TO SUNEXIZEIS?????
Άσε με ρε, που θα μου την πεις κιόλας που δουλεύω τον Parasight...
(\ /)
( . .)
c(")(")
Playing with the hand I was dealt - Playing to win.
If I blow your mind, do you promise not to think in my mouth?
ΔΟΥΛΕΥΩ ΤΟΝ PARASIGHT... Δουλεύει απ' όσο ξέρω, αλήθεια, δεν είναι χαλασμένος (τόσο πολύ τουλάχιστον).
(\ /)
( . .)
c(")(")
*slap slap* Ain't that funny, huh?
(\ /)
( . .)
c(")(")
gamato και greek-fun τέλος λόγω δίωξης λέει.
ΜΟΥΝΙΑ ΜΑΝΑΔΩΝ, το γαμάτο είχε τρελές ταχύτητες.
Ε ντάξει αν δεν είναι ΚΟΤΑΡΕΣ θα μεταφέρουν τους servers σε κάνα ανύπαρκτο μέρος που δεν ισχύουν αυτά όπως έκαναν οι του piratebay.
Καλά στο greek-fun ήταν μογγoλοι, έδινε ο admin link του facebook του στο προφίλ, για όνομα.
http://dimokratiki.gr/article.asp?ar...tID=18&pubID=1
Καλός μαλάκαςΟ κ. Πετσίνης της ΕΠΟΕ επεσήμανε ότι από την έρευνα που έγινε στον επίμαχο ιστοχώρο η διαχείριση αυτού γινόταν από τρία άτομα με τα ψευδώνυμα “Εvi”, “Lionheart” και “Μat”.Για τον διαχειριστή με το ψευδώνυμο “Εvi” η ΕΠΟΕ δεν κατόρθωσε να συλλέξει κάποιο συγκεκριμένο στοιχείο που αφορά την ταυτότητα του. Για τον διαχειριστή με το ψευδώνυμο “Lionheart” διαπιστώθηκε ότι στο προφίλ που έχει καταχωρημένο αναφέρει ότι είναι γεννημένος στη Ρόδο το 1977 και στην ίδια σελίδα είχε έναν σύνδεσμο (link) που παραπέμπει στην ιστοσελίδα που διατηρεί στον ιστοχώρο Facebook. Πηγαίνοντας στην ιστοσελίδα του στο Facebook διαπιστώθηκε ότι διατηρούσε άλλο link για την ιστοχώρο www.greek-fun.com ενώ δηλώνει διαχειριστής της ιστοσελίδας αυτής.Σε ότι αφορά τον διαχειριστή με το κωδικό όνομα “Mat” διαπιστώθηκε ότι η διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του είναι αυτή που προβάλλεται στο www.greek-fun.com ενώ διαπιστώθηκε ότι διαφήμιζε και άλλες ιστοσελίδες. Από τον έλεγχο των διαφημιστών διαπιστώθηκε έτσι η ταυτότητα και του δεύτερου κατηγορούμενου.
Wat, δεν μου πες ότι έκλεισε απλά δεν βρήκαν ποιοι το είχαν κλπ;