παιζει και αυτο, αλλα με το open office δεν ειχα ποτε προβλημα (και λατρευω το "save as .pdf"), για το office που δεν την παλευει με τα πολλα διαγραμματα και εξισωσεις το εχω ακουσει απο πολλους.
παιζει και αυτο, αλλα με το open office δεν ειχα ποτε προβλημα (και λατρευω το "save as .pdf"), για το office που δεν την παλευει με τα πολλα διαγραμματα και εξισωσεις το εχω ακουσει απο πολλους.
Vielen Dank für alles was mal war
Με δάγκωσαν 5-6 αδέσποτα. Χριστούς.
Ouch, περαστικα... και να πας να ελεγχθεις για διαφορα
Θενξ, απ τις 9 ήμουν στο νοσοκομείο, τώρα μπήκα σπίτι.
Και έφαγα τόσες ώρες για να μου κάνουν μια ένεση η οποία παίζει να μη χριαζόταν και καθόλου μιας και το αντιτετανικό που έκανα μικρός με καλύπτει ως το 2011. Πήγα προληπτικά για να μου φύγει η ιδέα.
Περπατούσα προς το προαύλιο του ΤΕΙ κ άκουγα φασαρία, λέω οκ θα παίζουν οι κόπροι. Φτάνω στο προαύλιο και ακούω κάποιους να λένε "πω ρε θα τον έτρωγαν τον άνθρωπο". Με το που το λένε αυτό γυρνάνε όλα τα μπάσταρδα πάνω μου και γάβγιζαν. Ανοίγω βήμα, εκεί αυτά. Με περικυκλώνουν σε κάποια στιγμή και αρχίσαν να δαγκώνουν τα μανίκια μου και τις γάμπες (ερχόμουν από μπάσκετ και ήμουν με σορτσάκι μόνο). Αλλά όπως με δάγκωναν εγώ τραβούσα τα πόδια και δεν κατάφερναν να με δαγκώσουν καλά. Ήταν πολλά και δεν ήξερα ποιο να πρωτοκλοτσήσω! Και κάπου εκεί ήρθε ένας με μια καρέκλα και την έριξε προς το μέρος τους και έφυγαν. ΦΟΛΑ ΡΕ
μεσα σε εναμιση μηνα εμφραγμα και τριπλο μπαιπαςς ο πατερας,και σημερα...εγκεφαλικο η μανα μου
ναδιρ
edited.
Last edited by ikonoklast; 16-12-2009 at 20:52.
ικονοκλαστ αδυνατω να θυμωσω...δε φτουραει η ψυχολογια μου
εσυ ομως μπορεις να κανεις ενα εντιτ
Μέγας μαλάκας.
εχω χασει τα κλειδια του σπιτιου μου ΠΕΝΤΕ φορες. με αγαπαει πλεον ο κλειδαρας.![]()
με ταυτότητα δεν;
A loaded gun won't set you free.
So you say.
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry