Γαμαει, αλλα αν ηταν πραγματικα ΤΡΟΥ θα οδηγουσε με joystick και θα ειχε και λειζερ κουμπακι πανω κοκκινο
Γαμαει, αλλα αν ηταν πραγματικα ΤΡΟΥ θα οδηγουσε με joystick και θα ειχε και λειζερ κουμπακι πανω κοκκινο
Δεν ξερω τι ταξι παιρνεις εσυ αμερικλανακι-sic-αλλα τετοια κουρσα εγω δεν ξαναεκανα!![]()
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
Δεν εχω παρει ταξι στη ζωη μου πανω απο 50 φορες κι ηταν ολες υπεραναγκαιο, οι 30 εκ των οποιων ηταν για να παω στη δουλεια δηλαδη. Και αν υπαρξει κανεις να σας λεει για τους Ελληνες ταριφες, ειναι μυθος. Ειναι παγκοσμια πανηλιθιοι και απατεωνες. Ρισπεκτ ομως σε αυτον που σε πηγε
Η κιτρινη φυλη δεν παλευεται.
Σε επαρχιες δεν ειναι τοσο τραγικοι, αρκετοι ειναι συχνα τρου και πηγαια εξυπηρετικοι.
Ο συγκεκριμενος φενομεναλ, και μπηκε στο πανθεον.
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
Turducken
A turducken is a dish consisting of a partially de-boned turkey stuffed with a de-boned duck, which itself is stuffed with a small de-boned chicken. The word turducken is a portmanteau of turkey, duck, and chicken. The thoracic cavity of the chicken and the rest of the gaps are stuffed, sometimes with a highly seasoned breadcrumb mixture or sausage meat, although some versions have a different stuffing for each bird.
Και η αποθέωση:
Ten bird roast
Woodcock, inside a
Partridge, inside a
Pigeon, inside a
Pheasant, inside a
Guinea, fowl inside a
Mallard, inside a
Chicken, inside a
Aylesbury Duck, inside a
Goose, inside a
Turkey
Βρήκα άλλο ένα πράγμα που πρέπει να κάνω πριν πεθάνω.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Η δίαιτα είναι για τις γυναίκες, τους άρρωστους και τις αδερφές.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Καλά, μην καυλώνεις κιόλας.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Α, θίχτηκε και το χτικιό καλέ. Ακούς εκεί, οι αδερφές μόνο κάνουν δίαιτα. Πού ζούμε πια; Πάρε μια μούντζα ρε πούστη, να μάθεις.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Έτσι, γιατί μας διαβάζει και κόσμος και δεν είναι δυνατόν να περνάνε τέτοια μηνύματα. Φαντάζεσαι τώρα τον θαυμαστή μου που σκόπευε να κάνει δίαιτα γιατί επέρχεται έμφραγμα και το μετάνιωσε γιατί ο ΜΕΝΤΟΡΑΣ του κάνει πλάκα με την δίαιτα και δεν άντεξες έτσι;
Θα προσέχω στο μέλλον, είμαι πρότυπο και είναι ευθύνη αυτό:
!!! DON'T TRY THIS AT HOME !!!
![]()
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος