Page 12 of 40 FirstFirst ... 2101112131422 ... LastLast
Results 166 to 180 of 599

Thread: What Really Grinds My Gears

57% not burnt μπιζαριος's Avatar

O βικοτνι οταν εχει περιοδο.
    υπομονή

cabrón Xtikio's Avatar

sou griniazei?

γαμησετα. δεν παλευεται λεμε.
    υπομονή

cabrón Xtikio's Avatar

xorise thn thn poutana

δεν μπορω. αγαπαω.
    υπομονή

I like turtles pixies's Avatar

o kanakis.
    den eisai asteios leme!
    There was a time that the pieces fit, but I watched them fall away

Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
    Quote Originally Posted by morphine View Post
    υγ: όσο για το ότι η μαλακισμένη συμπεριφορά στο δρόμο δεν είναι εξ'αιτίας του αυτοκινήτου αλλά αποτέλεσμα της ίδιας μας της μαλακίας, πιστεύω ότι σε ένα βαθμό την προκαλεί και το αυτοκίνητο, αλλά βαριέμαι να το συζητήσω και είναι και εκτός θέματος
    Κι εγώ έχω κόλλημα με το τσιγάρο, αλλά δε θεωρώ ότι φταίει το κάπνισμα που 9 στους 8 καπνιστές πετάνε τις γόπες τους στο δρόμο, ο σταρχιδισμός τους φταίει.
    ναι, είπα "σε ένα βαθμό". Και έγραψα κάπου πιο μετά ότι το αμάξι σαν αμάξι διευκολύνει μάλλον την εξωτερίκευση της μαλακίας και του σταρχιδισμού του καθένα. Είναι μέσα στην αμαξάρα του ο Έλλην και δεν μπορεί κανείς να τον ενοχλήσει οπότε κάνει ό,τι γουστάρει. Κάποιος οδηγός μηχανής ή ποδηλάτης νομίζω ότι σε γενικές γραμμές έχει καλύτερη συμπεριφορά στο δρόμο (δε γενίκευσα γιατί οι μηχανάκηδες είναι συνήθως οι χειρότεροι όλων. Άλλο μηχανάκι κι άλλο μηχανή, αλλά άλλο θέμα και αυτό)
    Να σου πω όμως, και για το τσιγάρο, εγώ πάλι πιστεύω ότι το ίδιο το τσιγάρο οφείλεται σε ένα βαθμό για τη συμπεριφορά των καπνιστών. Ο λόγος που φωνάζουν και ωρύονται για το δικαίωμά τους να καπνίζουν όπου θέλουν είναι επειδή η όσφρηση και το αναπνευστικό τους σύστημα δε λειτουργούν όπως πρέπει, και συνήθως δεν καταλαβαίνουν πόσο, μα πραγματικά πόσο αηδιαστικός είναι ο καπνός (όλων των τσιγάρων και καπνών εκτός από craven και ίσως και golden virginia). Αυτοί μπορούν μια χαρά να αναπνεύσουν μέσα σε μαγαζιά-τεκέδες, ενώ κάποιος 'καθαρός' καταλαβαίνει το τσιγάρο στα τρία μέτρα και του βρωμάει, τσούζουν τα μάτια του κλπ. Δε νομίζω ότι κάποιος καπνιστής είναι σε θέση να συνειδητοποιήσει το πώς και πόσο μπορεί να ενοχλεί κάποιον ο καπνός του, εκτός αν το κόψει για δύο μήνες και το βιώσει ο ίδιος. Φυσικά εδώ μπαίνει ο σταρχιδισμός των περισσοτέρων, που ούτως ή άλλως δε νοιάζονται. Το να πετάς γόπες κάτω είναι καθαρός σταρχιδισμός και δεν έχει καμία σχέση με τα παραπάνω
    υγ: ο πρώτος που θα αρχίσει φλέημ για το κάπνισμα είναι καντιρού

χμχμχμ ναι δίκιο μάλλον.
    έντιτ, όχι, δεν ξέρω, βασικά και το να πετάς γόπες κάτω σε ένα βαθμό οφείλεται στον εθισμό από το τσιγάρο που σε κάνει να καπνίζεις 30-40 τσιγάρα τη μέρα οπότε πού να ψάχνουμε κάδους για όλα αυτά, ρίχ'τα κάτω αφού όλοι έτσι κάνουν. Δηλαδή νομίζω ότι σε ένα βαθμό τα πάντα "διευκολύνουν" την κακή χρήση που τους κάνουμε, αλλιώς δε θα υπήρχε αυτή η κακή χρήση (σε βαθμό που να τη συζητάμε). Αλλά εφόσον δε σε αναγκάζουν να φέρεσαι μαλακισμένα, προτιμώ να το ρίχνω στη μαλακία του κόσμου παρά στο ίδιο το μέσο. Δηλαδή ναι, το να είναι κάποιος όμορφος πχ προφανώς κάνει πιο εύκολο το να ψωνιστεί, αλλά δε φταίει η ομορφιά γι'αυτό.
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

το ίδιο λέμε πάνω κάτω, αλλά εγώ το λέω για κάποια πράγματα περισσότερο απ' ότι για άλλα, ότι διευκολύνουν την κακή χρήση που μπορούμε να τους κάνουμε. Δεν πιστεύω ότι ισχύει για όλα, αλλά και ούτε είπα ότι δε φταίει η μαλακία του καθένα, γιατί αυτή είναι η κύρια αιτία συνήθως. Ένα αυτοκίνητο για παράδειγμα μπορεί σε κάνει πιο σταρχιδιστή, γιατί είσαι ασφαλής μέσα σε αυτό. Μπορεί γενικότερα να'σαι γαμώ τα παιδιά και τέτοια, και μέσα στο αμάξι να γίνεσαι άλλος άνθρωπος. Μόνο εγώ το έχω δει να συμβαίνει; Δε λέω ότι έτσι γίνεται γενικά, το αναφέρω σαν πιθανότητα αρκετά ρεαλιστική. Ένα ποδήλατο, απ'την άλλη, δύσκολα θα σε παρασύρει να φερθείς απερίσκεπτα στο δρόμο. Πρώτον δεν έχεις και πολλές δυνατότητες, και δεύτερον ρισκάρεις τη ζωή σου κάθε φορά που είσαι στο δρόμο έτσι κι αλλιώς και οφείλεις να είσαι προσεκτικός. Κάπως έτσι το σκέφτουμαι. Ναι δε φταίει το αυτοκίνητο που είσαι εσύ βλάκας, αλλά μπορεί καμιά φορά να σε κάνει αυτό βλάκα

Senior Member cloud's Avatar

Ο λόγος που φωνάζουν και ωρύονται για το δικαίωμά τους να καπνίζουν όπου θέλουν είναι επειδή η όσφρηση και το αναπνευστικό τους σύστημα δε λειτουργούν όπως πρέπει, και συνήθως δεν καταλαβαίνουν πόσο, μα πραγματικά πόσο αηδιαστικός είναι ο καπνός (όλων των τσιγάρων και καπνών εκτός από craven και ίσως και golden virginia). Αυτοί μπορούν μια χαρά να αναπνεύσουν μέσα σε μαγαζιά-τεκέδες, ενώ κάποιος 'καθαρός' καταλαβαίνει το τσιγάρο στα τρία μέτρα και του βρωμάει, τσούζουν τα μάτια του κλπ. Δε νομίζω ότι κάποιος καπνιστής είναι σε θέση να συνειδητοποιήσει το πώς και πόσο μπορεί να ενοχλεί κάποιον ο καπνός του, εκτός αν το κόψει για δύο μήνες και το βιώσει ο ίδιος. Φυσικά εδώ μπαίνει ο σταρχιδισμός των περισσοτέρων, που ούτως ή άλλως δε νοιάζονται. Το να πετάς γόπες κάτω είναι καθαρός σταρχιδισμός και δεν έχει καμία σχέση με τα παραπάνω
    υγ: ο πρώτος που θα αρχίσει φλέημ για το κάπνισμα είναι καντιρού
    Πολύ πριν αρχίσω το κάπνισμα μου άρεσε η μυρωδιά των περισσότερων τσιγάρων. Τώρα που είμαι καπνιστής αν μυρίσω καπνό την ώρα που ξυπνάω θέλω να σπάσω πράγματα. Επίσης πιθανότατα ενοχλούμαι από μαγαζιά-τεκέδες περισσότερο από εσένα.
    Εν ολίγοις αυτό που θέλω να πω είναι ότι μάλλον είναι θέμα οργανισμού περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, δεν θέλω φλέιμ, μη με πεις καντιρού!
    Το ότι πετάμε γόπες κάτω είναι περισσότερο σταρχιδισμός και λιγότερο η έλλειψη τασακίων

ναι βρε πουλάκι, αλλά δεν είναι λίγο αυτονόητο ότι πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις σε αυτά που γράφουμε και ότι γενικότερα κανείς δε λέει τη Μεγάλη Αλήθεια; (εκτός αν πω κάτι για τους μπητλς. Εκεί έχω πάντα δίκιο)
    Μην εξάπτεστε

το ίδιο λέμε πάνω κάτω, αλλά εγώ το λέω για κάποια πράγματα περισσότερο απ' ότι για άλλα, ότι διευκολύνουν την κακή χρήση που μπορούμε να τους κάνουμε. Δεν πιστεύω ότι ισχύει για όλα, αλλά και ούτε είπα ότι δε φταίει η μαλακία του καθένα, γιατί αυτή είναι η κύρια αιτία συνήθως. Ένα αυτοκίνητο για παράδειγμα μπορεί σε κάνει πιο σταρχιδιστή, γιατί είσαι ασφαλής μέσα σε αυτό. Μπορεί γενικότερα να'σαι γαμώ τα παιδιά και τέτοια, και μέσα στο αμάξι να γίνεσαι άλλος άνθρωπος. Μόνο εγώ το έχω δει να συμβαίνει; Δε λέω ότι έτσι γίνεται γενικά, το αναφέρω σαν πιθανότητα αρκετά ρεαλιστική. Ένα ποδήλατο, απ'την άλλη, δύσκολα θα σε παρασύρει να φερθείς απερίσκεπτα στο δρόμο. Πρώτον δεν έχεις και πολλές δυνατότητες, και δεύτερον ρισκάρεις τη ζωή σου κάθε φορά που είσαι στο δρόμο έτσι κι αλλιώς και οφείλεις να είσαι προσεκτικός. Κάπως έτσι το σκέφτουμαι. Ναι δε φταίει το αυτοκίνητο που είσαι εσύ βλάκας, αλλά μπορεί καμιά φορά να σε κάνει αυτό βλάκα
    μμμ μπα. Μάλλον είσαι βλάκας, απλά πχ το ποδήλατο δε σου δίνει την ευκαιρία να το εκφράσεις, σε αφήνει ευάλωτο και δεν ξετυλίγεις τις αρετές σου. Στην ασφάλεια του αυτοκινήτου θα φανεί αν είσαι πραγματικά μαλάκας. Με την ίδια λογική που μόνο οι δυνατοί μπορούν να είναι πραγματικά καλοί, είναι εύκολο κι αυτονόητο να ζητάς κοινωνική δικαιοσύνη όταν είσαι άνεργος ή με 500 ευρώ το μήνα, το θέμα είναι τι κάνεις όταν είσαι από πάνω.

δε συμφωνώ, δε θεωρώ ότι οι άνθρωποι έχουν συγκεκριμένο χαρακτήρα ήδη από τα 5 τους και άλλα τέτοια φρουντικά. Ναι μεν χτίζονται οι βάσεις από πολύ νωρίς, αλλά πιστεύω ότι και οι συνθήκες ακόμα μπορούν να διαμορφώσουν μια συμπεριφορά (σε αντίθεση μ' εσένα, που λες ότι οι συνθήκες μπορούν να εξωτερικεύσουν μια προυπάρχουσα συμπεριφορά ή προυπάρχουσα τάση τέλος πάντων).
    Ναι, είναι εύκολο κι αυτονόητο να ζητάς κοινωνική δικαιοσύνη όταν είσαι άνεργος ή με 500 ευρώ το μήνα, και μπορεί να παλεύεις για αυτό μια ολόκληρη ζωή. Άμα ξαφνικά κερδίσεις 100.000 στο στοίχημα, τι είναι πιο πιθανό; Να χαρείς επιτέλους μια ζωή που δε χάρηκες ποτέ (έστω και με μερικές τύψεις, αν θες), ή να τα μοιράσεις στους πρώην συντρόφους σου για να πουν, "ορίστε, τελικά ήταν πραγματικά καλός";* Δεν έχεις δει, ή έστω ακούσει για ανθρώπους που "τυφλώθηκαν" απ'τα χρήματα ή την εξουσία; Μπορεί να ήταν κάποτε παραδείγματα ηθικής ή οτιδήποτε, αλλά οι άνθρωποι παρασύρονται, οι ισορροπίες είναι λεπτές, το ότι μπορεί να γίνεις ξαφνικά σε μια φάση της ζωής σου αρχίδι δε σημαίνει απαραίτητα ότι ήσουν πάντα και απλώς δεν το ήξερες. Και ούτε σημαίνει ότι θα παραμείνεις επ' άπειρον. Δεν ξέρω, μπορεί να κάνω και λάθος. Αλλά αυτό πιστεύω.

* ναι υπάρχουν και ενδιάμεσες περιπτώσεις, το ξέρω, μην πεταχτεί κάποιος να πει, "εγώ όταν είχα κερδίσει τριάμιση εκατομμύρια, είχα δώσει το ένα στο ορφανοτροφείο της γειτονιάς μου" κλπ

Έχεις δίκιο, κάνεις λάθος
    τέσπα εννοώ ότι στις αντιστάσεις του καθενός κρίνεται η πραγματική του "καλοσύνη". Κάποιον που θα κερδίσει 5 εκατομμύρια ευρώ και θα σκαλώσει προφανώς θα τον δικαιολογήσεις σε ένα βαθμό γιατί είναι ακραία η περίπτωση και δεν περιμένουμε από όλους να είναι σούπερμεν, αλλά όταν ο άλλος καταφέρνει να γίνει αρχίδι απλά επειδή έχει λαμαρίνες γύρω του οπότε χοχοχο όποιον πάρει ο χάρος μικρά ανόητα ανθρωπάκια ε τότε για να τον χαρακτηρίσουμε "κατά τα άλλα γαμώ τα παιδιά" θα περίμενα να έχει τις μίνιμουμ αντιστάσεις-κριτήρια για να μη συμβεί αυτό.

agit-spam attack Agoraphobic_S.I.'s Avatar

Για αρχή, να πω το ΑΡΚΕΙ ΤΟ ΠΑΡΙΖΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΦΑΝΤΗΣ που ακούγεται παντού.