαρη ιδεολογια πισω του θεωρει ανδρο καπιταλισμου και σπαει με βαριοπουλα βιτρινα φαρμακειου την στιγμη που μπατσοι εχουν περικυκλωσει την γυρω περιοχη απο νωρις?
    Quote Originally Posted by Esteban View Post
    Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.

Senior Member cloud's Avatar

Quote Originally Posted by Esteban View Post
    Quote Originally Posted by cloud View Post
    Τότε γιατι δε τους βαράτε με την ίδια ευχαρίστηση που ενδεχομένως θα βαράγατε έναν μπάτσο;

σούπερ ντούπερ Dythor's Avatar

Δεν ηδονίζομαι στη σκέψη του να βαράω κόσμο γενικά, ούτε τον ράντομ μπάτσο που ποιός ξέρει γιατί βρίσκεται εκεί που βρίσκεται, ούτε τον ράντομ μπάχαλο που μπορεί να προέρχεται από ένα κατεστραμμένο σπίτι και μια άθλια ζωή για την οποία μεγάλη ευθύνη έχει το κράτος, ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ και τα κοινωνικά αδιέξοδα που δημιουργεί.

Αν πρέπει σώνει και καλά να βαρέσουμε κάποιον πάντως τότε τον σπεσίφικ ευκατάστατο μπάχαλο που γεμίζει το υπαρξιακό του κενό από κάτι τέτοιες ΜΑΛΑΚΙΕΣ όπως τα μπάχαλα χτες θα τον γαμούσα στις κλοτσιές πολύ εύκολα.
    Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.