Τα ίδια λες ακόμα, "ναι αλλά εσείς". Εντάξει.
Τα ίδια λες ακόμα, "ναι αλλά εσείς". Εντάξει.
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
Ενδιαφέρον που σχολιάζεις μια εμφανή προσπάθεια για χιούμορ (και για λιγότερο πρήξιμο αρχιδιών σε οπαδοί που χέστηκαν λίγο για το ντέρμπυ στο πρωτάθλημα τόπικ), αλλά θα δεχτώ ότι είναι γούρικο (εξάλλου από τύχη που θα έλεγε και ο φορντ αν ηταν ΒΑΖΕΛΑΣ δεν χάσατε στο προηγούμενο) και σε ένδειξη φερ πλέη, κάνω από τώρα το αντίστοιχο του ΟΑΚΑ. Φέρτε τα αεροβόλα σας.
Ειναι απο "κοκκινο" σαητ, οποτε δε μπορω να ξερω.
α) ο Τζορβας μετα το ματς, κλαιγεται δειχνοντας την αεροβολοπληγη.
β) ο Τζορβας πριν το ματς Παναθηναικος - Αστερας Τριπολης
ουπς.
υ.γ. ΑΝ (λεω αν, γιατι ειμαι καλο παιδι και οχι ο καφρος που πιστευετε!) ο Τζορβας λεει ψεμματα, ο Ολυμπιακος πρεπει να του γαμησει τα ραμματα.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Για κάτσε να δούμε τι λένε οι κανονικές φωτογραφίες που έχει ο γιατρός του ΠΑΟ. Αν λέει ψέματα, να τον διώξουν και από μας, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αν όμως δε λέει, φυσικά δε θα γίνει τίποτα.
δε ξερω και επειδη δε ξερω δεν ακολουθω και καμμια πολιτικη "χα! ειδατε"
μπαη δε γουεη, απλα βαριεμαι να ψαχνω και να λινκαρω, κυκλοφορουν ηδη φωτος απ το οακα του μπασκετ οταν -οντως- ριχνανε με αεροβολο, και τα τραυματα (η φυση τους) ειναι ακρως διαφορετικες.
αυτα. δε ξερω.
οτι και να λεμε για τις οποιες κανονικες φωτος, τουλαχιστον ο υπερασπιστης του πρασινου ιδεωδους, Τζορβας, να μας εξηγησει γιατι εδειχνε ΑΥΤΗ τη μελανια, στην τιβι.
"Τι χτυπαω??"
Έχει βγει και σε gif, όντως το είχε από τότε και μεγάλη μαλακία του. Βέβαια μιλάμε για το ίδιο ματς που στο φύλλο αγώνα καταγράφηκε ότι πετάχθηκε σουγιάς στον Τζόρβα οπότε δεν είναι και τόσο απλό να πας να τον κατηγορήσεις και γενικά να πας να δικαιολογείς τη στάση των οπαδών
btw διάβασα (Καίσαρης) ότι αφαιρέθηκε μόνο για το ματς το προστατευτικό δίχτυ-τι είναι μπροστά από την 7, ισχύει;
Last edited by Kelldorain; 01-12-2009 at 19:51.
Δεν ξέρω γιατί και πώς, είναι δουλειά του εισαγγελέα. Μπορώ να σου πω όμως για τα αεροβόλα γιατί έχω ρίξει με μερικά. Αεροβόλο είναι το όπλο που ρίχνει βλήμματα χρησιμοποιώντας πεπιεσμένο αέρα. Δεν υπάρχει ένα λοιπόν τέτοιο, αεροβόλα είναι από χαζά παιχνίδια για παιδιά, μέχρι κανονικά όπλα που χρησιμοποιούν κυνηγοί. Εκτός από την δύναμη του όπλου, έχει να κάνει και με τι το γεμίζεις. Ένα τουφέκι που είχα, όταν τέλεψαν οι κανονικές σφαίρες του έβαζα πετρούλες (όχι την γνωστή) και μια χαρά τρυπούσα πορτοκάλι στα 30 μέτρα (όταν το πετύχαινα, οι πετρούλες είναι λίγο, ας πούμε, άτακτες στον αέρα).
Για τα τραύματα του ΟΑΚΑ δεν έχω δει, δε γράφω.
το διχτυ "ξηλωθηκε" στο ματς
ο καισαρης παντα αντικειμενικος....
ρε τον τζορβα
Καιγώ είμαι της άποψης ας_περιμένουμε_να_δούμε_υπάρχουν_και_οι_ειδικοί_που_θα_κρίνουν.
Αν ισχύει προφανώς και πρόκειται για μέγιστη ξεφτίλα ανθρώπου. Αν δεν ισχύει, δε μπορούμε να πούμε ότι δικαιώνεται κάποιος, τα καφριλίκια είναι μόνιμα στα γήπεδα και χωρίς αεροβόλα.
Πάντως αυτό που μου είχε κάνει εντύπωση αλλά απέφευγα να ρωτήσω είναι το εξής : Τόσα χρόνια είθισται οι ποδοσφαιριστές, όταν πέφτει κάτι πάνω τους ή δίπλα τους, ακόμα κι αν είναι άδειο μπουκάλι ή φρεσκοκομμένη παπαρούνα, να πέφτουν κάτω και να σφαδάζουν και να κλαίνε και να οδύρονται είτε επειδή όντως πονάνε είτε μπας και κερδίσουν κάτι (βλ. Τζόρτζεβιτς). Αυτός ο άνθρωπος έφαγε 3 "σφαίρες" από αεροβόλο και δεν αντέδρασε καθόλου, ούτε καν ένα μικρό τίναγμα έκπληξης. Αν δεν το έλεγε δε νομίζω να το μάθαινε κανείς. Τιστοδιάλο, τόσο ΑΝΤΡΑΣ πια; Για αεροβόλο μιλάμε. Και με 160 κάμερες στον αγωνιστικό χώρο κάτι θα φαινόταν.
Επαναλαμβάνω ότι δε τα λέω αυτά για να δείξω ότι είναι ψεύτης ή κάτι τέτοιο, είπαμε θα το κρίνουν άλλοι αυτό, αλλά νομίζω είναι λογική απορία.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
ηθελα να δω και το βιδεο της ΝΟΒΑ για να προλαβω κανεναν σουπερ εξυπνο του στυλ "μπορει να ναι φωτοσοπ!!!~!~!~1"
οκ, και μονο που δειχνει τον αγκωνα στη ΝΕΤ και δειχνει την ιδια μελανια με αυτη που ειχε, για μενα παει να εκβιασει καταστασεις και ειναι γελοιος.
Μπορει κιολας να ειχε εντολη!!!!!!!!! (δεν ειναι δικη μου ιδεα αυτη, απ τον Τζορβα την πηρα)
"Τι χτυπαω??"
O Pateras pantws ton anefere stous paixtes pou diaswthikan tou nayagioy sto karaiskaki, ekane kamia ekpliktikh apokrousi pou den thimami h mazeye wraia thn mpala apo ta dixtia?H mipos eixe allo logo pou ton ksexwrise?
Πάντως τα σάιτ γράφουν ότι στο χέρι ο τραυματισμός ήταν από κροτίδα και το αεροβόλο τον χτύπησε αλλού:
http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=1153201) Στις κροτίδες που έπεσαν στον Τζόρβα και τον τραυμάτισαν στον δεξιό αγκώνα.
2) Στον σουγιά που έπεσε στον αγωνιστικό χώρο και τον παρέδωσε στον τέταρτο ο Γιούρκας Σεϊταρίδης (το έγραψε ο διαιτητής Κάκος στο φύλλο αγώνος)
3) Στο αεροβόλο που φέρεται να χτύπησε τον νεαρό πορτιέρο στην πλάτη και στα πόδια
Αμνίζιακ, αν σε χτυπήσει αεροβόλο, μάλλον θα νιώσεις ένα κάψιμο σα να σε τσίμπησε κάτι. Ακόμα και χαλαρός να είσαι δε θα κάνεις κάτι απότομο, το πιο πιθανο είναι να πεις "Α" και να ξαφνιαστείς. Έχουμε καραγκιόζηδες που θα πέφτανε κάτω να σπαρταράνε σίγουρα, αλλά δε μιλάμε για τόσο τρομερό πόνο, από τέτοια απόσταση (πάντα αν ήταν κάποιο νορμάλ αεροβόλο ε, που μάλλον τέτοιο ήταν αν υπήρξε, αφού αλλιώς ο Τζόρβας θα έφευγε αιμόφυρτος). Αυτό δε σημαίνει ότι δε βγάζει μάτι αν σε πάρει εκεί.
δε θεωρω οτι ηταν κακος στο ντερμπυ, δεν ειχε καμμια ευθυνη στα 2 γκολ, ειναι ολα ευθυνη της αστειας κεντρικης αμυνας του παο.
"Τι χτυπαω??"
οι κροτιδες πρεπει να πεσανε απ τον Τσεζαρεκ και τον Ουριμπαρρι παντως, γιατι τον τραυματισαν μια βδομαδα πριν.
"Τι χτυπαω??"