Page 9 of 30 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast
Results 121 to 135 of 446

Thread: Δεκέμβρης 2009

Senior Member rage for order's Avatar

Quote Originally Posted by Dythor View Post
    Στα άλλα που γράφεις, πλάκα μας κάνει ρε rage, ό,τι γουστάρουν κάνουν κι όπου θέλουν μπαίνουν, οι τύποι είναι ράμπο με λέιζερς οπλοστάσιο, τι λες. Θα μας γαμήσουν ανάλογα με τις εντολές που θα πάρουν, δεν μπορούμε να τους συναγωνιστούμε, να τους κρατήσουμε έστω σε επίπεδο σωματικής βίας.
    δεν το είχα δει αυτό πριν.

ε δεν είπα ότι θα μπούμε στην βουλή () για πλάκα. αλλά με οργανωμένη περιφρούρηση με κράνη-παλούκια-μάσκες στέκεσαι πολύ καλύτερα στο δρόμο.

σούπερ ντούπερ Dythor's Avatar

Quote Originally Posted by Nasum View Post
    Επίσης ορισμένα λάθη του παρελθόντος πρέπει να μας γίνουν μαθήματα.Και μιλάω γενικά.Δεν είναι δυνατόν να πέφτει ένα δακρυγόνο,να πανικοβάλονται 2.500 άτομα και να σκορπιζόμαστε σαν τις κατσαρίδες.
    Αυτό και το σπάσιμο των νουμπς απ' τα στενά δεν θα σταματήσουν ποτέ.
    Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.

άντε βάλτε θεοδωράκη τώρα να δούμε πόσο θα αντέξει ο καθένας.

Senior Member ~ladykiller~'s Avatar

γύρισα κ είπα στον ΜΑΤα "μη πεις τίποτα, απόψε θα κάψουν την αθήνα".

ο ηλιόπουλος τι άλλο έχει να πει που δεν το είπε μέχρι τώρα στα μμε?

satan was a lez

και μόνο η εικόνα κουκουλωμένος στην υπόγεια διάβαση με υπότιτλο ο ιδεολόγος της μολότωφ μας προετοιμάζει για ένα υπέροχο βράδυ.

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

χαχαχα δεν ξέρω βασικά, θεωρώ αξιόλογη την εκπομπή (για το θεοδωράκη δεν έχω άποψη) και νομίζω αξίζει να τα δεις όλα. δηλαδή ναι ντάξει, ο ματατζής θα παρουσιαστεί από την ανθρώπινη πλευρά του και ο αναρχικός ποιος ξέρει ποιο απολίτικο λούμπεν ρεμάλι είναι, αλλά από την άλλη δε νομίζω ότι ο νοικοκυραίος αυτό περίμενε για να διαμορφώσει άποψη, ούτε οι μαθητές θα σταματήσουν να φωνάζουν μπα γου δο. μια στο τόσο καλό είναι να βλέπεις και μη στρατευμένη δημοσιογραφία να τσεκάρεις τη φάση όπως ο ράντομ τύπος.

το θέμα δεν είναι ότι ο θεοδωράκης κάνει τέτοιες εκπομπές, αλλά ότι ο πρετεντέρης κάνει τα δικά του αίσχη ενώ τύποι όπως ο άρης χατζηστεφάνου π.χ. απολύονται επειδή κάνουν "αριστερές" εκπομπές.

φοβερός ο υπότιλος στον φρικ πάντως, ναι.

Senior Member ~ladykiller~'s Avatar

Quote Originally Posted by Phantom Duck View Post
    και ο αναρχικός ποιος ξέρει ποιο απολίτικο λούμπεν ρεμάλι είναι
    είχα έναν φίλο παλιότερα, αναρχικό κ καλά -ξέρουμε πολλούς τέτοιους- τον οποίο τον είδα τον γενάρη πλάτη στον ΑΝΤ1 να λέει για το πέσιμο στην μπουμπουλίνας.

satan was a lez

σούπερ ντούπερ Dythor's Avatar

Quote Originally Posted by cosmo.gr
    Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκαν 4 πολίτες και 16 αστυνομικοί. Ανάμεσα τραυματίες πολίτες ήταν η Ελένη Κουτσουμπού στέλεχος του Επαναστατικού Εργατικού Κόμματος την οποία επισκέφτηκαν στο νοσοκομείο ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Σπύρος Βούγιας και ο Γ.Γ Γρηγόρης Τασούλας. Από τους αστυνομικούς σοβαρότερα είναι δυο άνδρες της ομάδας ΔΕΛΤΑ, τους οποίους άγνωστοι έριξαν κάτω από τη μηχανή, τους έβγαλαν τα κράνη και τους χτύπησαν με λοστούς στο κεφάλι.
    wat
    Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.

Quote Originally Posted by Phantom Duck View Post
    χαχαχα δεν ξέρω βασικά, θεωρώ αξιόλογη την εκπομπή (για το θεοδωράκη δεν έχω άποψη) και νομίζω αξίζει να τα δεις όλα. δηλαδή ναι ντάξει, ο ματατζής θα παρουσιαστεί από την ανθρώπινη πλευρά του και ο αναρχικός ποιος ξέρει ποιο απολίτικο λούμπεν ρεμάλι είναι, αλλά από την άλλη δε νομίζω ότι ο νοικοκυραίος αυτό περίμενε για να διαμορφώσει άποψη, ούτε οι μαθητές θα σταματήσουν να φωνάζουν μπα γου δο. μια στο τόσο καλό είναι να βλέπεις και μη στρατευμένη δημοσιογραφία να τσεκάρεις τη φάση όπως ο ράντομ τύπος.

το θέμα δεν είναι ότι ο θεοδωράκης κάνει τέτοιες εκπομπές, αλλά ότι ο πρετεντέρης κάνει τα δικά του αίσχη ενώ τύποι όπως ο άρης χατζηστεφάνου π.χ. απολύονται επειδή κάνουν "αριστερές" εκπομπές.

φοβερός ο υπότιλος στον φρικ πάντως, ναι.
    inb4 κάλκη διαμεσολάβηση και θέαμα.

cowboy bebop 12 stars circle your brow's Avatar

Παιδιά άλλες πηγές πάντως λένε πως ο πρύτανης δεν έφαγε μισή ξυλιά και ούτε έχει κάνει κάποια δήλωση ο άνθρωπος, ας μην τον κράζουμε.

Πιο συγκεκριμένα από tvxs:
    Ο πρύτανης ήταν με κάποιους εξοργισμένος και συζητούσε έντονα με τους αντιεξουσιαστές που τον βοηθούσαν για παρόμοιες καταστάσεις που πέρασε σαν φοιτητής στην προηγούμενη χούντα (των συνταγματαρχών μάλλον). Κρίνοντας απο την όψη του έδειχνε να έχει αναπνευστικό πρόβλημα μάλλον απο τα δακρυγόνα που έπεφταν βροχή, με τίποτα δε φαινόταν χτυπημένος. Κάποιοι αντιεξουσιαστες του έδωσαν νερό και μαλόξ.
    Αν το πάνε για προβοκάτσια έχουν ατυχήσει. Υπάρχουν μάλιστα και φωτογραφίες αφού στο σημείο τραβούσε ένας γνωστός φωτορεπόρτερ (τυχαίνει να τον γνωρίζω προσωπικά) και αρκετοί γνωστοί δημοσιογράφοι.
    Θα τους ξεβρακώσουμε πολύ άνετα!!
    Και στο indymedia είχε ανοιχτεί θέμα που για κάποιο λόγο το λινκ του τώρα δεν δουλεύει κι έλεγε τα εξής:

Είναι ψευδές ότι ο πρύτανης Κίττας χτυπήθηκε στο κεφάλι και μάλιστα με σιδηρολοστό, σφυρί ή οτιδήποτε άλλο ισχυρίζονται τα φερέφωνα του Χρυσοχοϊδη. Πρόκειται για ένα "χρήσιμο ψέμα" που δεν έχει άλλο στόχο παρά να δικαιολογήσει την κρατική καταστολή.

Χωρίς να γνωρίζω την κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή, ήταν προφανές σε όσους τον είδαν εκείνη τη στιγμή ότι υπέστη κάποιο σοκ κατά τη διάρκεια των γεγονότων, ο άνθρωπος δεν φαινόταν καλά, ΔΕΝ ΕΊΧΕ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΑΥΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.
    Throughout the times of perplexity and illusion
    We've got some last Gods left, worth keeping
    That go by such names as Kindness and Honesty.

I want us to hold swords again
    As in the years of the old tales.
    But this time, to fight for Dignity and Solidarity.

Against the waves of darkness and death
    I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.

κι εγώ άμα σου ρίξω ένα μπουκέτο στο κεφάλι θα πάθεις διάσειση χωρίς να φαίνεται γιατί εγώ είμαι ο χουλκ και γιατί δε θα φανεί καρούμπαλο κάτω από τα μαλλιά ας πούμε. ο πρώτος τώρα λέει μαλακίες, δακρυγόνα και τα τέτοια μου ταλαυτεύονται.

25 συλλήψεις τελικά, οι 5 είναι αυτοί του ΕΕΚ.

cowboy bebop 12 stars circle your brow's Avatar

Πειράζει που θέλω να πιστεύω ότι δεν υπήρξε έστω και ένας μαλάκας που να χτύπησε τον άνθρωπο;;; Αφήστε να δούμε τι θα ειπωθεί στην συνέχεια και τα ξαναλέμε.
    Throughout the times of perplexity and illusion
    We've got some last Gods left, worth keeping
    That go by such names as Kindness and Honesty.

I want us to hold swords again
    As in the years of the old tales.
    But this time, to fight for Dignity and Solidarity.

Against the waves of darkness and death
    I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.

Spider Jerusalem Deggial's Avatar

Οι υποθέσεις είναι ανούσιες. Όταν είναι καλά στην υγεία του, θα είναι και θέση να μας πει ο ίδιος τι ακριβώς έγινε, αν πράγματι πρόκειται για προβοκάτσιες ή όχι.
    No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.

ναιιιιιιιιιιιι ας περιμένουμε να δώσει συνέντευξη τύπου όσο ο εισαγγελέας δίνει εντολή να ελεγχθεί αν οι δολοφόνοι είναι στην πρυτανεία για να αρθεί το άσυλο.