Καιγώ είμαι της άποψης ας_περιμένουμε_να_δούμε_υπάρχουν_και_οι_ειδικοί_που_θα_κρίνουν.

Αν ισχύει προφανώς και πρόκειται για μέγιστη ξεφτίλα ανθρώπου. Αν δεν ισχύει, δε μπορούμε να πούμε ότι δικαιώνεται κάποιος, τα καφριλίκια είναι μόνιμα στα γήπεδα και χωρίς αεροβόλα.

Πάντως αυτό που μου είχε κάνει εντύπωση αλλά απέφευγα να ρωτήσω είναι το εξής : Τόσα χρόνια είθισται οι ποδοσφαιριστές, όταν πέφτει κάτι πάνω τους ή δίπλα τους, ακόμα κι αν είναι άδειο μπουκάλι ή φρεσκοκομμένη παπαρούνα, να πέφτουν κάτω και να σφαδάζουν και να κλαίνε και να οδύρονται είτε επειδή όντως πονάνε είτε μπας και κερδίσουν κάτι (βλ. Τζόρτζεβιτς). Αυτός ο άνθρωπος έφαγε 3 "σφαίρες" από αεροβόλο και δεν αντέδρασε καθόλου, ούτε καν ένα μικρό τίναγμα έκπληξης. Αν δεν το έλεγε δε νομίζω να το μάθαινε κανείς. Τιστοδιάλο, τόσο ΑΝΤΡΑΣ πια; Για αεροβόλο μιλάμε. Και με 160 κάμερες στον αγωνιστικό χώρο κάτι θα φαινόταν.

Επαναλαμβάνω ότι δε τα λέω αυτά για να δείξω ότι είναι ψεύτης ή κάτι τέτοιο, είπαμε θα το κρίνουν άλλοι αυτό, αλλά νομίζω είναι λογική απορία.