σε κομμα δεν ειμαι μελος αν εννοεις αυτο. απο εκει και περα παρομοιες ιδιοσυγκρασιες και πεποιθησεις με τους περισσοτερους εδω εχω.
σε κομμα δεν ειμαι μελος αν εννοεις αυτο. απο εκει και περα παρομοιες ιδιοσυγκρασιες και πεποιθησεις με τους περισσοτερους εδω εχω.
δυστυχως ναι, εχεις.
ελα, καλως το![]()
this is radio freedom.
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
Ο BibleBlackBird είναι το πουλέν μου και όποιος τον βρίσει θα του γαμήσω τα σώψυχα.
Μίλησα.
παντως στις φοιτητικες συνελευσεις σαρωνουν τα πλαισια που προτεινουν καταληψεις και πορειες.
τωρα αν το βιβλομαυροκοτοπουλο φοβαται τα μπαχαλα μπορει να κατεβει σε πορεια με τους εγκαθετους της αστικης νομιμοτητας.αλλα ευτυχως αυτοι φετος δεν θα κατεβουν.
http://athens.indymedia.org/front.ph...cle_id=1111696
μπασκινες εκλεισαν την ασοεε
oso spas vitrines,meiwnetai o kapitalismos pantws,exei apodeix8ei. px o kir makis pou to kapsan to psilikatzidiko twra einai alkolikos sthn plateia,frago den exei. mhn anisixite ka8olou siga siga 8a pesei to sistima.
ΕΑΑΚ ή τέφρα![]()
I was just in your kitchen. I didn't see no god damn pig.
σημασια εχει να μην διαληθει η πορεια απο τις μαλακιες των αργοστροφων που απλα μαζευονται για καφριλα. Να υποθεσω οτι και εσυ γουσταρεις 'σπασιμο και καφριλα δικε μου'?
Στο κατω κατω χεστηκα για τις βιτρινες και λοιπα αλλα περσυ που ειμουν ειδα μπροστα στα ματια μου να καινε πολυκατοικια. Απο κει και περα ο καθενας οτι μαλακια γουσταρει κανει.
εντιτ: βλεπω εχετε και χιουμορ. 'βιβλιομαυροκοτοπουλο'?? οκ.
Last edited by BibleBlackBird; 03-12-2009 at 17:07.
BibleBlackBird νομίζω σε υποβιβάζει για να επιβιβάσει τον εαυτό του.
We work in the dark. We do what we can to battle the evil that would otherwise destroy us. But if a man's character is his fate, this fight is not a choice but a calling. Yet sometimes the weight of this burden causes us to falter, breaching the fragile fortress of our mind, allowing the monsters without to turn within. We are left alone staring into the abyss, into the laughing face of madness.