Page 25 of 39 FirstFirst ... 15232425262735 ... LastLast
Results 361 to 375 of 577

Thread: The official ΚΡΕΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥΣ στο καραισκακη thread RELOADED

Vic Ford Prefect's Avatar

Καλά ρε Οντόνιαν, τον μαλάκα παριστάνεις; Κανείς δεν αμφισβήτησε ποτέ ότι υπήρχε στο αεροβόλο, ούτε εσύ, όπως διαβεβαιώνεις σε κάθε σου ποστ. Πώς τώρα το γυρνάς αυτό σε "ήσασταν σίγουροι" (εκτός και αν απευθύνεσαι και στον εαυτό σου) και ότι εμείς πάλι δεν θέλουμε να χάσουμε την βεβαιότητα ότι υπήρχε αεροβόλο. Αν κάποιος κωλοτουμπιάζει ανάλογα με το συμφέρον του, προφανώς και είσαι εσύ, γιατί τώρα μας λες "ε, εγώ δεν το είχα ψάξει, μου έφταναν τα επεισόδια" αφήνοντας το υπονοούμενο ότι τώρα με τα στοιχεία, το αμφισβητείς το ΟΑΚΑ.

Λοιπόν, εγώ δεν είμαι απολύτως πεπεισμένος για τα τωρινά σημάδια του Τζόρβα, μιλώντας με λίγο κόσμο σχετικό με το αντικείμενο (της ιατροδικαστικής ντε) μου είπαν ότι δεν είναι τόσο εύκολο να αποφανθείς για το συγκεκριμένο αν είναι από αεροβόλο ή σφεντόνα, δεύτερον πάλι καταφέρατε και βρήκατε ιατροδικαστή που έχει καταδικαστεί στο παρελθόν (ούτε επίτηδες να το κάνατε) και τρίτον το αεροβόλο στο ΟΑΚΑ σου είπα ότι υπάρχει μαρτυρία ότι το είδαν και κανείς δεν τους έφερε αντίρρηση, ούτε από την δική σας πλευρά.

Οπότε, είναι πιο εύκολο για σένα ή θα μου πουλήσεις ανωτερότητα πάλι;
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Προφανώς και δεν μιλάμε για 10 χιλιάδες κόσμο. Έγραψα και τη λέξη προφανώς μπροστά. Του πούστη δηλαδή. Τα 200 που τα σπάγανε συν τον κόσμο που μπήκε πολύ μετά γιατί και αυτός σαν το πούλμαν δεν μπορούσε να μπει και είχε βγει ανακοίνωση ότι θα αργήσει πολύ η έναρξη.

Και τα γράφω όλα αυτά γιατί ρε πούστη μου; Να υπερασπιστώ τους μαλάκες που δεν ψάχνανε; Όχι, για τα ροφλ του Οντόνιαν. Κάπου εδώ το λήγω, με βαρέθηκα και εγώ δηλαδή.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Quote Originally Posted by Ford Prefect View Post
    Καλά ρε Οντόνιαν, τον μαλάκα παριστάνεις; Κανείς δεν αμφισβήτησε ποτέ ότι υπήρχε στο αεροβόλο, ούτε εσύ, όπως διαβεβαιώνεις σε κάθε σου ποστ. Πώς τώρα το γυρνάς αυτό σε "ήσασταν σίγουροι" (εκτός και αν απευθύνεσαι και στον εαυτό σου) και ότι εμείς πάλι δεν θέλουμε να χάσουμε την βεβαιότητα ότι υπήρχε αεροβόλο. Αν κάποιος κωλοτουμπιάζει ανάλογα με το συμφέρον του, προφανώς και είσαι εσύ, γιατί τώρα μας λες "ε, εγώ δεν το είχα ψάξει, μου έφταναν τα επεισόδια" αφήνοντας το υπονοούμενο ότι τώρα με τα στοιχεία, το αμφισβητείς το ΟΑΚΑ.

Λοιπόν, εγώ δεν είμαι απολύτως πεπεισμένος για τα τωρινά σημάδια του Τζόρβα, μιλώντας με λίγο κόσμο σχετικό με το αντικείμενο (της ιατροδικαστικής ντε) μου είπαν ότι δεν είναι τόσο εύκολο να αποφανθείς για το συγκεκριμένο αν είναι από αεροβόλο ή σφεντόνα, δεύτερον πάλι καταφέρατε και βρήκατε ιατροδικαστή που έχει καταδικαστεί στο παρελθόν (ούτε επίτηδες να το κάνατε) και τρίτον το αεροβόλο στο ΟΑΚΑ σου είπα ότι υπάρχει μαρτυρία ότι το είδαν και κανείς δεν τους έφερε αντίρρηση, ούτε από την δική σας πλευρά.
    Οι ιατροδικαστές που αποφάνθηκαν τώρα είναι άλλοι ε, ο εισαγγελέας Πειραιά έστειλε τον Τζόρβα σε αυτούς, δεν πήγε μόνος του ο παίκτης (ούτε κάποια γκαζετα). Εννοείς ότι και οι νέοι είναι λαμόγια; Λινκ πλιζ.

Νομίζω ότι η γνώμη μου για το αεροβόλο του ΟΑΚΑ ήταν σαφής. Δεν ήμουν ποτέ σίγουρος γι' αυτό (όπως δε θα ήταν κανείς γαυρος απλά από ένα δημοσίευμα πρασινης εφημερίδας), αλλά δε βγήκα ποτέ να το αμφισβητήσω δημόσια γιατί δε στρατεύομαι σε απόψεις που χάνουν το νόημα. Σόρι αλλά δεν το ξαναεξηγώ. Δεν αφήνω κανένα γαμημένο υπονοούμενο.

Εσύ επιμένεις να αγνοείς τα επίσημα στοιχεία και να μιλάς με φίλους και γνωστούς, δικαίωμά σου, αλλά εδώ λίγο με απασχολεί. Αν το πόρισμα είναι αυτό που λέει το δημοσίευμα, μπορείς να πιστεύεις ακόμα και ότι είναι ζωγραφισμένα πάνω του (γιατί έχεις φίλο ζωγράφο που είναι σίγουρος), αλλά θα το κάνεις εν γνώσει ότι είναι αντίθετο του καλύτερου στοιχείου που έχουμε - της ιατροδικαστικής εξέτασης. Εξέταση που δε χρειάστηκες για να πειστείς για το ΟΑΚΑ βέβαια, αλλά "όλοι το έλεγαν".

Το τελευταίο που λες φαίνεται ενδιαφέρον - πού μου είπες οτι υπήρχε μαρτυρία ότι το είδαν; Όταν σε είχα ρωτήσει, το μόνο που πόσταρες σχετικά ήταν:

Δεν θυμάμαι κιόλας αν το είδαν το αεροβόλο οι δικοί μας και το ανέφεραν.
    Θυμάσαι τώρα δλδ;

Πες και για την τιμωρία. Πόνεσε ε;
    Last edited by Odonian; 04-12-2009 at 17:02.
    Neon Dreamers Nevermore Fan Club

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

Quote Originally Posted by Ford Prefect View Post
    εσύ είσαι που σε τρώει η αντικειμενικότητα τώρα

με προσβάλεις
    Rock or Nothing

ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΟ SLUDGE GG*'s Avatar

Quote Originally Posted by Odonian View Post
    Quote Originally Posted by Daffy View Post
    zeite na eironeveste o enas ton allon e.ne,gia sas tous 2 pano lego
    Δεν είναι το στυλ μου, αλλά δε γίνεται αλλιώς.

εντιτ:

Τις δηλώσεις που φέρεται να έκανε ο δικηγόρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Κάρμης, ενώπιον του αθλητικού δικαστή διαψεύδουν επίσημα από το «πράσινο στρατόπεδο», παρά το γεγονός ότι λανθασμένα μεταφέρθηκε έτσι στη δημοσιότητα.

Ο νομικός εκπρόσωπος του «τριφυλλιού» βρέθηκε στο γραφείο του αθλητικού δικαστή απλά και μόνο για να παραθέσει στοιχεία που δεν είχαν γραφτεί στο φύλλο αγώνα και αφορούσαν ως επί το πλείστον το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον Αλέξανδρο Τζόρβα.

«Ο κ. Κάρμης σε μια αποστροφή του λόγου του απλά ανέφερε ότι “δεν ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό πώς βρέθηκαν στο γήπεδο τα συγκεκριμένα αντικείμενα», είναι η επίσημη θέση των «πράσινων», σε μία υπόθεση που αναμένεται να έχει πολλά ακόμα επεισόδια.
    Δεν τιμωρήθηκε τελικά με «κεκλεισμένων των θυρών» ο Ολυμπιακός για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι του «Καραϊσκάκη» με τον Παναθηναϊκό αλλά με βαρύ χρηματικό πρόστιμο 53.000 ευρώ.
    Του κάνανε τη μούρη κρέας.
    σε χαλασε ε?

και εγω πιστευω πρεπει να φαει -47βαθμους και να αποβληθει απο το πρωταθλημα για 11 χρονια μπας και σηκωσει ο πατερας με κανα μπραβο καμια κουπιτσα...
    ΚΟΚΚΑΛΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ

http://www.youtube.com/watch?v=NxsVERUpM6I

314222 Mitsmann's Avatar

τελευταιο μου ποστ για το θεμα.

53.000 ευρω. Υπερβολικο το βρισκω για μερικα καπνογονα. Ελπιζω να εχουν ξεμεινει τιποτα Μπερεττες στο δωματιακι να πουλησουμε για να βγει το μεροδουλι μεροφαι.
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

Πράγματι ήταν υπερβολικό το ποσό. Ίσως πρέπει να μπει άλλος ένας μέτοχος στον πολυμετοχικό γαυρο για να βγουν οι πληρωμές στα αστέρια.

Quote Originally Posted by Mitsmann View Post
    τελευταιο μου ποστ για το θεμα.
    Χμ, γιατί τελευταίο ποστ; Η θέση σου δεν ήταν "θα περιμένουμε και θα δούμε" για το αν μπήκε αεροβόλο; Δε μας λες όταν καταλήξεις, ποιο είναι το τελικό σου συμπέρασμα; Έχω μια κάποια απορία.

Μπορεί να μην το είδε!

lcsgp FIXXXER's Avatar

ΑΣΤΟ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΘΕΕ ΜΟΥ ΦΟΡ ΚΡΑΙΝ ΑΟΥΤ ΛΑΟΥΝΤ

Senior Member

o pelatis k to KREAS

Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    ΑΣΤΟ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΘΕΕ ΜΟΥ ΦΟΡ ΚΡΑΙΝ ΑΟΥΤ ΛΑΟΥΝΤ
    Μια απαντησούλα ζήτησα για να μη βρεθώ στη δύσκολη θέση να μιλήσω για πουλερικά.

Μίλα ελεύθερα. Εγώ βαρέθηκα και έχω δουλειά.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Δεν ρώτησα εσένανε. Εσύ ήσουν σαφής - δεν πιστεύεις για το αεροβόλο γιατί οι φίλοι σου (και το φως!) είναι πιο αξιόπιστοι από τους ιατροδικαστές. Το δέχομαι, έχω κι εγώ φίλους που εμπιστεύομαι τυφλά! Ο μιτσμάννος είπε ότι έχει εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη, αλλά τώρα που ο ιατροδικαστής απεφάνθη δεν μας έδωσε τη γνώμη του. Κρίμα είναι να μένουν απορίες α;

http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=116418

ΔΙΕΤΑΞΕ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ (Ή ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ) ΠΟΥ ΕΡΙΧΝΕ ΣΦΑΙΡΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΤΖΟΡΒΑ. ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ 10 ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ.-

Δικαιώνεται η πλευρά του Παναθηναϊκού και του Αλέξανδρου Τζόρβα μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση των επεισοδίων του ντέρμπι της 29ης Νοεμβρίου.

Ο αντιεισαγγελέας πρωτοδικών Πειραιά, εισαγγελεύς Ηλιάς Κωνσταντακόπουλος άσκησε ποινική δίωξη για 10 (!) αδικήματα, τα οποία είναι και τα εξής:

1. Για επικίνδυνη σωματική βλάβη.
    2. Για παράνομη οπλοφορία.
    3. Για παράνομη οπλοχρησία
    4. Για διακεκριμένη περίπτωση φθοράς πράγματος που κινδυνεύει για κοινό όφελος.
    5. Για διακεκριμένη περίπτωση φθοράς που τελέστηκε με φωτιά.
    6. Για ρίψη προς τον αγωνιστικό χώρο και εναντίον άλλου, αντικειμένου που μπορεί να προκαλέσει έστω και ελαφρά σωματική βλάβη.
    7. Για κατοχή αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν σωματικές βλάβες.
    8. Για χρήση αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν σωματικές βλάβες.
    9. Για κατοχή βεγγαλικών, καπνογόνων και κροτίδων.
    10. Για χρήση βεγγαλικών, καπνογόνων και κροτίδων.

Ο κύριος Κωνσταντακόπουλος με έγγραφο που απέστειλε την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου, ζητά από το Τ.Α Πειραιά να ξεκινήσει την διαδικασία της προανάκρισης, ώστε να προσωποποιηθούν οι κατηγορίες.

Με λίγα λόγια, μετά το πέρας της προκαταρκτικής εξέτασης, ο εισαγγελέας επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του διεθνή γκολκίπερ του Παναθηναϊκού πως δέχθηκε επίθεση με αεροβόλο όπλο και άλλα αντικείμενα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», κατά την διάρκεια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Από εκεί και πέρα, η αστυνομία καλείται να βρει τον ένοχο ή τους ενόχους έχοντας στα χέρια της και το βίντεο του αγώνα.

Επιπλέον, οι «ερυθρόλευκοι» που έχουν ασκήσει έφεση για το πρόστιμο των 53.000 ευρώ το οποίο τους επιβλήθηκε από την Σούπερ Λίγκα (δίχως να λαμβάνονται υπόψη οι ισχυρισμοί του Παναθηναϊκού για χρήση αεροβόλου, αφού ο Τάσος Κάκος δεν είχε κάνει τέτοιου είδους αναφορά στο φ.α), πιθανότατα θα κληθούν και από το δευτεροβάθμιο πειθαρχικό όργανο της ΕΠΟ, με αφορμή την συμπεριφορά των φιλάθλων τους σε εκείνο το ματς, μετά και τα νέα στοιχεία που προέκυψαν από τον εισαγγελέα. Αν δε συμβεί αυτό (το οποίο είναι και το πιο πιθανό), τότε τα νέα δεδομένα θα τεθούν επί τάπητος κατά την εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού.