otan kapoies sasa basta wannabes k den summazeuetai vlepoun koutavia na tis plhsiazoun k arxizoun na ourliazoun k na kovoun kyklous gurw apo tis eksisou xesmenes files tous.einai KOUTAVI kopela m..
otan kapoies sasa basta wannabes k den summazeuetai vlepoun koutavia na tis plhsiazoun k arxizoun na ourliazoun k na kovoun kyklous gurw apo tis eksisou xesmenes files tous.einai KOUTAVI kopela m..
respect my authoritah!!
α συγγνωμη, παρεξηγηση, εγω μιλουσα για πραγματικους καφεδες, οχι τουρτες.
υπομονή
αυτο το αστειο με τις τουρτες πρεπει καποια στιγμη να σταματησει. αμα παιρνετε μονο τις "σπεσιαλιτε" με σαντιγι, σιροπια και τριμενη σοκολατα δε σας φταιει κανενας
κι ακομα δεν καταλαβα γιατι αμα κανεις διαιτα πρεπει να κοβεις το γαλα
Vielen Dank für alles was mal war
gia mena to thema den einai o kafes me to gala alla to gegonos oti kapoioi thewroun pws me ligo gala ston kafe xalane thn diaita tous.. poso logiko mporei na einai auto? akomh k an kaneis diaita me metrhmenes thermides to thewrw paranoiko.
respect my authoritah!!
σορρυ παλι αλλα μαλλον δεν καταλαβες. θεωρω τουρτα οποιοδηποτε καφε εχει εστω γαλα μεσα. ο πραγματικος καφες πινετε μαυρος.
και σκοτεινος.
υπομονή
μαλιστα
Vielen Dank für alles was mal war
Σκέτος καφές; Γιατί;Είναι λίγο σαν βασανιστήριο.
I was just in your kitchen. I didn't see no god damn pig.
oxi , den einai
the game is the game
Εξαιρετικες μισανθρωπες σελιδες.
Θυμηθηκα αρκετες και δικες μου "αγαπες",
αλλα η μια και μοναδικη καταρα που δεν ξεπερνιεται στο δικο μου best of ειναι ο,τιδηποτε εχει να κανει με δημοσιο και δημοσιαντζες. Εσχατιες, το τελος του γκοσμου και ολα τα σχετικα παρελκομενα.
Δημοσιο λεμε και λοκ.
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
αυτοι που κανουν comment στα video στο youtube ατακες απο το video.
υπομονή
Οι καθυστερημένοι που αποκαλούν όλους τους καφέδες που δεν είναι σκέτοι, τούρτες.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka