Μεχρι ενα τεταρτο δεν ειναι στησιμο
από τον καιρό που βγήκαν τα κινητά χάθηκε η συνέπεια στα ραντεβού.
Οι μεγαλύτεροι θα επιβεβαιώσουν !
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Ισχυει εννοειται. Αλλα εγω παντα αργουσα ενα τεταρτο και παντα θα αργω. Δεν ξερω γιατι, αλλα παντα ετσι γινεται. Μαλλον απλα υπολογιζω οτι ολα θα πανε "τελεια" και οτι παντα θα εχω τη μινιμουμ διαδρομη με το αυτοκινητο, θα προλαβω το λεωφορειο το οποιο δε θα αργησει ουτε λεπτο φυσικα, δε θα εχω ξεχασει τιποτα που να χρειαστει να παρω απο το δρομο κτλ κτλ. Φυσικα εδω που ειμαι τωρα ειμαι σχεδον παντα ακριβως στην ωρα μου, γιατι δεν εξαρτωμαι απο αυτοκινητα, κινηση κτλ
τα μακριά νύχια και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.
~
"Why didn't it kill him?" she said.
"Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
~
οι τύποι που έχουν δυνατά τη μουσική στο αυτοκίνητο
η ερώτηση ''μα γιατί ξεσφίγγουν οι βίδες στα γυαλιά μου?''
οι αγενέστατοι ταρίφες
τα απότομα γκάζια του λεωφοριατζή το πρωϊ
τα ποτά που δεν έχουν αρκετό παγό και όσος έχουνε είναι μισολιωμένος\
οι κακοφτιαγμένοι καφέδες στα μαγαζιά(πόσο δύσκολο είναι να πετύχεις ένα φρέντο εσπρέσο δηλαδή?)
οι θείτσες που θέλουν να βγάλουν κάρτα στο σούπερ μάρκετ όσο είσαι στη σειρά του ταμείου
έντιτ-γαμάει το περπάτημα στην Αθήνα.
i need feminime venoms in order to function with the system.
γενικα το στησιμο ειναι μηδενικο πραγμα αλλα υπαρχει υποκειμενικοτητα.
αν ερθει μετα απο 1 ωρα ξερωγω και ειναι και ειρωνας η δεν απολογηθει τοτε ξερωγω του γαμας.
Αλλα γενικα ναι, εχω βαλει Χ σε ατομο που με εστησε 4-5 φορες καμια ωρα και οταν ερχοταν ουτε ενα συγγνωμη δεν ελεγε. ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΓΑΜΩΤΟ :@
υπομονή
Που δεν μπορώ να συγκεντρωθώ με τπτ. Attention span στο πεντάλεπτο max :/
Πρόβλημα. Και τσαντίζομαι. Πολύ.
Feed my fear
Oι μπάφοι φταίνε.
Οσον αφορά το στήσιμο, για καποιο λόγο δε μ'ενοχλει το τεταρτάκι όταν συμβαίνει έξω. Κάνω ένα τσιγάρο και παρακολουθώ τον κόσμο γύρω μου.
Παραδόξως, αυτό που πραγματικα με εκνευρίζει είναι να περιμένω σπίτι μου να περάσουν να με πάρουν, επειδή ξέρω γω για να είμαι εγω συνεπής φροντίζω την ώρα που είναι να με πάρουν να είμαι φουλ ντυμένη και να έχω τελειώσει οτιδήποτε έκανα στο νετ κτλ, οπότε καταλήγω να κάθομαι επι 15-30 λεπτα (βλέπεις όταν είναι να σε μαζέψουν θεωρούν πως δεν ειναι και τοσο κακο το στήσιμο!) τελείως άπραγη κοιτάζοντας το ταβάνι ή κάνοντας refresh στο er κάθε 30 δευτερολεπτα..